.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    в мечтите ти

Re: Въпроси за размисъл

1. Заради човек, когото много обичате, бихте ли се съгласили да се преместите в далечна страна, съзнавайки, че едва ли някога ще видите отново приятелите и близките си?Да, бих се съгласила, стига да знам че и той ме обича
    2. Ако трябва да умрете тази вечер и нямате възможност да говорите с никого, за какво най-много ще съжалявате, че не сте казали някому? Защо още не сте му го казали?На един човек, че го обичам.Не съм му казала още , защото не знам как ще реагира
    3. Как мислите, светът по-хубав ли ще бъде, или по-лош след 100 години?по-лош
    4. От кого се възхищавате най-много? С какви ви вдъхновява той?Най-много се възхищавам от Боде Милър.Вдъхновява ме с успехите си и с начина си на живот(близо до природата).
    5. Ще се съгласите ли да станете извънредно грозни, ако това е условието да живеете 1000 години на каквато физическа възраст си изберете?не
    6. Ако е възможно утре да се събудите, придобили избрана от вас способност или качество, какво ще бъде то?да общувам по-лесно с хората
    7. Имате възможност да се срещнете с някого, с когото да преживеете най-прекрасната любов - истинска мечта. За съжаление, знаете, че след щест месеца лицето ще умре. Като съзнавате каква болка ще изпитате, ще поискате ли все пак да се срещнете и да се влюбите?да, бих поискала
    8. Бихте ли убили красива пеперуда, откъсвайки крилата й, ако с това ще си спечелите едноседмична ваканция с платени пълни разноски където и да е по света? не, жал ме е
    9. Бихте ли се съгласили да убиете невинен човек, ако това би сложило край на глада в света? не бих могла да направя такова нещо
    10. Какъв е най-скъпия ви спомен?не мога да се сетя за такъв, след няколко години може би ще мога да отговоря.
    11. Домът ви, където е всичко, което притежавате, се запалва. След като сте спасили близките и домашните любимци, имате възможност да се хвърлите в пламаците за последен път и да спасите още едно единствено нещо. Кое би било то?една плюшена играчка пате
    12. Предлагат ви един милион долара за следното - пред вас има десет пистолета, от които само един е зареден. Трябва да изберете един от тях, да го насочите към челото си и да дръпнете спусъка. Ако ви се размине, ставате милионер. Ще приемете ли риска?не бих рискувала
    13. Ваш много близък човек е измъчван от болки, парализиран е, знаете, че ще умре до месец. Той ви моли да му дадете отрова, за да се сложи край. Бихте ли го направили? А ако става дума за баща ви?не мога да го направя. Предпочитам макар и да се мъчи да е по-дълго време до мен(малко егоист си падам)
    14. За какво в живота си изпитвате най-голяма благодарност?че имам талант за един спорт
    15. Ако някоя сутрин излезете от къщи и видите в близките храсти птица със счупено крило, какво ще направите?най-вероятно нищо
