- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как точно си ловите гаджета? Къде най-често ви връзват?
От няколко месеца, след като скъсах със старата си приятелка, заради не сходства в характерите. Сега си търня нова приятелка. Обикалаям по стандартните заведения из центъра. Но само пият кафе и не става свалки, а вечер по дискотеките е такава лудница че не може да си кажем две приказки. Та искам да попитам вие как си ги намирате тия гаджета и т.н. Не говоря за в училище, аз където уча, не пипам. Имам си принцип в това отношение. Но извън училище къде и как ги намирате и къде ви връзват и т.н. абе въобще квото знаете кажете.
Абре никога не знаеш от къде може да изкочи някое свестно момиче.Първоначално написано от Търсещият си гадже
На някое домашно купонче или приятел случайно те запознава, пасвате си и стават нещата...с две думи- очаквай неочакваното.![]()
абе и аз казвах, че за пипането в училище си имам принципи и няма да тръгна с никой от там ама...то пък се оказа, че в последните 3 години точното момче е било на гъза ми само дето е нямало кой да се загледа във отношението му
![]()
Ми ти момичета-приятелки-познати нямаш ли? Я ако имаш, вземи огледай някоя от тях.
Е, какво лошо има да си имаш приятелка от училище?Пък и ти е най-удобно да я свалиш.
...от чата или от форуматука една и тя не си ли търсеше гадже?
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хаххаха, тъп ли си![]()
хахах тва с магистралата ми хареса ама...и аз сум влубена в 1 мом4е!тои е на 17 аз на 13!))) но нз не6тата запо4ват да потругват!не го търси то 6те си доиде само!!имаги мн ама...нз казвам ти то 6те си доиде само!!!!!!
![]()
Не.