Не бих писала темата , ако можех да говоря за това с приятелките си . И дано всичко това не прозвучи като фукане , защото за мен наистина е проблем . Напоследък всичко , в което вярвах , се руши пред мен и нищо не мога да направя . Става въпрос за момчета , които са ми били приятели , с които съм се разбирала отлично и съм можела да им се доверя , и те сега , след като съм сама , искат нещо повече , което аз не мога да им дам . Нямам спокоен ден заради това . Всеки иска да знае какво ще отговоря , а аз все отлагам разговорите на темата "ходене". Ето ги и въпросните лица
1. Мой съученик , с когото имахме за много кратко време нещо общо и всичко беше голяма грешка . Мислех , че ме е превъзмогнал , но валентинката му , думите му .. не искам да го нараня пак , не искам да страда , не желая да го губя като приятел , защото той е единственият , който винаги досега ме е слушал , разбирал .. дори и спасявал . Не веднъж ме е успокоявал и измъквал от заплетени ситуации . Наистина го възприемах като много близък и самата мисъл , че заради едното харесване , ще го загубя , ме убива ...
2. Уж много добър приятел на бившия ми приятел . Познават се от десет години , ако не и повече .. сега не знам в какви отношения са , но това момче ми говори за обич , че ме е обичал винаги , още откакто ме видял , а аз него го познавам , покрай човека , с когото бях заедно дълго време. Такава каша е всичко . Всеки ден ми пише , иска да знае дали ще стане нещо . Не съм от типа хора , които могат да наранят . Не искам да му кажа " Махай се от пътя ми бе идиот" , ще е супер гадно , все пак се знаем г/д 2 години , как ще го погледна после .
3. Съученик на бившия ми приятел .. баси .. нищо не правя , за да ме харесва някой . Не искам да ме харесват .. искам само да можем да сме приятели , толкова ли е трудно
Има и 4 и 5 .. ама става много дълго и стига с тези простотии , дето пиша . Просто съм отчаяна вече . В непрекъснато напрежение ми минава денят , все гледат да ме мачкат , да ме карат да ревнувам на живо и после в скайп няма по-мили от тях .. "Несли , аз няма да те нараня " , "Несли , тва " , "Несли , онова"
Как постъпвате вие , когато не искате да нараните някого , не искате да го загубите , но не може и да сте заедно с него ?
П.П. Знам , че написаното звучи много наивно , но ако ви се е случвало , знаете , че е ужасно гадно
П.П 2 Мерси , ако някой си направи усилие , да отговори .