    16. Вие и човек, когото дълбоко обичате, се намирате в отделни стаи и до всеки от вас има по едно копче. Знаете, че и двамата ще умрете, ако единият от вас не натисне копчето, преди да е изтекъл 1 час. Първият, който натисне копчето, ще спаси другия, но сам ще загине на мига. Как предполагате, че ще постъпите?ще чакам да измине един час, поне с този, който обичам да сме заедно в смртта.
    17. Кое от следните ограничения бихте понесли по-трудно: да напуснете страната си завинаги, или никога да не излезете от нея?никога да не излезна от нея.
    18. Има ли нещо, което отдавна мечтаете да направите? Защо още не сте го сторили?мечтая да живея в планината.до сега не съм имала тази възможност след няколко години може би ще усъществя мечтата си.
    19. Ексцентричен милионер предлага да дари голяма сума пари за благотворителност, ако се съгласите да слезете съвсем голи от автомобил на улица в центъра на града, да извървите две преки и да се върнете обратно в колата. Ако знаете, че няма опасност да ви нападнат, ще се съгласите ли?не, би ме било срам.
    20. Ако сте поканени на вечеря на Коледа у приятел и намерите мъртва хлебарка в салатата си, какво ще направите? ще го попитам какво е това
    21. Ако имате щастлив брак, но срещнете човек, с когото знаете, че ще изживеете страстна, безумна любов, бихте ли изоставили партньора си? А ако имате деца?не бих изоставила съпруга си още повече ако имам деца
    22. Кой е най-важният човек в живота ви?не знам, може би майка ми
    23. Ако 100 души на вашата възраст бъдат подбрани произволно, колко от тях предполагате, че живеят по-щастливо от вас?около половината вероятно
    24. Ако знаете, че детето ви ще изостава сериозно в развитието си и до петгодишна възраст ще умре, бихте ли се решили да направите аборт?да ще направя
    25. Някой, който обичате с цялото си сърце, е жестоко убит. За жалост, съдът го оправдава. Ще потърсите ли отмъщение?определено
    26. Готови ли сте да се откажете изцяло от гледането на телевизия през следващите пет години, ако това ще накара някого да спаси от глад 1000 деца в Индонезия?да
    27. Ако трябва да прекарате идните две години в малка, но снабдена с всичко необходимо база в Антарктида, само с още един човек, кого бихте искали да вземете със себе си?едно момче
    28. Смятате ли се за организиран човек? Колко често сте си губили ключовете?не съм си губила ключовете , но не съм кой знае колко организирана.
    29. С колко от вашите приятели поддържате връзка от повече от 10 години? Кои от сегашните ви приятели мислите, че ще бъдат важни за вас след 10 години?с никой не поддържам връзка повече от десет години.Единствено един приятел мисля че ще е важен за мне след десет години.
    30. Често ли се улавяте, че от любезност казвате неща, които не мислите?за жалост да
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

