.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    svetlinka^16^
    Guest

ne moga da mu obqsnq 4e ne e nugno da lyge

Gageto mi skysa s men predi 3 sedmitzi.Vrazkata ni be6e prodalgila 7 mesetza.Vseki den se vigdame v klas(na po 16 sme).Toi zapo4na da svalq 2-3 momi4eta ot na6iq klas i mai gi haresva.No ne e tova problema.Nagivo i v 4ata(toi nai-4esto mi pi6e) mi razpravq razni gluposti kak hodel s momi4eta za edin den i se 4ukal s tqh(a s men ne hode6e zaradi sexa i megdu drugoto o6te e devstven,pone be6e kogato skysahme) i iska da mu povqrvam no az znaq 4e me lyge.Na kakav ezik (KAK) da mu obqsnq 4e ne e neobhodimo da me lyge i 4e mi e qsno 4e iska da si spasi samo4uvstvieto no s lygite si stava samo sme6en???

ами ето! ти знаеш к'во искаш да му кажеш просто му го кажи в прав текст.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    ами ето! ти знаеш к'во искаш да му кажеш просто му го кажи в прав текст.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Защо трябва да му го казваш . Ти си знаеш каква е истината , седи си мирно отстрани и се наслаждавай на простотията му . Все някога ще се усети , че е жалък .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Защо трябва да му го казваш . Ти си знаеш каква е истината , седи си мирно отстрани и се наслаждавай на простотията му . Все някога ще се усети , че е жалък .
    !00%

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    АХахаХаХАХХаХаххА на патагонски може да стане ралтата...шегувам се еми казвай му го докато не те разбере...а пък ако ти писне тегли му една майна и тва е решението според мене
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Мега фен Аватара на koalka
    Просто го остави и не му обръщай внимание на глупостите.Явно иска да те накара да ревнуваш.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Просто го остави и не му обръщай внимание на глупостите.Явно иска да те накара да ревнуваш.

Мега фен Аватара на iiirish
    просто му кажи същото, което писа тук в очите и в прав текст! вярно, че може би ще го заболи, но все пак ти по този начин го спасяваш от поредната доза унижение пред теб

:)

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    просто му кажи същото, което писа тук в очите и в прав текст! вярно, че може би ще го заболи, но все пак ти по този начин го спасяваш от поредната доза унижение пред теб

Голям фен
    =D>
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ...във всичките теми ..двама човека изказват мнение а останалите - цицат .

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    =D>
    =D>
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/

Re: ne moga da mu obqsnq 4e ne e nugno da lyge

Цитирай Първоначално написано от svetlinka^16^
    Gageto mi skysa s men predi 3 sedmitzi.Vrazkata ni be6e prodalgila 7 mesetza.Vseki den se vigdame v klas(na po 16 sme).Toi zapo4na da svalq 2-3 momi4eta ot na6iq klas i mai gi haresva.No ne e tova problema.Nagivo i v 4ata(toi nai-4esto mi pi6e) mi razpravq razni gluposti kak hodel s momi4eta za edin den i se 4ukal s tqh(a s men ne hode6e zaradi sexa i megdu drugoto o6te e devstven,pone be6e kogato skysahme) i iska da mu povqrvam no az znaq 4e me lyge.Na kakav ezik (KAK) da mu obqsnq 4e ne e neobhodimo da me lyge i 4e mi e qsno 4e iska da si spasi samo4uvstvieto no s lygite si stava samo sme6en???
    Ха-ха-ха... Бати пича... Тоя е мноо зле....

Ми кажи му в прав текст това дето написа тука. Би трябвало да схване...
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Или му го кажи директно или започни малко по малко да му намекваш че знаеш някои неща които той си мисли че незнаеш....и тряя да се усети...пък и кфо лошо има в това да си измисля..явно човека е комплексарче и не смее да си признае какъв е а си слага няква смешна маска...при всички положения накрая трябва да му теглиш една

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Само не разбрах за какво ти се обяснява толкова..
    Скъсал е с теб - О.К.
    От тук на татък не разбирам на кой му трябва да се прави на шут
    Да, точно това му кажи, че се прави на палячо (освен, ако наистина не е).
    Според мен просто те кара да ревнуваш и такива ти работи, а според мен и теб предполагам това просто е излишно.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си