.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    sladkata_desinka
    Guest

Да опитам ли,като знам че няма смисъл?

Ходех преди с едно момче...Както и да е,скъсахме.Не мога да тръгна с никой друг,при положение че само той ми е в главата Да обаче,гледам нон стоп описанията му в скайп "влюбен съм,а тя не отвръща" ; "Обичам еди коя си" и това направо не мога да го понеса Много искам да отида при него и да му кажа всичко,но знам че няма да стане нищо,а само ще накърня достойнството си и ще ми се подиграват..

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    оххх миличка забрави го знам че е трудно,но просто го забрави нз за кой път го повтарям в тоя форум че има безброй мноиго момчета...просто почни да излизаш в компания забавлявай се и с времето ще ти се избие от главата...няма смисъл да го гониш и да накърняваш както каза ти достойнството ти...хайде и недей да тъжиш
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Познавам много момичета и момчета , които тръгват за втори , трети път отново. Осъзнават че са се скарали за глупости и става. Абсолютно ли си сигурна че си му безразлична? Ако поговориш с него може и да стане. Надявам се да сте минали периода "Харесвам еди си кой , ама да не казваш на никой... ?"

момиче.... щом не ти излиза от главата,значи изпитваш нещо към него.познавам много момичета и момчета които тръгват за втори,та даже за трети път,при положение че са се карали за глупости.щом искаш да говориш с него отиди и го направи,нищо няма да загубиш,напротив.да не ти пука за това кой ще ти се подиграва и т.н. просто завиждат,но поне когато се изясните ще разбереш дали и той още изпитва нещо към теб или вече не.звънни му и го помоли да поговорите,възможно най-бързо защото после може да е късно.казвам ти не просто ей така,а защото съм изпадала в същата ситуация.айде успех ти желая и не се притеснявай от нищо.

Цитирай Първоначално написано от liana
    Познавам много момичета и момчета , които тръгват за втори , трети път отново. Осъзнават че са се скарали за глупости и става. Абсолютно ли си сигурна че си му безразлична? Ако поговориш с него може и да стане. Надявам се да сте минали периода "Харесвам еди си кой , ама да не казваш на никой... ?"
    Дам, много точно. Дано да се оправят нещата
    Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен трябва да се опиташ да го забравиш.Няма смисъл да продължаваш нещо, което вече е приключило.Защо сега пак да запозва?А и момичето, ако не си ти, предполагам няма да имаш голям успех.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Няма смисъл да ходиш при него, явно той те е преодолял и е нямал чак такива чувства към теб, каквито ти си имала към него.. такаче наистина най-много да се изложиш един вид .. остави го на мира, забрави го.. не виждам да имате бъдеще...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на iiirish
    е не е чак толкова трудно да забравиш някой! просто ти трябва време и най-вече ти е нужна нова среда, друга компания и много познати и приятели, които да не те оставят сама

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Офф .. колко ми е познато това . Знаеш ли , вероятно той те е забравил , вероятно вече не те обича . Уф , много ще те боли , много ще плачеш може би , ама трябва да събереш сили и да скъсаш с миналото . Освободи го от мислите си , той как е сторил същото с теб , ти защото да не можеш ?
    А в случай , че искаш непременно да говориш с него ( защото знам , че точно това ще направиш , ние момичетата сме толкова еднакви ) , недей забравяй , че има голяма вероятност да ти откаже . Ако поемеш риска и направиш душевен стрийптиз пред него , поне ще знаеш , че нямаш какво да таиш в себе си вече . Но не трябва да ти пука за това какво ще си помисли той . Трябва да го направиш за себе си , за да не се измъчваш всяка вечер , мислейки за него .
    Пожелавам ти успех с това , което избереш да направиш . Но каквото да се случи , знай , че животът продължава . Може да не обичаш пак толкова силно , но ще обичаш отново , повярвай ми !

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си