1. Заради човек, когото много обичате, бихте ли се съгласили да се преместите в далечна страна, съзнавайки, че едва ли някога ще видите отново приятелите и близките си?
    най-вероятно
    2. Ако трябва да умрете тази вечер и нямате възможност да говорите с никого, за какво най-много ще съжалявате, че не сте казали някому? Защо още не сте му го казали?
    Маъ не бих съжалила за нищо. Винаги съм директна-в добрия или лошия случай.
    3. Как мислите, светът по-хубав ли ще бъде, или по-лош след 100 години? Светът ще бъде по-хубав. Но хората--ще си загубят емоциите.
    4. От кого се възхищавате най-много? С какви ви вдъхновява той?
    На този въпрос съм отговорила сигурно стотици пъти. Не се възхищавам от никого.
    5. Ще се съгласите ли да станете извънредно грозни, ако това е условието да живеете 1000 години на каквато физическа възраст си изберете? Разбира се че не. Животът ми е хубав когато аз се чувствам добре все пак. А не бих искала да живея повече от 80 години. Изморително е да живеей и да се бориш всеки ден.
    6. Ако е възможно утре да се събудите, придобили избрана от вас способност или качество, какво ще бъде то?
    то ще е нещо невъзможно. например способността да върна времето назад когато си искам.
    7. Имате възможност да се срещнете с някого, с когото да преживеете най-прекрасната любов - истинска мечта. За съжаление, знаете, че след щест месеца лицето ще умре. Като съзнавате каква болка ще изпитате, ще поискате ли все пак да се срещнете и да се влюбите?
    Сигурно бих поискала. И бих направила всичко тези 6 месеца да са му най-хубавите в живота
    8. Бихте ли убили красива пеперуда, откъсвайки крилата й, ако с това ще си спечелите едноседмична ваканция с платени пълни разноски където и да е по света? оооох.. неее..ако беше за 1 годишна ваканция..може би тогава.
    9. Бихте ли се съгласили да убиете невинен човек, ако това би сложило край на глада в света? Бих правила сумати планове как да го убивам най-бързо и безполезнено..но не съм толкова хладнокръвна да правя нещо подобно.
    10. Какъв е най-скъпия ви спомен?Детските
    11. Домът ви, където е всичко, което притежавате, се запалва. След като сте спасили близките и домашните любимци, имате възможност да се хвърлите в пламаците за последен път и да спасите още едно единствено нещо. Кое би било то? Документите, паспорти..бла бла..
    12. Предлагат ви един милион долара за следното - пред вас има десет пистолета, от които само един е зареден. Трябва да изберете един от тях, да го насочите към челото си и да дръпнете спусъка. Ако ви се размине, ставате милионер. Ще приемете ли риска? Честно казано бих приела..колкото и да не се доверявам на късмета си. В края на краищата не губя много
    13. Ваш много близък човек е измъчван от болки, парализиран е, знаете, че ще умре до месец. Той ви моли да му дадете отрова, за да се сложи край. Бихте ли го направили? А ако става дума за баща ви?
    Ако смъртта му е сигурна и наистина този човек го желае..да бих!
    14. За какво в живота си изпитвате най-голяма благодарност?
    За хубавите и уникалните неща които съм получила и преживяла>много общо казано
    15. Ако някоя сутрин излезете от къщи и видите в близките храсти птица със счупено крило, какво ще направите? Наблизо имаме ветеринарен кабинет. Няма да ми струва много да го заведа там
