.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    някой ;)
    Guest

Moderated: Може ли да има гъбички в устата?

Здравейте чета много по форума и на много места виждам че се пише за гъбички на пениса и ми стана мн интересно какво би станало ако момиче направи свирка на момче което има такива или е имал или дори ги лекува в момента та въпроса ми е според вас може ли момичето което е направило свирка на това момче да се зарази със гъбички и дори не знам изобщо може ли да има гъбички в устата.
    Може би това което питам е странно но ми стана мн интересно мерси моля даите мнения по въпроса ако намерите време мерси

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Мега фен
    Може да има гъбички в устната кухина, специално съм питала лекар.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    може да има и така да ги предаде на следващото момче/момиче и така до безкрай...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    може да има и така да ги предаде на следващото момче/момиче и така до безкрай...
    A kak se lekuvat ? I kak se ustanovqva 4e gi ima ?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Може да има гъбички в устната кухина, специално съм питала лекар.
    Да, правилно каза "устна кухина". Майка ми веднъж беше прихфанала такова нещо. Отиде на лекар и и предписаха разни антибиотици, които да пие, и отделно пак със някакъв антибиотик да си маже ЦЯЛАТА уста от венците до сливиците с него. Мама ся е наред, а щом автора пита как и с кво се лекува.. най-добре е да се иде при лекар при съмнение, че имаш гъбички в устната кухина или някое друго заболяване пак там, защото ги има баячка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си