.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

:)

Ако все още са червени след къпане се мажи на местата с крем "Здраве" аз лично забелязвам малък ефект..а ако ен стане един хубав тен лятото и си ОК

Здрасти
    Guest
    Знам, че стриите са резултат от рязко отслабване и напълняване, от неправилно хранене..липса на необходимите за кожата витамини, които я правят еластична. Може да се получат по време на ръстеж и съм чувала, че могат да бъдат предадени по наследство.

Марка "Vichy", крем заличаващ появилите се стрии и предотвъртяващ появата на нови! Търси го в аптеката, цената му е 32 лева. Ефект има!

Ако не спортуваш, препоръчвам ти да се запишеш на нещо..танци,йога,фитнес.. Ако нямаш възможност, прави домашни опражнения...скачай на въже,танцувай... Поне по половин един час на ден или през ден!

Повече упоритост и воля и ефекта е поразителен !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    ми много просто - не правете диети за един месец 3 килограма и няма да имате стрии...
    ти се изказа много интелигентно.... не мисля 4е ти си по компетентна от 4овека който ми е направил диетата и 4е той е преценил малко по добре от тебе ... умницата ми... ако искаш да направя някоя "диета" с която да свалям по 200 грама на месец
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Повече от фен
    be tva sa gluposti po nasledstvo se predavali ..... apf smqh .... kat ti e smotana kojata ne moje6 da se predpazi6 po nikakuv na4in

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    и аз имам стрии и к'во се още не съм умряла

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    ми много просто - не правете диети за един месец 3 килограма и няма да имате стрии...
    ти се изказа много интелигентно.... не мисля 4е ти си по компетентна от 4овека който ми е направил диетата и 4е той е преценил малко по добре от тебе ... умницата ми... ако искаш да направя някоя "диета" с която да свалям по 200 грама на месец
    ей госпожице Маниачка На Тема Вталяване полека с тия диети че току виж си се превърнала в някой манекен от витрина

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    ей госпожице Маниачка На Тема Вталяване полека с тия диети че току виж си се превърнала в някой манекен от витрина
    без малко да ми стане смешно.. много си оригинална 4ак ме кефиш
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си