Никой не ме харесва. То не че има къде да срещна момчета де- ходя само на училище а след това в къщи. Ходя понякога и на дискотека, но... никой не ме харесва. За сега само две момчета поискаха да тазнцуват с мен... от невзрачните, на моята възраст... а приятелката ми я харесаха най- готините и най- известните момчета, по- големите. Не съм грозна. Не съм дебела. Не съм пъпчива. Нищо ми няма. Казват ми, че съм много сладка даже... защо харесват повече нея? Двете противоположности сме с нея... аз ниска, тя висока, аз съм със светла кожа- тя с тъмна. Но пак казвам, че не съм грозна. Защо никой не ме хареса? Тя вече имаше няколко гаджета, а аз само едно, с което не вървеше много много... но това, че в дискотеката не ме хареса никой, а по нея си оаднаха най- печените... просто ми скапа останалото самочувствие, гадно ми е...
Защо никой не ме харесва? Нямам грам самочувствие вече, чувствам се като най- задръстената грозница. Какво да направя за да ме хареса някое момче... да има с кой да изляза, да си поговоря, да прегърна... да обичам?
На 15 съм, ако е от значение.