- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Идеи за дънки...
Скоро изрових едни стари дънки обаче емат избеляло ръбче от подгъване и се чудя как мога да го оправя... Да ги боядисам ли... а не знам как. Или нещо друго... Дънките са черни. Е, какви предложения имате?
moje da si gi nosi6 taka i defekta da se prevurne v efekt.![]()
Дънките можеш да ги направиш уникални.Стига да имаш въображение. Можеш да поизрежеш на някой места и да направиш кръпки,можеш да ги направиш тип 'изтъркани'. Можеш да сложиш брокат или/и да сложиш някаква картинка /от онези които се лепят с помощта на ютия/.
Има много различни работи,които можеш да направиш.![]()
Освен тфа което ти предложиха можеш и да си ги боядисаш както ти каза...в магазини такива за платове и текстилни раоти въобще трябва да се продават текстилни бои..аз щях да ходя да си търся ама така и ме домързя хахИ с тях можеш да си ги боядисаш целите или пък да си направиш някаква щампа на мястото,където е изтъркано...
![]()
Можеш да ги отрежеш и на мястото където са били крачолите го запълваш с плат, не знам дали ме разбра или пък да ги направиш на 3/4, тъкмо да си имаш за лятото![]()
хаха забравих да кажа, че от първия вариант може да стане на пола и ще бъде мн ефектно, мн съм проста начиПървоначално написано от christina_aguilera
![]()
ако си любителка на пайетки,маниста,апликации.. . използвай цветове като си ги съчетаваш с твои блузки...
Апликации всякакви има по магазинчетата
виждала съм готин ефект с платнена лентичка (видях розова) на избелялото място правиш няколко дупки и вмъкваш лентичката.Оформя6 някаква панделка и веше имаш оригинални дънкиМожеш дори да я пристегнеш така че в крачолчето да станат по крачето ти и е мн сладко с така наречените ПАНТОФКИ
![]()
Бъди изобретателна !
Може точно по избелялото да сложиш ширити-има ги най-различни по магазините.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ili puk da prusnesh malko belina po celite dunki,za da gi izbelish celite .. w smisul na kapki da sedi izbelenoto i teq rybcheta nqma da se zabelqzwat tolkowa mnogo![]()