- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата сте такива
ииии как ми мразя такива...мале..с кеф да ги спънеш на дансинга!едно че е избиване на комплекси второ че е игра на 'виж колко мога да забия ако поискам'..айде няма нужда..а ти като видиш такава кажи и от мене че на нищо не прилича
![]()
Даааа курви сме си...и вие сте курви.....и ви е го правите....Подкрепям БънгълПървоначално написано от bungle
И защо НИЕ ВСИЧКИ го правим ли?!Ми комплкеси....вдигане на самочувствието....за забавление ако щеш..просто хората са устроени така,че да се радват на чуждото нещастие!
Spored men tva e....Ima momi4eta koito im dostavq da im obry6tat vnimanie.Za tova otiva pri edin sybira mu pogledite i kogato toi ve4e iska ne6to pove4e tq iz4ezva....kvo da ti kaja ne si4ki sa takiva[-o<
кой какво и защо за бога им доставя?!Първоначално написано от crazy_teen4e
мали ма тя мн глупава, що не им събира портфейлите?!Първоначално написано от crazy_teen4e
иха... а аз си мислех, че телепортирането го има само на филми О.оПървоначално написано от crazy_teen4e
Ми пич, който му бият шута след 15-20 мин. си е негов проблем да ти кажа... На мен ми се случва рядко мадамата да не ми се върже, а ако стане тъй си бия шута сам - нема да и права кеф яПървоначално написано от mdma
![]()
П.С. Дискотеките са супер изпаднало място за свалки...
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
Я тука станал мохабет...Първоначално написано от LO6IQ
По темата - аман - вече и катерицофили ли има.. Е-е-е-е-е - изврати се света...
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
Ае пич тва че мадамите те зимат за залък не значи че са лоши. Просто трябва да се стегнеш малко, да покажеш малко класа. Те трябва да са играчките не ти, ебати позора за мъжкия род.
2т. системно
Напълно съм съгласна с това мнение.Аз като си харесвав едно момче и танцувам с него и после какво лошо има да танцувам с най-добрите ми приятели.По принцип като си харесвам някой карам само с него,но ако приятел ме покани на танц,независимо дали е на бърза,или бавна песен никога няма да му откажа.Първоначално написано от JuSt_A_vErMiN
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
ne vsichki momicheta sa takiva ostanal si s greshno vpechatlenie no tam po diskotekite sa takiva a ako ti si tarsish neshto po seriozno nqma namerish tochno na takova mqsto
присъединявам сеПървоначално написано от [b
![]()
Az za tova ne hodq na disko v moq grad.Otivam na gosti v lela mi i tam hodq.Tancuvam samo s bratovchedka mi (poneje s neq hodq) a ako nqkoi momche doide da mi se natiska prosto go otrqzvam vednaga ili se pravq che ne go zabelqzvam,za da mu stane qsno,che ne iskam da tancuvam s nego ili kakvoto i da bilo.Naistina sluchvala sym i na hubavi momcheta,no znam che na disko seki samo za edna vecher zabiva i ne otvryshtam na pogledite i namecite na nikogo.Pyk i ako otvyrna posle i za men shte ima taka da sa govori,che sym nam si kva i t.n.
oo edno 90% ot mom4etata sa to4no takiva.a otnosno tva s densaneto-da ne ti pukaПървоначално написано от JuSt_A_vErMiN
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
emi 6toto na disko se hodi da se zabavlqva6, pyk i mom4etata go pravqt toq nomer mnogo po 4esto ot nass![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Твърдо против.еми тогава,ако си търсиш сериозна мацка..това говори,че едва ли би могъл да я намериш по дискотеките.. аз като ги гледам.. какви ходят.. без коментар
Аз моята от дискотека я намерих, ма си е супер свястна.
Пък к**ки познавам колкото щеш ... с лопата да ги ринеш.
Просто се правят на интересни и паричките ти гледат.
Ако не я почерпиш до 10-15 мин. - БААМ била ти е шутка
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
SHtoto sa putki be druje. Nali znaesh kvo znachi kogato nqkoi kaje "Putkena rabota..."
![]()
ми то са като кажеш дискотека се едно казваш бардак пълно е с надути кучки които въртят опашки из дискотеката ама пък и вие мъжете като кученца по тяхлеле чакай в дискотека да стане нещо сериозно
![]()
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
E kade shte stane neshto seriozno, ako ne v diskotekata??? V Uchilishte li ?Първоначално написано от DaRk_FaIrY
Ili pyk moje bi na ulicata?
![]()
в кенефа най-сериозните връзки ставатПървоначално написано от Анонимко
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
И къде е драмата? Танцува с теб, после отива и танцува с друг. Това, че на теб ти се прави секс, си е твой проблем.
hahAbe vsichki gi praime tiq raboti ...
Samoche trqbva da e s Mqrka![]()
VSICHKI JENI SA KURVI BE NE RAZBRAHTE LI
KURVI DOLNI NAHAKANI TAKIVA NAI MN GI MRAZQ IZLAGATE SE BE MOMICHENCA
Първоначално написано от Анонимко
Е, ние поне умеем да използваме препинателни знаци...
Първоначално написано от Анонимко
xahaxh mi togava stani pedal ili... po efectivniq variant zemi se grymni pa nqma da ima6 takiva problemi...![]()