    16. Вие и човек, когото дълбоко обичате, се намирате в отделни стаи и до всеки от вас има по едно копче. Знаете, че и двамата ще умрете, ако единият от вас не натисне копчето, преди да е изтекъл 1 час. Първият, който натисне копчето, ще спаси другия, но сам ще загине на мига. Как предполагате, че ще постъпите? Ще умрем и двамата
    17. Кое от следните ограничения бихте понесли по-трудно: да напуснете страната си завинаги, или никога да не излезете от нея? да напускам. Заради това че всичко ще ми е чуждо.
    18. Има ли нещо, което отдавна мечтаете да направите? Защо още не сте го сторили?
    Имам разбира се. Все още не съм го сторила хм..защото ..ме е страх.
    19. Ексцентричен милионер предлага да дари голяма сума пари за благотворителност, ако се съгласите да слезете съвсем голи от автомобил на улица в центъра на града, да извървите две преки и да се върнете обратно в колата. Ако знаете, че няма опасност да ви нападнат, ще се съгласите ли? Не бих!! вместо това бих го ритала "Най-ексцентрично"
    20. Ако сте поканени на вечеря на Коледа у приятел и намерите мъртва хлебарка в салатата си, какво ще направите? Ще умра от смях сигурно. a да не забравим именуването на хлебарката-Jesus.прякор- Jissy.
    21. Ако имате щастлив брак, но срещнете човек, с когото знаете, че ще изживеете страстна, безумна любов, бихте ли изоставили партньора си? А ако имате деца? Не бих го направила- щом брака ми е истински щастлив даже не би ми хрумнало да живея с друг
    22. Кой е най-важният човек в живота ви? След мен..идва семейството
    23. Ако 100 души на вашата възраст бъдат подбрани произволно, колко от тях предполагате, че живеят по-щастливо от вас?30-40
    24. Ако знаете, че детето ви ще изостава сериозно в развитието си и до петгодишна възраст ще умре, бихте ли се решили да направите аборт? Със сигурност
    25. Някой, който обичате с цялото си сърце, е жестоко убит. За жалост, съдът го оправдава. Ще потърсите ли отмъщение? Как иначе..отмъщението ще е жестоко толкова колкото жестоко е и раната ми
    26. Готови ли сте да се откажете изцяло от гледането на телевизия през следващите пет години, ако това ще накара някого да спаси от глад 1000 деца в Индонезия? Да. защото има и други начини от където мога да се информирам и да гледам филми
    27. Ако трябва да прекарате идните две години в малка, но снабдена с всичко необходимо база в Антарктида, само с още един човек, кого бихте искали да вземете със себе си? Сестра си.. но едва ли ще се съгласи да дойде с мен
    28. Смятате ли се за организиран човек? Колко често сте си губили ключовете? Ужасно организиран човек съм. Май досега не съм губила никакви ключове..аах да- един два пъти като бях на 9 (става дума за ключове на шкафчето ми в училище)
    29. С колко от вашите приятели поддържате връзка от повече от 10 години?С нито един Кои от сегашните ви приятели мислите, че ще бъдат важни за вас след 10 години?Само една приятелка..сигурна съм в това.
    30. Често ли се улавяте, че от любезност казвате неща, които не мислите?Не..или казвам товакоето си мислч или думите умират в мълчанието. Да не забравим че мълчанието също има голям ефект в изкаванията.

