мога да позная от първия път даже.. ако си от северозападНАЛА България..в дискотеката харесват повече приятелката ти поради причината, че ти като по тиха не танцуваш като нея, докато те.....мога да си представя за какво кълчене става дума..тука не опира въпроса до хубава и грозна а до държание..и аз се чудя защо някви смачкани девойчета са с най-яките пичове..ама..после разбирам че и 'пичовете' не са пичове ами лайна с яки дрешки...такива с лопата да ги ринеш..Така че тва да не те кара да се отчайваш..и аз бях така на 15..и сега не гъмжа от обожатели.но тогава обръщах внимание на тва..сега ходя на дискотека за да танцувам и да се забавлявам..не да забивам момчета с мозък по малко от на пиле...то да ти кажа си и личи кой за какво е отишал на дискотека...да пие, да забърше нещо за вечерта или да се кефи на макс (аз съм от последните)...заеби и приятелка и момчета..забавлявай се...едно усмихнато танцуващо момиче, което знае как да се забавлява е много по привлкателно и от най-дългокраката мацка с най-къса пола..
за тва ти казвам ДА НЕ ТИ ПУКА...за всеки влак си има пътници..пък и ще дойде време когато няма да ти пука за това защото няма да имаш време за кафе камо ли за дискотеки..излизай с желание и кеф да танцуваш..да се смееш, а не с мисълта че никой не те харесва