1. Заради човек, когото много обичате, бихте ли се съгласили да се преместите в далечна страна, съзнавайки, че едва ли някога ще видите отново приятелите и близките си? Да,ако ще прекарам живота си с този човек.Иначе категорично не.
2. Ако трябва да умрете тази вечер и нямате възможност да говорите с никого, за какво най-много ще съжалявате, че не сте казали някому? Защо още не сте му го казали? Няма да съжалявам за абсолютно нищо.Всичко,което съм искала да направя и кажа съм го сторила.Именно защото незнаеш докога ти е отредено да живееш...
3. Как мислите, светът по-хубав ли ще бъде, или по-лош след 100 години? Както е тръгнало може и да не съществуваме след 100 години.
4. От кого се възхищавате най-много? С какви ви вдъхновява той? Вдъхновявам се от жени,които имат прекрасна работа и семейство,и успяват да са щастливи и на двете места.И да ги съчетават най-вече!На това му казва аз успяла в живота жена и мечтая и аз един ден да бъда такава.
5. Ще се съгласите ли да станете извънредно грозни, ако това е условието да живеете 1000 години на каквато физическа възраст си изберете? Не,не искам да живея вечно.Хората се раждат и умират,аз не мисля да правя изключение.
6. Ако е възможно утре да се събудите, придобили избрана от вас способност или качество, какво ще бъде то? Няма такова качество,всичко,което ми е нужно мисля че го притежавам,а тези,които не притежавам-няма идеални хора в крайна сметка.
7. Имате възможност да се срещнете с някого, с когото да преживеете най-прекрасната любов - истинска мечта. За съжаление, знаете, че след щест месеца лицето ще умре. Като съзнавате каква болка ще изпитате, ще поискате ли все пак да се срещнете и да се влюбите? Да,ще поискам.Защото любовта както се казва не каца всеки ден на рамото.Може това да е единствения шанс в живота ми да се влюбя истински.И не бих го пропуснала.
8. Бихте ли убили красива пеперуда, откъсвайки крилата й, ако с това ще си спечелите едноседмична ваканция с платени пълни разноски където и да е по света? Не,не мисля че бих направиал подобно нещо.
9. Бихте ли се съгласили да убиете невинен човек, ако това би сложило край на глада в света? Да,бих.Дори този човек да бъда аз,бих го направила.Един живот за сметка на хиляди други.
10. Какъв е най-скъпия ви спомен? Всеки един ден от живота ми съдържа скъпи спомени.Нямам само един единствен,който да кажа че ми е най-милия.Може би след 10 години бих могла да отговоря по-конкретно,но в момента-не.
11. Домът ви, където е всичко, което притежавате, се запалва. След като сте спасили близките и домашните любимци, имате възможност да се хвърлите в пламаците за последен път и да спасите още едно единствено нещо. Кое би било то? Ооо,петте книги на Дейвид Едингс,обожавам ги просто.
12. Предлагат ви един милион долара за следното - пред вас има десет пистолета, от които само един е зареден. Трябва да изберете един от тях, да го насочите към челото си и да дръпнете спусъка. Ако ви се размине, ставате милионер. Ще приемете ли риска? Абсурд,никога просто.Това означава да се продам,а аз не бих го направила.А и да бях склонна да се продам-1 милион е напълно неприемлива сума.
13. Ваш много близък човек е измъчван от болки, парализиран е, знаете, че ще умре до месец. Той ви моли да му дадете отрова, за да се сложи край. Бихте ли го направили? А ако става дума за баща ви? Да бих.Ако това е последното му желание,и наистина го иска,ще го направя.Дори да е баща ми.
14. За какво в живота си изпитвате най-голяма благодарност? За това че имам изключително свестни родители,макар понякога майка ми да ме дразни,ама то си е нормално.
15. Ако някоя сутрин излезете от къщи и видите в близките храсти птица със счупено крило, какво ще направите? Случвало ми се е,и съм я прибирала.
16. Вие и човек, когото дълбоко обичате, се намирате в отделни стаи и до всеки от вас има по едно копче. Знаете, че и двамата ще умрете, ако единият от вас не натисне копчето, преди да е изтекъл 1 час. Първият, който натисне копчето, ще спаси другия, но сам ще загине на мига. Как предполагате, че ще постъпите? Никой от двамата няма да натисне копчето.Ще предпочетем да умрем заедно,отколкото единия да живее без другия.
17. Кое от следните ограничения бихте понесли по-трудно: да напуснете страната си завинаги, или никога да не излезете от нея? Да я напусна завинаги.
18. Има ли нещо, което отдавна мечтаете да направите? Защо още не сте го сторили? Да,да отида в Египет.Все още не ми се е отдала възможност,но ще го направя.
19. Ексцентричен милионер предлага да дари голяма сума пари за благотворителност, ако се съгласите да слезете съвсем голи от автомобил на улица в центъра на града, да извървите две преки и да се върнете обратно в колата. Ако знаете, че няма опасност да ви нападнат, ще се съгласите ли? Да,не се срамувам от голотата,аи щом е за благотворителна кауза.
20. Ако сте поканени на вечеря на Коледа у приятел и намерите мъртва хлебарка в салатата си, какво ще направите? Ще изхвърля салатата и ще си сипя нещо друго.Случват се такива неща.
21. Ако имате щастлив брак, но срещнете човек, с когото знаете, че ще изживеете страстна, безумна любов, бихте ли изоставили партньора си? А ако имате деца? Не и ако все още съм влюбена в мъжът си.
22. Кой е най-важният човек в живота ви? Всички мои близки са важни,и не ги степенувам.
23. Ако 100 души на вашата възраст бъдат подбрани произволно, колко от тях предполагате, че живеят по-щастливо от вас? Незнам.
24. Ако знаете, че детето ви ще изостава сериозно в развитието си и до петгодишна възраст ще умре, бихте ли се решили да направите аборт? Да,бих.Не бих се подложила на подобно мъчение-нито себе си,нито детето си.
25. Някой, който обичате с цялото си сърце, е жестоко убит. За жалост, съдът го оправдава. Ще потърсите ли отмъщение? Да,ще потърся.Дори да вляза в затвора,ще си е струвало.
26. Готови ли сте да се откажете изцяло от гледането на телевизия през следващите пет години, ако това ще накара някого да спаси от глад 1000 деца в Индонезия? Да естествено.
27. Ако трябва да прекарате идните две години в малка, но снабдена с всичко необходимо база в Антарктида, само с още един човек, кого бихте искали да вземете със себе си? Ами някое момче,със сигурност.
28. Смятате ли се за организиран човек? Колко често сте си губили ключовете? От една страна съм организирана,от друга не.Ми поне 3-4 пъти съм ги губила.
29. С колко от вашите приятели поддържате връзка от повече от 10 години? Кои от сегашните ви приятели мислите, че ще бъдат важни за вас след 10 години? С 1 човек поддържам връзка повече от 10 години и мисля че с доста от сегашните ще поддържаме връзка след още 10.
30. Често ли се улавяте, че от любезност казвате неща, които не мислите? Да,но го правя просто от уважение.