- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- H0rA prepory4aite mi nqkakva y4itelka
Az sym na 12 god momi4e i sym 6 klas i ba6ta mi sq iska da me pra6ta na uroci po bel za kandidatstvaneto.AZ sym ot varna i jiveq v kvartal levski ako nqkoi znae naqkoi dobyr u4ite i kolko struva i kyde se namira 6te sym mnogo blagodarna! [-o< [-o< [-o< [-o<![]()
az se seshtam samo za edna - g-ja Stavreva. Mnogo respektirashta... stroga.... na okolo 40 e... oba4e.... 200% shte vlezesh kydeto iskash...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
q kaji kyde se namira ,kolko struva!ti bil/bila li si pri neq?iskam malko informaciq 4e mnogo iskam da se u4a 4e da vlqza kydeto si poiskam
![]()
![]()
P.S.drugite davaite idrugi da znam molqqqq [-o<
sori onova gore bqh az![]()
аз знам една Г-жа Златева.Работи в една школа на чаталджа.Ако искаш още инфо пиши ЛС или скайп(dude_real)
sh3_1s_7h3_0n3 q kaji po podrobno de pleeeeeeease i m/u drugoto taq stvreva ot varna li e ? [-o< !King of Kings az iskam 4astni uroci a ti be6e napisal 6kola?![]()
преподавала ми е в гимназията. невероятен учител. преподава и на студенти. сега мисля, че в медицинския преподава български на чужденци. минала съм през много учители по литература... това ми е може би един от любимите предмети... но тази жена още повече ме запали... ако искаш пиши ЛС и може и да намеря от някъде телефона й ако те интересува сериозно. знам че дава частни уроци... но колко взима... нямам представа...
а м/у другото ти на къде се стремиш? 1ва? 4та? 5та?
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
men mi trqa da prepodava na 6-ti klas 6toto az ne sym gimnaziq ne mitrqa za 7 a za 6 povtarqm go 6tot mnogo hora si mislqt 4e ovorq za zapo4vane ot 7 klas .stremq se v1 ili 4 no znam 4e v 1 e mnogo trudno vlizaneto.ne moga da ti pi6a ls 6tot ne sym registrirana ako dade6 icq ili meil togava da. [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
чак-чак-чакай малко...я пак? що да преподава на 6ти клас? идеята не е ли за канд след 7ми клас? или аз не съм разбрала правилно?!Първоначално написано от U4eNa
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
zdraveite az sym u4ena i ve4e se registrirah.da ot 6 klas ba6ta mi iska da po4vam!vse pak mi kaji dali moje plssssss [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<![]()
Първоначално написано от MirCa
е 6-ти клас за уроци е още рано бе... още повече, че то вие май вече няма да пишите зазубрени теми както когато кандидатствах аз... а освен това ако имате някви познати пак се заинтересувайте... аз ще й потърся телефона... имах го някъде... и ще ти го пратя на ЛС.
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
ok no razberi dali stava za 6 klas![]()
[/quote]
nioi li ne znae druga?![]()
![]()
![]()
![]()
[-o<
![]()
Бе вие кво се учудвате бре в София има една школа наречена "Иванови" в която може и от 5ти клас да те вземат аз прекарах там само 7ми клас ама имаше бая 5токласници и 6токласници....Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
adi deeeee kajete nqkoq![]()
![]()