1. Заради човек, когото много обичате, бихте ли се съгласили да се преместите в далечна страна, съзнавайки, че едва ли някога ще видите отново приятелите и близките си? да
2. Ако трябва да умрете тази вечер и нямате възможност да говорите с никого, за какво най-много ще съжалявате, че не сте казали някому? Защо още не сте му го казали? най-много ще съжалявам, че не повтаряла на близките си и на моето момче колко много ги обичам и, че съжалявам, когато ги наранявам. не съм им казала, защото не обичам да изразявам чувстава си...за жаслот
3. Как мислите, светът по-хубав ли ще бъде, или по-лош след 100 години? по-лош
4. От кого се възхищавате най-много? С какви ви вдъхновява той? най-много се възхищавам от брат си, защото той следва мечтите си.
5. Ще се съгласите ли да станете извънредно грозни, ако това е условието да живеете 1000 години на каквато физическа възраст си изберете? не
6. Ако е възможно утре да се събудите, придобили избрана от вас способност или качество, какво ще бъде то? да мога да летя(не само буквално)
7. Имате възможност да се срещнете с някого, с когото да преживеете най-прекрасната любов - истинска мечта. За съжаление, знаете, че след щест месеца лицето ще умре. Като съзнавате каква болка ще изпитате, ще поискате ли все пак да се срещнете и да се влюбите? да
8. Бихте ли убили красива пеперуда, откъсвайки крилата й, ако с това ще си спечелите едноседмична ваканция с платени пълни разноски където и да е по света? не
9. Бихте ли се съгласили да убиете невинен човек, ако това би сложило край на глада в света? не
10. Какъв е най-скъпия ви спомен? детството ми не е прекрасно, най-скъпият ми спомен е как танцувам с мойто мило за първи път
11. Домът ви, където е всичко, което притежавате, се запалва. След като сте спасили близките и домашните любимци, имате възможност да се хвърлите в пламаците за последен път и да спасите още едно единствено нещо. Кое би било то? албум със снимки/лаптопа ми
12. Предлагат ви един милион долара за следното - пред вас има десет пистолета, от които само един е зареден. Трябва да изберете един от тях, да го насочите към челото си и да дръпнете спусъка. Ако ви се размине, ставате милионер. Ще приемете ли риска? да
13. Ваш много близък човек е измъчван от болки, парализиран е, знаете, че ще умре до месец. Той ви моли да му дадете отрова, за да се сложи край. Бихте ли го направили? А ако става дума за баща ви? ооо тва за баща си специално бих го направила
14. За какво в живота си изпитвате най-голяма благодарност? че имам майка, която се грижи за мен
15. Ако някоя сутрин излезете от къщи и видите в близките храсти птица със счупено крило, какво ще направите? ще се опитам да и помогна. вече съм го правила тва ама накрая всички умират
16. Вие и човек, когото дълбоко обичате, се намирате в отделни стаи и до всеки от вас има по едно копче. Знаете, че и двамата ще умрете, ако единият от вас не натисне копчето, преди да е изтекъл 1 час. Първият, който натисне копчето, ще спаси другия, но сам ще загине на мига. Как предполагате, че ще постъпите? ще натисна копчето, още когато ми кажат как стоят нещата
17. Кое от следните ограничения бихте понесли по-трудно: да напуснете страната си завинаги, или никога да не излезете от нея? никога да не изляза от нея.
18. Има ли нещо, което отдавна мечтаете да направите? Защо още не сте го сторили? има. не съм го сторила, защото ме е страх
19. Ексцентричен милионер предлага да дари голяма сума пари за благотворителност, ако се съгласите да слезете съвсем голи от автомобил на улица в центъра на града, да извървите две преки и да се върнете обратно в колата. Ако знаете, че няма опасност да ви нападнат, ще се съгласите ли? да
20. Ако сте поканени на вечеря на Коледа у приятел и намерите мъртва хлебарка в салатата си, какво ще направите? ще го змаеря с хлебарката и ще го бъзикам до края на живота му
21. Ако имате щастлив брак, но срещнете човек, с когото знаете, че ще изживеете страстна, безумна любов, бихте ли изоставили партньора си? А ако имате деца? да с деца или без...
22. Кой е най-важният човек в живота ви? брат ми
23. Ако 100 души на вашата възраст бъдат подбрани произволно, колко от тях предполагате, че живеят по-щастливо от вас? 30
24. Ако знаете, че детето ви ще изостава сериозно в развитието си и до петгодишна възраст ще умре, бихте ли се решили да направите аборт? да
25. Някой, който обичате с цялото си сърце, е жестоко убит. За жалост, съдът го оправдава. Ще потърсите ли отмъщение? не
26. Готови ли сте да се откажете изцяло от гледането на телевизия през следващите пет години, ако това ще накара някого да спаси от глад 1000 деца в Индонезия? да
27. Ако трябва да прекарате идните две години в малка, но снабдена с всичко необходимо база в Антарктида, само с още един човек, кого бихте искали да вземете със себе си? с мойто мило
28. Смятате ли се за организиран човек? Колко често сте си губили ключовете? не се смятам за организиран човек никак даже. ключовете май само два пъти, но си загубих телефона преди месец два...
29. С колко от вашите приятели поддържате връзка от повече от 10 години? Кои от сегашните ви приятели мислите, че ще бъдат важни за вас след 10 години? само с един поддържам връзка от повече от 10 години. със сегашните не мисля, че някой от тях ще е важен за мен след 10 години освен този единствения
30. Често ли се улавяте, че от любезност казвате неща, които не мислите? не