Цитирай Първоначално написано от Gravity^of^love
мога да позная от първия път даже.. ако си от северозападНАЛА България..в дискотеката харесват повече приятелката ти поради причината, че ти като по тиха не танцуваш като нея, докато те.....мога да си представя за какво кълчене става дума..тука не опира въпроса до хубава и грозна а до държание..и аз се чудя защо някви смачкани девойчета са с най-яките пичове..ама..после разбирам че и 'пичовете' не са пичове ами лайна с яки дрешки...такива с лопата да ги ринеш..Така че тва да не те кара да се отчайваш..и аз бях така на 15..и сега не гъмжа от обожатели.но тогава обръщах внимание на тва..сега ходя на дискотека за да танцувам и да се забавлявам..не да забивам момчета с мозък по малко от на пиле...то да ти кажа си и личи кой за какво е отишал на дискотека...да пие, да забърше нещо за вечерта или да се кефи на макс (аз съм от последните)...заеби и приятелка и момчета..забавлявай се...едно усмихнато танцуващо момиче, което знае как да се забавлява е много по привлкателно и от най-дългокраката мацка с най-къса пола..
за тва ти казвам ДА НЕ ТИ ПУКА...за всеки влак си има пътници..пък и ще дойде време когато няма да ти пука за това защото няма да имаш време за кафе камо ли за дискотеки..излизай с желание и кеф да танцуваш..да се смееш, а не с мисълта че никой не те харесва
Много правилно мнение,поздравления!Иначе какво да ти кажа,повечето хора тук са така,за младежта говоря.Само отвори флирт4ето или нещо подобно да видиш за какви мега отрепки става въпрос,които имат по 100000 гласа и коментари то рода на адския сладур,а всъщност виждаш една турбо отрепка.Просто ходещо лайно с дрехи,които има всеки втори мухляр.Това се котира в нашето ежедневие,а най-лошото е,че тези хора имат самочувстиве до небето,а е напълно НЕоправдано.Много малко момичета оценяват и харесват истинската красота,за тях обвивката е важна,което си е много неприятен факт,но верен.Просто оправия няма,винаги има маса от момичета,които се влюбват в някакво псевдо позьорче,което движи с още десет такива.Недей да завиждаш на приятелката ти,че се навъртали момчетата около нея,а се стреми да намериш човек,с който да споделяш и да изпиташ истинска любов,защото няма такова нещо от пръв поглед,любовта идва бавно,както и трябва да бъде.Аз обикнах моята приятелка истински едва след 5 месеца,но пък за сметка на това сега имам една много сериозна връзка.Винаги ще има момче за теб,ти само трябва да направиш правилния избор,трябва да решиш дали ще предпочетеш една лъжлива външност,или човек,за когото ще си благодарна,че те е намерил.И запомни,хубавите неща стават бавно!