.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Diva4ki
    Guest

Как да го накараме да хлътне

След няколко дни аз и една моя фр сме на купон в момчето което харесваме..но това момче ни е наранявало адски много пъти и вече сме решили играта да се обърне в наша полза идея да го накарме да полуде и накрая да остане на сухо а ще е яко и гаджето му да ни види
    Та въпроса ми е били ли сте озлобени до такава степен,че да разрушите една връзка..И как сте го направили...какво да правим ние..Ще се Радваме да чуем мнението ви

E tova e malko gadno ama ako momcheta vi e naranqvalo mn pbti moje .) ako momcheto i dvete vi e naranqvalo shte e malko trudno tochno vie da go zablaznite za tova nakaraite nqkoq vasha fr. da mu se natisna da go svali i t.n. da go zatisne v bgbla i togava "po sluchainost" da se poqvi priqtlkata mu i shte ima Sodom i Gomor

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Lov3Don`tCosT
    E tova e malko gadno ama ako momcheta vi e naranqvalo mn pbti moje .) ako momcheto i dvete vi e naranqvalo shte e malko trudno tochno vie da go zablaznite za tova nakaraite nqkoq vasha fr. da mu se natisna da go svali i t.n. da go zatisne v bgbla i togava "po sluchainost" da se poqvi priqtlkata mu i shte ima Sodom i Gomor
    haxhah tva e qk savet
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз не бих го направила .. щом си има връзка , едва ли ще му пука за мен .. Пък и кво да се хабя за него , ще си намеря и аз един и готово .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    напийте го на дискотеката и накарайте някоя да почне да му се натиска пред очите на приятелката му след което само стойте и гледайте сиир....след като свършат панаирите между тях отидете и му ударете по един шамар като завършек

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    Цитирай Първоначално написано от Lov3Don`tCosT
    haxhah tva e qk savet
    Tova nqma da ima efekt,za6toto posle negovoto gadje 6te se opita da otmusti na va6ata fr,po dobre oble4ete nqkakvi kusi poli4ki,minavaite pokrai nego i efekta 6te e po golqm
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Guest
    mersi

Мега фен Аватара на iiirish
    и според мен няма смисъл да се занимаваш! миналото си е минало и няма смисъл да се връщаш назад, нито да си хабиш нервите и усилията за едно нищо и никакво отмъщение!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    лапе6ки истории...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Съгласен с анито.сл

Амм на мен ми са е случвало само че аз ги разделих заради момичето както и да е амм използваите си чара или де а знам не знам и ас как ги разделих накараите я да ревнъва много и да си мисли че има нещо между вас

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    лапе6ки истории...

И аз така мисля.....
    мда

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Re: Как да го накараме да хлътне

Цитирай Първоначално написано от Diva4ki
    След няколко дни аз и една моя фр сме на купон в момчето което харесваме..но това момче ни е наранявало адски много пъти и вече сме решили играта да се обърне в наша полза идея да го накарме да полуде и накрая да остане на сухо а ще е яко и гаджето му да ни види
    Та въпроса ми е били ли сте озлобени до такава степен,че да разрушите една връзка..И как сте го направили...какво да правим ние..Ще се Радваме да чуем мнението ви
    Aбе, тъпачките, я си стойте мирно на задниците.
    Хипер зле сте.
    Щели да развалят чужда връзка.
    Я се вразумете,бе ?
    Погледнете се колко сте зле и колко сте жалки.
    Не мога да повярвам, че има такива хора.
    И да знаете.., всичко се връща.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest

Re: Как да го накараме да хлътне

Ако трябва да съм чесна наскоро аз станах причината за края на 1 доста дълга връзка да ви кажа не изпитах удоволетворение сега и аз и момчето и момичето с което ходеше сме се сдухали и за всички е кофти така че няма смисъл защото по този начин няма да нараните само него а и доста от хората около него и малко или много и вие ще се сдухате-е така поне стана при мен де....

Мега фен Аватара на koalka
    Не бих разрушила ничия връзка, защото първо ще се поставя на мястото на момичето, което ще бъде наранено и тогава.Тя с нищо не ви е виновна, нали?Но по принцип всичко се връща, нали знаете?Но надали ще има ефект вашия "план", тъй като момчето, ако държи на гаджето си, няма да ви обърне внимание.Харесвате го, но искате да му отмъстите...интересно.

тъпа тема - заслужава тъп отговор... някой тук казваше 'отрежи си ръката'... мисля, че това за случая е много подходящо...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си