.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    U4eNa
    Guest

H0rA prepory4aite mi nqkakva y4itelka

Az sym na 12 god momi4e i sym 6 klas i ba6ta mi sq iska da me pra6ta na uroci po bel za kandidatstvaneto.AZ sym ot varna i jiveq v kvartal levski ako nqkoi znae naqkoi dobyr u4ite i kolko struva i kyde se namira 6te sym mnogo blagodarna! [-o< [-o< [-o< [-o<

az se seshtam samo za edna - g-ja Stavreva. Mnogo respektirashta... stroga.... na okolo 40 e... oba4e.... 200% shte vlezesh kydeto iskash...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    q kaji kyde se namira ,kolko struva!ti bil/bila li si pri neq?iskam malko informaciq 4e mnogo iskam da se u4a 4e da vlqza kydeto si poiskam

P.S.drugite davaite idrugi da znam molqqqq [-o<

U4eNa
    Guest
    sori onova gore bqh az

Голям фен
    Град
    Варна
    аз знам една Г-жа Златева.Работи в една школа на чаталджа.Ако искаш още инфо пиши ЛС или скайп(dude_real)

Guest
    sh3_1s_7h3_0n3 q kaji po podrobno de pleeeeeeease i m/u drugoto taq stvreva ot varna li e ? [-o< !King of Kings az iskam 4astni uroci a ti be6e napisal 6kola?

преподавала ми е в гимназията. невероятен учител. преподава и на студенти. сега мисля, че в медицинския преподава български на чужденци. минала съм през много учители по литература... това ми е може би един от любимите предмети... но тази жена още повече ме запали... ако искаш пиши ЛС и може и да намеря от някъде телефона й ако те интересува сериозно. знам че дава частни уроци... но колко взима... нямам представа...

а м/у другото ти на къде се стремиш? 1ва? 4та? 5та?
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

U4eNa
    Guest
    men mi trqa da prepodava na 6-ti klas 6toto az ne sym gimnaziq ne mitrqa za 7 a za 6 povtarqm go 6tot mnogo hora si mislqt 4e ovorq za zapo4vane ot 7 klas .stremq se v1 ili 4 no znam 4e v 1 e mnogo trudno vlizaneto.ne moga da ti pi6a ls 6tot ne sym registrirana ako dade6 icq ili meil togava da. [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Цитирай Първоначално написано от U4eNa
    men mi trqa da prepodava na 6-ti klas 6toto az ne sym gimnaziq ne mitrqa za 7 a za 6 povtarqm go 6tot mnogo hora si mislqt 4e ovorq za zapo4vane ot 7 klas .stremq se v1 ili 4 no znam 4e v 1 e mnogo trudno vlizaneto.ne moga da ti pi6a ls 6tot ne sym registrirana ako dade6 icq ili meil togava da. [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
    чак-чак-чакай малко...я пак? що да преподава на 6ти клас? идеята не е ли за канд след 7ми клас? или аз не съм разбрала правилно?!
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Фен
    Град
    varna
    zdraveite az sym u4ena i ve4e se registrirah.da ot 6 klas ba6ta mi iska da po4vam!vse pak mi kaji dali moje plssssss [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Цитирай Първоначално написано от MirCa
    zdraveite az sym u4ena i ve4e se registrirah.da ot 6 klas ba6ta mi iska da po4vam!vse pak mi kaji dali moje plssssss [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

е 6-ти клас за уроци е още рано бе... още повече, че то вие май вече няма да пишите зазубрени теми както когато кандидатствах аз... а освен това ако имате някви познати пак се заинтересувайте... аз ще й потърся телефона... имах го някъде... и ще ти го пратя на ЛС.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Фен
    Град
    varna
    ok no razberi dali stava za 6 klas [/quote]

Фен
    Град
    varna
    nioi li ne znae druga? [-o<

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от MirCa

е 6-ти клас за уроци е още рано бе... още повече, че то вие май вече няма да пишите зазубрени теми както когато кандидатствах аз... а освен това ако имате някви познати пак се заинтересувайте... аз ще й потърся телефона... имах го някъде... и ще ти го пратя на ЛС.
    Бе вие кво се учудвате бре в София има една школа наречена "Иванови" в която може и от 5ти клас да те вземат аз прекарах там само 7ми клас ама имаше бая 5токласници и 6токласници....

Фен
    Град
    varna
    adi deeeee kajete nqkoq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си