.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: vazelin

Guest

vazelin

moje li da si maja cqloto telo s vazelin i taka da go izpolzvam vmesto losion za tqlo.neznam dali toi sa6to 6te ovlajnqva kojata.bihte li mi kazali.
    blagodarq predvaritelno

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    много ясно че може ако искаш се мажи и с лаина !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    khaahhhaahha moje moje

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    мда...може...щом искаш да миришеш на вазелин и да лъщиш като коледно дръвче...давай

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хах.. прекрасни отговори си получила

Иначе по темата - Може , няма невъзможни неща , но ако поне малко акъл имаш и искаш да изглеждаш чиста и красива , недей използвай вазелина за цялото тяло , а само за местата , където кожата ти е ужасно суха , чак люспеща се. И когато тя се оправи дори и на тези места замени вазелина с лосион или мляко за тяло. Но вазелинът в зависимост от това , какво съдържа , има и други предназначения , които предполагам знаеш ..
    Все пак ти решаваш как ще изглеждаш

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

opredeleno ne-maji se s losion i to ka4estven.ina4e kojata ti 6te stane adski mazna i neiskam i da si predstavq kak 6te izglejda6.i za kvo ti e da se maje6 s vazelin kato opredeleno sled tova 6te se 4uvstva6 nekomfortno.izvinqvai ama tva e hrumvane e napravo idiotsko!se edno da si mie6 kosata s pasta za zubi!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от marakuq_baby
    ...se edno da si mie6 kosata s pasta za zubi!
    Нях , Нях .. така си е .. а и аз вече си изразих мнението по въпроса , но сравнението определено е добро

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest

Моля ви,

препоръчаите ми лосион или мляко за тяло, които на вас ви харесва.

Guest
    ami tezi na Avon-tam s praskova,vishna..mnogo sa hubavi

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BaMBOocHa
    щом искаш да миришеш на вазелин и да лъщиш като коледно дръвче...давай
    Цитирай Първоначално написано от marakuq_baby
    opredeleno ne-maji se s losion i to ka4estven.ina4e kojata ti 6te stane adski mazna i neiskam i da si predstavq kak 6te izglejda6.i za kvo ti e da se maje6 s vazelin kato opredeleno sled tova 6te se 4uvstva6 nekomfortno.izvinqvai ama tva e hrumvane e napravo idiotsko!se edno da si mie6 kosata s pasta za zubi!

Голям фен
    аз имам лосион за тяло със съдаржание на вазелин и трябва да отбележа 4е съм доста доволна а колкото до тия приказки 4е миришело и 4е лъщяло това е пълна простотия

Abe to vazelin4eto nai-ve4e sluji za dupenceto tam moje6 da go izpolzva6,ama za cqloto tqlo nedei probva.

:)

Ако искаш да си лъскава като прасенце.. и да миришесш на гадно мажи се..обаче надали ще ти е много комфортно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си