Малко си почивам сега и без това. не ми взе много време..може би защото преди съм мислила върху такива глупости.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    1. Заради човек, когото много обичате, бихте ли се съгласили да се преместите в далечна страна, съзнавайки, че едва ли някога ще видите отново приятелите и близките си? мхм..аз искам да замина обаче..
    2. Ако трябва да умрете тази вечер и нямате възможност да говорите с никого, за какво най-много ще съжалявате, че не сте казали някому? На Вили и Ивана че винаги ще бъдат в душата и сърцето ми където и да съм,На С. и В. ..че никога,никога не съм искала да страдат заради мен ..а на 4мата че винаги са били най-важните за мен..
    Защо още не сте му го казали? Защото понякога искаме да кажем много неща на хората които обичаме,но просто не можем да намерим правилния начин...или сме изпуснали момента ...
    3. Как мислите, светът по-хубав ли ще бъде, или по-лош след 100 години? Няма да има големи промени от сега..
    4. От кого се възхищавате най-много?Майка ми. С какви ви вдъхновява той? Силата ,дори когато нищо не й е останало,когато няма надежда ...когато е 1 огромно нищо..успява да засади стръкче любов,вяра и надежда!
    5. Ще се съгласите ли да станете извънредно грозни, ако това е условието да живеете 1000 години на каквато физическа възраст си изберете? не,мерси..
    6. Ако е възможно утре да се събудите, придобили избрана от вас способност или качество, какво ще бъде то? да мога да спирам времето и да го връщам назад..
    7. Имате възможност да се срещнете с някого, с когото да преживеете най-прекрасната любов - истинска мечта. За съжаление, знаете, че след щест месеца лицето ще умре. Като съзнавате каква болка ще изпитате, ще поискате ли все пак да се срещнете и да се влюбите? Разбира се!!!!!
    8. Бихте ли убили красива пеперуда, откъсвайки крилата й, ако с това ще си спечелите едноседмична ваканция с платени пълни разноски където и да е по света? Защо да ги късам ,да я убивам и т.н...нали след време сама ще си го постигна!
    9. Бихте ли се съгласили да убиете невинен човек, ако това би сложило край на глада в света? да..
    10. Какъв е най-скъпия ви спомен? Ужасно много са!
    11. Домът ви, където е всичко, което притежавате, се запалва. След като сте спасили близките и домашните любимци, имате възможност да се хвърлите в пламаците за последен път и да спасите още едно единствено нещо. Кое би било то?Нямам идея..и не искам да мисля за подобно нещо.
    12. Предлагат ви един милион долара за следното - пред вас има десет пистолета, от които само един е зареден. Трябва да изберете един от тях, да го насочите към челото си и да дръпнете спусъка. Ако ви се размине, ставате милионер. Ще приемете ли риска? Не бих.
    13. Ваш много близък човек е измъчван от болки, парализиран е, знаете, че ще умре до месец. Той ви моли да му дадете отрова, за да се сложи край. Бихте ли го направили? А ако става дума за баща ви? НИКОГА!
    Ще я взема и ще се опитам да и помогна
    16. Вие и човек, когото дълбоко обичате, се намирате в отделни стаи и до всеки от вас има по едно копче. Знаете, че и двамата ще умрете, ако единият от вас не натисне копчето, преди да е изтекъл 1 час. Първият, който натисне копчето, ще спаси другия, но сам ще загине на мига. Как предполагате, че ще постъпите? Ще натисна копчето 1ва!Ако ме изпреари,после ще се гръмна!
    17. Кое от следните ограничения бихте понесли по-трудно: да напуснете страната си завинаги, или никога да не излезете от нея? 2рото
    18. Има ли нещо, което отдавна мечтаете да направите? Защо още не сте го сторили? Тайна
    19. Ексцентричен милионер предлага да дари голяма сума пари за благотворителност, ако се съгласите да слезете съвсем голи от автомобил на улица в центъра на града, да извървите две преки и да се върнете обратно в колата. Ако знаете, че няма опасност да ви нападнат, ще се съгласите ли? Да
    20. Ако сте поканени на вечеря на Коледа у приятел и намерите мъртва хлебарка в салатата си, какво ще направите? Няма да ям ест блах
    21. Ако имате щастлив брак, но срещнете човек, с когото знаете, че ще изживеете страстна, безумна любов, бихте ли изоставили партньора си? А ако имате деца? ..........
    22. Кой е най-важният човек в живота ви?.....
    23. Ако 100 души на вашата възраст бъдат подбрани произволно, колко от тях предполагате, че живеят по-щастливо от вас? 6!
    24. Ако знаете, че детето ви ще изостава сериозно в развитието си и до петгодишна възраст ще умре, бихте ли се решили да направите аборт? Да
    25. Някой, който обичате с цялото си сърце, е жестоко убит. За жалост, съдът го оправдава. Ще потърсите ли отмъщение? На оня планетата ще му е тясна...
    [color=red]26. Готови ли сте да се откажете изцяло от гледането на телевизия през следващите пет години, ако това ще накара някого да спаси от глад 1000 деца в Индонезия? ахахха може би
    27. Ако трябва да прекарате идните две години в малка, но снабдена с всичко необходимо база в Антарктида, само с още един човек, кого бихте искали да вземете със себе си? Човека който обичам..
    28. Смятате ли се за организиран човек? Колко често сте си губили ключовете? Ами...аз съм си шматка..не мога да кажа точно
    29. С колко от вашите приятели поддържате връзка от повече от 10 години? Кои от сегашните ви приятели мислите, че ще бъдат важни за вас след 10 години? Йожи,Кари,Бибс..Вили,Ивана,С тан,и..нз..30. Често ли се улавяте, че от любезност казвате неща, които не мислите? Не се улавям..знам когато го правя!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС

