- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak da razbera?!
Zdraveite! Ot skoro vodq polov jivot s priqtelq mi... i to nai rodovno... vseki den po4ti.. ako ne prez den
obache iskam da razbera dali ima nqkakyv na4in da razbera dali edno momche e pravilo sex sushtiq den ili na predishniq naprimer, smisul po durjanieto mu ili fizikata nz...
zashoto ve4e se sumnqvam v priqtelq si dali go pravi s edna druga ...
ako znaete nqkakvi na4ini mnogo shte sym vi blagodarna...
хахаах еми няма как да знаеш щом го правите всеки ден а зцащо но го попиташ![]()
Pitala sym go dali mi izneverqva,, toi kazva che ne.. normalno tva she kaje mn qsno,, ama mu nqmam vqra!
еми щом му нямаш доверие защо си с него![]()
Защото съм страшно привързана към него!
не можеш да си с човек на който нямаш доверие...а за това дали спи с някоя друга..няка точно определен начин да разбереш..може би по самото му държание...ако ли пък не отиди и говори с тази с която си мислиш че ти изневерява :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Според мен най-важното нещо в една връзка е взаимното доверие.Щом ти нямаш такова към него според мен има само 2 възможности
започваш да му вярваш
разделяш се с него
Няма начин да разбереш дали е правил секс същия ден.
Ако го е направил и изпитва някакви угризения,ще си проличи по държанието муОбаче,трябва доста добре да го познаваш за целта....и не се впрягай толкова,ако има (или е имало) нещо,то ще се резбере-за сега бъди спокойна и му имай повече вяра-връзка без доверие,не е връзка,а само пародия на такава
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ne mislq 4e ima na4in da razbere6 dali e pravil sex s nqkoq druga dokato e s teb osven ako toi sam ne ti kaje. a ni6to ne ti pre4i da pita6 i momi4eto za koeto se symnqva6 ama edva li tq 6te ti kaje
Moje6 da prosledi6 priqtelq si no edva li 6te ima nakakav efekt...
AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp
Blyfirai .. i she razberesh po dyrjanieto mu dali e istina...
Ако имаш общи познати с онова моми4е, можеш да ги помолиш да я попитат(е не така направо де)Тогава едва ли ще ги излъже (Поне така мисля)
Или питай някой приятел на гаджето ти![]()
Колко време издържа?
мда зависи от тва колко време ще издържи и по количеството "бяла точност"Първоначално написано от erelwind
![]()
Az sum zaedno sus priqtelq se veche 3 godini.Minalata godina toi zamina po rabota v Tailand sled kato se vurna pravihme sex.Na sledvashtiq den poluchih neveroqtnoto bqlo techenie.Po tova nadushih, che e bil s druga tui kato sa go pravili bez predpazni merki.
Аз пък съм за друга алтернатива,която веднъж само съм изпробвал,обаче действа.Значи като се видите следващия път,като се доближи до теб почваш много истерично да му викаш:Как можа да го направиш това,няма да те погледна повече,не вярвах че си такъв,всичко между нас приключи!!Кажи му ги тези работи,но по убедителен начин,ако тръгне да пита да пита за какво говориш,дай пак същото,кажи му че няма смисъл и си тръгни.Ако вземе да пита от къде си разбрала или недай си боже да си признае,значи си уцелила,ако пък каже,че нищо не е направил можеш да му вярваш,просто в такъв момент се преценява най-добре.
Вие нямате ли си поне някакво доверие?Каква е тая връзка, не знам...Не мисля, че може да се разбере.Първоначално написано от blizalkaaaa