1. Заради човек, когото много обичате, бихте ли се съгласили да се преместите в далечна страна, съзнавайки, че едва ли някога ще видите отново приятелите и близките си?
*Да, бих се отказала, ако съм сигурна, че въпросният човек ме обича*

2. Ако трябва да умрете тази вечер и нямате възможност да говорите с никого, за какво най-много ще съжалявате, че не сте казали някому? Защо още не сте му го казали?
*Аз му казвам постоянно, че го обичам...Също така го доказвам. Но най - вероятно бих искала отново да му го кажа*

3. Как мислите, светът по-хубав ли ще бъде, или по-лош след 100 години?
*По - лош. Хората стават все по - зли.*

4. От кого се възхищавате най-много? С какви ви вдъхновява той?
*На много хора, сега не се сещам по - специално на някого.*

5. Ще се съгласите ли да станете извънредно грозни, ако това е условието да живеете 1000 години на каквато физическа възраст си изберете?
*Не, не искам да съм толкова грозна, а и ако живея 100 години, ще съм изморена от живота, а и ще виждам как всички, които обичам, си отиват*

6. Ако е възможно утре да се събудите, придобили избрана от вас способност или качество, какво ще бъде то?
*да пея и рисувам перфектно*

7. Имате възможност да се срещнете с някого, с когото да преживеете най-прекрасната любов - истинска мечта. За съжаление, знаете, че след щест месеца лицето ще умре. Като съзнавате каква болка ще изпитате, ще поискате ли все пак да се срещнете и да се влюбите?
*Ще се влюбя!*

8. Бихте ли убили красива пеперуда, откъсвайки крилата й, ако с това ще си спечелите едноседмична ваканция с платени пълни разноски където и да е по света?
*НЕ*

9. Бихте ли се съгласили да убиете невинен човек, ако това би сложило край на глада в света?
*Няма да мога...*

10. Какъв е най-скъпия ви спомен?
*Някой от лапешките ми години ще да е...Детски спомен, някой лагер, игра с другите...Или някой миг с приятеля ми..Аз си ги знам, много близо до сърцето ми са всичките моменти с него.*

11. Домът ви, където е всичко, което притежавате, се запалва. След като сте спасили близките и домашните любимци, имате възможност да се хвърлите в пламаците за последен път и да спасите още едно единствено нещо. Кое би било то?
*Или тефтера ми с любими цитати(вътре имам изсушена роза, която значи много за мен), или албум...

12. Предлагат ви един милион долара за следното - пред вас има десет пистолета, от които само един е зареден. Трябва да изберете един от тях, да го насочите към челото си и да дръпнете спусъка. Ако ви се размине, ставате милионер. Ще приемете ли риска?
*Може би няма да рискувам...*

13. Ваш много близък човек е измъчван от болки, парализиран е, знаете, че ще умре до месец. Той ви моли да му дадете отрова, за да се сложи край. Бихте ли го направили? А ако става дума за баща ви?
*Ако много го боли и няма надежда да се оправи, ако иска и ме моли, колкото и да ме боли, трябва да го направя

14. За какво в живота си изпитвате най-голяма благодарност?
*За това, че съм жива и здрава. Че си имам покрив над главата, семейство и мечти*

15. Ако някоя сутрин излезете от къщи и видите в близките храсти птица със счупено крило, какво ще направите?
*Ще се опитам да й помогна*

16. Вие и човек, когото дълбоко обичате, се намирате в отделни стаи и до всеки от вас има по едно копче. Знаете, че и двамата ще умрете, ако единият от вас не натисне копчето, преди да е изтекъл 1 час. Първият, който натисне копчето, ще спаси другия, но сам ще загине на мига. Как предполагате, че ще постъпите?
*Натискам копчето*

17. Кое от следните ограничения бихте понесли по-трудно: да напуснете страната си завинаги, или никога да не излезете от нея?
*Да я напусна завинаги*

18. Има ли нещо, което отдавна мечтаете да направите? Защо още не сте го сторили?
*Може би има много такива неща. Не ми стига смелост и увереност*

19. Ексцентричен милионер предлага да дари голяма сума пари за благотворителност, ако се съгласите да слезете съвсем голи от автомобил на улица в центъра на града, да извървите две преки и да се върнете обратно в колата. Ако знаете, че няма опасност да ви нападнат, ще се съгласите ли?
*Да*

20. Ако сте поканени на вечеря на Коледа у приятел и намерите мъртва хлебарка в салатата си, какво ще направите?
*Ще я убия, изпитвам фобия от хлебарки *

21. Ако имате щастлив брак, но срещнете човек, с когото знаете, че ще изживеете страстна, безумна любов, бихте ли изоставили партньора си? А ако имате деца?
*Едва ли. Ако имам щастлив брак, то какво друго ми трябва?! Страст ли? Тя е до време!*

22. Кой е най-важният човек в живота ви?
*Не знам... Цялото ми семейство, най - добрата ми приятелка, момчето, което обичам!*

23. Ако 100 души на вашата възраст бъдат подбрани произволно, колко от тях предполагате, че живеят по-щастливо от вас?
*Ами може би 20*

24. Ако знаете, че детето ви ще изостава сериозно в развитието си и до петгодишна възраст ще умре, бихте ли се решили да направите аборт? *Да, ще абортирам*

25. Някой, който обичате с цялото си сърце, е жестоко убит. За жалост, съдът го оправдава. Ще потърсите ли отмъщение?
*Ще търся отмъщение*

26. Готови ли сте да се откажете изцяло от гледането на телевизия през следващите пет години, ако това ще накара някого да спаси от глад 1000 деца в Индонезия? *Да*

27. Ако трябва да прекарате идните две години в малка, но снабдена с всичко необходимо база в Антарктида, само с още един човек, кого бихте искали да вземете със себе си?
*Мойто момче*

28. Смятате ли се за организиран човек? Колко често сте си губили ключовете?
*Когато си наумя нещо, го постигам. Често си губя ключовете иначе.*

29. С колко от вашите приятели поддържате връзка от повече от 10 години? Кои от сегашните ви приятели мислите, че ще бъдат важни за вас след 10 години? *Само с една. Знам, че на нея винаги мога да разчитам, като сестра ми е*

30. Често ли се улавяте, че от любезност казвате неща, които не мислите?*Случвало се е, но не е често*