- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нарича ме с разни обиди пред другите
Тоя пък и тоя.Ти чуваш ли се кво говориш е?Нормален ли си,къв си е,а,а?Как ше й говориш по тоя начин е,а?И как ше обвиняваш ти момичето.че не тръгнала с подходящия?Никой не е казал,4е момчетата са виновни.Плюс тва нямаш право да казваш,4е не сте груби и първични,щото с това твое мнение ти точно тва показваш-грубост и първичност.Така,че затваряи си глупавата уста защото "По-добре да замълчиш и да те помислят за глупав.отколкото да проговориш и да разсееш всички съмнения".Ей такива простаци наи-мноо мразя,баси и жъзпитанието,баси отношението.Къв мъж е тоя дето да говори така за една жена,а?
По темата-миличка даваи с пълна пара напред.Нареждай го,плюй го,нека всички разберат кво лайно е.Отмъсти му.Моята ситуация беше същата,ама накрая като му направих няколко мръсни номера цялото даскало ме подкрепяше,а той се чудеше къде да се скрие,за да не му се подиграват.За такива като него само бич.Накрая се изправих и му казах-"Ти си мислеше,4е можеш да ме използваш,че можеш да ме направиш за смях,но победения накрая беше самият ти,с твоите камъни по твоята глава".
skype-Vanq
Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?