[quote="p4elata_brumze"] 1. Заради човек, когото много обичате, бихте ли се съгласили да се преместите в далечна страна, съзнавайки, че едва ли някога ще видите отново приятелите и близките си?

Зависи, но не мога да кажа от какво.

2. Ако трябва да умрете тази вечер и нямате възможност да говорите с никого, за какво най-много ще съжалявате, че не сте казали някому? Защо още не сте му го казали?

Ще съжалявам, че не съм провел един мн важен разговор с майка ми, за който се каня от месеци...

3. Как мислите, светът по-хубав ли ще бъде, или по-лош след 100 години?

Живея с тази мисъл! Надявам се че децата ми ще живеят в по-добър свят..

4. От кого се възхищавате най-много? С какви ви вдъхновява той?

Майка ми и вуйчо ми!!! Те са ми идолите.

5. Ще се съгласите ли да станете извънредно грозни, ако това е условието да живеете 1000 години на каквато физическа възраст си изберете?

НЕ!

6. Ако е възможно утре да се събудите, придобили избрана от вас способност или качество, какво ще бъде то?

Или телекенеза, или телепатия, или левитация
    (надявам се телекенеза) :P

7. Имате възможност да се срещнете с някого, с когото да преживеете най-прекрасната любов - истинска мечта. За съжаление, знаете, че след щест месеца лицето ще умре. Като съзнавате каква болка ще изпитате, ще поискате ли все пак да се срещнете и да се влюбите?

ДА, без да се замислям!

8. Бихте ли убили красива пеперуда, откъсвайки крилата й, ако с това ще си спечелите едноседмична ваканция с платени пълни разноски където и да е по света?

Хмм.., егоистично, но Да.

9. Бихте ли се съгласили да убиете невинен човек, ако това би сложило край на глада в света?

Ще се самоубия!!!

10. Какъв е най-скъпия ви спомен?

Млад съм още, но засега от абитуриенската и няколко с бившата ми( никога няма да ги забравя)

11. Домът ви, където е всичко, което притежавате, се запалва. След като сте спасили близките и домашните любимци, имате възможност да се хвърлите в пламаците за последен път и да спасите още едно единствено нещо. Кое би било то?

Принципно котката, 'маа тя умря

12. Предлагат ви един милион долара за следното - пред вас има десет пистолета, от които само един е зареден. Трябва да изберете един от тях, да го насочите към челото си и да дръпнете спусъка. Ако ви се размине, ставате милионер. Ще приемете ли риска?

Дай един милион пък ше видим..

13. Ваш много близък човек е измъчван от болки, парализиран е, знаете, че ще умре до месец. Той ви моли да му дадете отрова, за да се сложи край. Бихте ли го направили? А ако става дума за баща ви?

Труден въпрос...

Че съм се родил..

15. Ако някоя сутрин излезете от къщи и видите в близките храсти птица със счупено крило, какво ще направите?

Ми аз поне не мога да я излекувам( най-много да я утрепам) ще я дам н а леля ми. Тя се занимава с животни.

16. Вие и човек, когото дълбоко обичате, се намирате в отделни стаи и до всеки от вас има по едно копче. Знаете, че и двамата ще умрете, ако единият от вас не натисне копчето, преди да е изтекъл 1 час. Първият, който натисне копчето, ще спаси другия, но сам ще загине на мига. Как предполагате, че ще постъпите?

Дано не ми се случи

17. Кое от следните ограничения бихте понесли по-трудно: да напуснете страната си завинаги, или никога да не излезете от нея?

Да напусна страната си завинаги.

18. Има ли нещо, което отдавна мечтаете да направите? Защо още не сте го сторили?

Много неща, но за тях трябва определена възраст...

19. Ексцентричен милионер предлага да дари голяма сума пари за благотворителност, ако се съгласите да слезете съвсем голи от автомобил на улица в центъра на града, да извървите две преки и да се върнете обратно в колата. Ако знаете, че няма опасност да ви нападнат, ще се съгласите ли?

Кой не би го направил..

20. Ако сте поканени на вечеря на Коледа у приятел и намерите мъртва хлебарка в салатата си, какво ще направите?

Просто ще му я връча обратно и ще му кажа, че не обичам хранителни добавки!

21. Ако имате щастлив брак, но срещнете човек, с когото знаете, че ще изживеете страстна, безумна любов, бихте ли изоставили партньора си? А ако имате деца?

Не, не бих го изоставил, защото ако имам щастлив брак, няма да срещна такъв човек...

22. Кой е най-важният човек в живота ви?

Няколко са.

23. Ако 100 души на вашата възраст бъдат подбрани произволно, колко от тях предполагате, че живеят по-щастливо от вас?

Просто ще ги попитам и ще ви кажа..

24. Ако знаете, че детето ви ще изостава сериозно в развитието си и до петгодишна възраст ще умре, бихте ли се решили да направите аборт?

Без да се замислям..

25. Някой, който обичате с цялото си сърце, е жестоко убит. За жалост, съдът го оправдава. Ще потърсите ли отмъщение?

