ами точно това е въпроса ..няма смисъл да го зарежа.. защото беше логично да вярва на хората,с които е бил две години отколкото на мене дето му се появявам от едното нищо и буквално му се натрисам в живота опитвайки се всячески да постигна нещо... но самият факт,че все пак идва при мен ..ми говори,че нищо от това,което ми казваше момчето,което уж беше влюбено в мен не е истина.. аз дори един път отидах при X и го питах защо е говорил такива неща за мене като дори не ме познава и така нататъка и той ме попита кой ми ги е наговорил тия и че никога не е казвал такова нещо...че дори не би си го и помислил..но всичко беше супер оплетено..въпреки всичко аз не казах,кой ми е казал нещата за да не направя мръсно на този,който прави мъсно на мен...но рано или късно всичко се променя.. виждам в очите на X,че очаква нещо...но той не е от обикновените момчета..които са добрички и тн.. ами си е точно някакво типично лошо момче.. доста от хората в даскало го мразят по ред причини..но аз виждам нещо в него,което никой друг не вижда.. и искам да съм с него,каквото и да ми коства това...