ДА! Но няма да го убивам а ще направя живота му толкова черен, че ще ми се моли да го убия

26. Готови ли сте да се откажете изцяло от гледането на телевизия през следващите пет години, ако това ще накара някого да спаси от глад 1000 деца в Индонезия?

Е как няма да се откажа...

27. Ако трябва да прекарате идните две години в малка, но снабдена с всичко необходимо база в Антарктида, само с още един човек, кого бихте искали да вземете със себе си?

Любимия човек.

28. Смятате ли се за организиран човек? Колко често сте си губили ключовете?

Ами да. 4 пъти като малък...

29. С колко от вашите приятели поддържате връзка от повече от 10 години? Кои от сегашните ви приятели мислите, че ще бъдат важни за вас след 10 години?

трима, но не се знаем от толкова време..

30. Често ли се улавяте, че от любезност казвате неща, които не мислите?

Има един такъв момент

PEACE&LOVE \/
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Guest

1. Заради човек, когото много обичате, бихте ли се съгласили да се преместите в далечна страна, съзнавайки, че едва ли някога ще видите отново приятелите и близките си? Бих се преместила (и без това не смятам да оставам в България), но бих направила всичко да се виждам с близките си по-често..

2. Ако трябва да умрете тази вечер и нямате възможност да говорите с
    никого, за какво най-много ще съжалявате, че не сте казали някому?Защо още не сте му го казали? Ще искам да кажа на родителите си, че съм им благодарна за всичко, което са направили за мен и, че много ги обичам. После - да призная любовта си (или добре, силната симпатия) на Човека -> не съм му казала, защото се страхувам и не искам да рискувам да остана разочарована.

3. Как мислите, светът по-хубав ли ще бъде, или по-лош след 100 години? Ще бъде доста по-модернизиран, което от една страна е добре.Но от друга - не е. Ще дам личен пример: братовчедка ми (6 години) вместо да играе на криеница, на гоненки и подобни...играе на компютърни игри и не става от компютъра...Повтарям 6 години...аз имах компютър в 5 клас...а тя от петгодишна Това не е завист от моя страна, по скоро загриженост какво ще стане с това дете, което не става от стола?!

4. От кого се възхищавате най-много? С какви ви вдъхновява той? Не се сещам, но сигурно има някой...

5. Ще се съгласите ли да станете извънредно грозни, ако това е условието да живеете 1000 години на каквато физическа възраст си изберете? Не, за какво ми е да живея 1000 години?

6. Ако е възможно утре да се събудите, придобили избрана от вас способност или качество, какво ще бъде то? Да чета мислите на хората. Понякога се питам за какво мислят хората, които ми говорят...които са срещу мен.

Не, едно от нещата, които не искам да ми се случват в живота, е да изгубя човек, когото обичам.

8. Бихте ли убили красива пеперуда, откъсвайки крилата й, ако с това ще си спечелите едноседмична ваканция с платени пълни разноски където и да е по света? Ако трябва да бъда честна...да И без това не се впечатлявам толкова от пеперуди...да, бих я убила, но едва ли ще откъсна крилата и - ще го направя по друг начин.

9. Бихте ли се съгласили да убиете невинен човек, ако това би сложило край на глада в света? Да, има твърде много гладни и безпомощни хора, които се нуждаят от помощ.Естествено първо бих потърсила друг начин, но ако няма и това е единственото решение..

10. Какъв е най-скъпия ви спомен? Свързан е с приятелите ми.Т.е те са много.

11. Домът ви, където е всичко, което притежавате, се запалва. След като сте спасили близките и домашните любимци, имате възможност да се хвърлите в пламаците за последен път и да спасите още едно единствено нещо. Кое би било то? Една кутия, в която си държа мои си неща...

12. Предлагат ви един милион долара за следното - пред вас има десет пистолета, от които само един е зареден. Трябва да изберете един от тях, да го насочите към челото си и да дръпнете спусъка. Ако ви се размине, ставате милионер. Ще приемете ли риска? Не

Не.Така ще знам, че аз съм го убила. Пък и не съм способна да нараня близките си

14. За какво в живота си изпитвате най-голяма благодарност? За това, че имам родители, които се грижат за мен и не биха ме изоставили, за приятелите ми, които биха ми помогнали във всяка ситуация.

15. Ако някоя сутрин излезете от къщи и видите в близките храсти птица със счупено крило, какво ще направите? Срещала съм вече. Заведох я вкъщи и един семеен приятел(ветеринар) я прегледа, после я пуснахме.

16. Вие и човек, когото дълбоко обичате, се намирате в отделни стаи и до всеки от вас има по едно копче. Знаете, че и двамата ще умрете, ако единият от вас не натисне копчето, преди да е изтекъл 1 час. Първият, който натисне копчето, ще спаси другия, но сам ще загине на мига. Как предполагате, че ще постъпите? Ами бих спасила човека, но...знам ли..в рискови ситуации всеки мисли за себе си, така че не съм много сигурна дали няма да предпочета своя живот..

17. Кое от следните ограничения бихте понесли по-трудно: да напуснете страната си завинаги, или никога да не излезете от нея? Никога да не изляза от нея.

18. Има ли нещо, което отдавна мечтаете да направите? Защо още не сте го сторили? Да живея в Париж - работя по въпроса да го осъществя

19. Ексцентричен милионер предлага да дари голяма сума пари за благотворителност, ако се съгласите да слезете съвсем голи от автомобил на улица в центъра на града, да извървите две преки и да се върнете обратно в колата. Ако знаете, че няма опасност да ви нападнат, ще се съгласите ли? Не

20. Ако сте поканени на вечеря на Коледа у приятел и намерите мъртва хлебарка в салатата си, какво ще направите? Ще я премахна и ще се въздържа да ям

21. Ако имате щастлив брак, но срещнете човек, с когото знаете, че ще изживеете страстна, безумна любов, бихте ли изоставили партньора си? А ако имате деца? Не, особено, ако имам деца.

22. Кой е най-важният човек в живота ви? майка ми

23. Ако 100 души на вашата възраст бъдат подбрани произволно, колко от тях предполагате, че живеят по-щастливо от вас? Ами аз живея щастливо за сега - предполагам, че ако е като класация ще бъда на... 90 място...т.е. ще има 10 човека, които са по-щастливи от мен.

24. Ако знаете, че детето ви ще изостава сериозно в развитието си и до петгодишна възраст ще умре, бихте ли се решили да направите аборт? Да.За 5 години ще свикна много с него;по-добре да се разделя с него още докато не го познавам, отколкото после, когато съм се привързала съвсем.

25. Някой, който обичате с цялото си сърце, е жестоко убит. За жалост, съдът го оправдава. Ще потърсите ли отмъщение? Ще търся справедливост.

26. Готови ли сте да се откажете изцяло от гледането на телевизия през следващите пет години, ако това ще накара някого да спаси от глад 1000 деца в Индонезия? Да, и без това не гледам толкова много телевизия.

27. Ако трябва да прекарате идните две години в малка, но снабдена с всичко необходимо база в Антарктида, само с още един човек, кого бихте искали да вземете със себе си? Сестра ми

28. Смятате ли се за организиран човек? Колко често сте си губили ключовете? Не, изобщо...много пъти...вече даже не ги броя

29. С колко от вашите приятели поддържате връзка от повече от 10 години? Кои от сегашните ви приятели мислите, че ще бъдат важни за вас след 10 години? с около 4...надявам се, че с всички ще подържам връзка и ще сме толкова близки, колкото сега.

30. Често ли се улавяте, че от любезност казвате неща, които не мислите? Да, когато говоря по телефона с разни лелки, които търсят майка ми...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Гостът бях аз... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си