.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: nenujni nervi?

prosto az f
    Guest

nenujni nervi?

iskam da vi popitam ne6to,samo az li sam luda da se pritesnqvam vinagi kak 6te postapq i kak 6te opazq vrazkata si?slu4valo li vi se e i na vas da se pritesnqvate za nai malkoto,dali toi si e pomislil edi kvo si ili dali e trqbvalo da pravq taka? prosto ako q karam taka 6te se pobarkam,se si mislq 4e az pove4e go obi4am a toi e po u4ojden i sled to4no 2 min toi mi dokazva obratnoto...i az se 4ustvam glupava 4e se taka mislq.....spodelete pls

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Chuvstvam se po absolutno sashtia nachin.. No mislq che e izlishno.. i taka samo si skapvame shtastieto.. Ako toi ne iskashe da e s teb nqmashe da byde... Opitai se da se otyrsish ot paranoqta ti i da si jiveesh spokoino...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Нямаш му доверие, и мисля, че се подценяваш.

Re: nenujni nervi?

Цитирай Първоначално написано от prosto az f
    iskam da vi popitam ne6to,samo az li sam luda da se pritesnqvam vinagi kak 6te postapq i kak 6te opazq vrazkata si?slu4valo li vi se e i na vas da se pritesnqvate za nai malkoto,dali toi si e pomislil edi kvo si ili dali e trqbvalo da pravq taka? prosto ako q karam taka 6te se pobarkam,se si mislq 4e az pove4e go obi4am a toi e po u4ojden i sled to4no 2 min toi mi dokazva obratnoto...i az se 4ustvam glupava 4e se taka mislq.....spodelete pls
    И аз се чувствам така. Знам че е тъпо, ама съм такъв.. нямам какво да направя.

Май е нормално при много моми4ета е така.Отпусни се малко отдай се пове4е на емоциите ако той не харесва нещо,което правиш предполагам сам ще си каже
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Мега фен Аватара на koalka
    Случваше ми се в началото понякога и се притеснявах за доста неща, но сега не е така.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    В началото на всяка връзка съм така - държа се резервирано, внимавам какво говоря, как говоря, за да не стане някаква издънка, но с времето се отпускам и не мисля за такива дребни детайли..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Дам-параноята е лошо нещо.. Внушаваш си неща,които не са вярни,но ти си втълпяваш някакви пълни глупости,според мен (при положение,че той ти доказва,че те обича)Слyчва се понякога така-и на мен ми се е случвало,но трябва да си избиеш тези мисли от главата,защото само се натоварваш.Ако има някакъв проблем,по-добре да седнете и да се изясните,отколкото само да се тормозиш излишно
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Еми и на мен ми се е случвало . Така не можеш да се насладиш напълно на това , което имаш . Просто се отпусни . След като той ти доказва ,че те обича , след като е с тебе , няма за какво да се притесняваш . Разбирам да не те търсеше , да те отбягваше .. да , ама както го описваш , всичко си е наред . Само дето напразно се вкарваш в някви смешни филми и страдаш .. недей просто .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/

Карай да върви.... Защо е нужно да се притесняваш. Не обмисляй чак толкова какво говориш и просто бъди себе си...

Ти си в тая връзка за удоволствие, а не за нерви
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Мисля, че това е един вид период.
    Аз лично съм минавала през него. Споко.., ще се пооправиш

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Pri men vinagi e taka v na4aloto... Nqma kakvo da se trevojish zatova,shte otmine
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Nqma smisal ot teq izlishni nervi.Shtom ti dokazva obratnoto na tova,koeto si si mislela ... sama si otgovarqsh na temata,a imenno,che e bezsmisleno vsichko tova.Karai napred bez tolkova mnogo da go mislish i shte si po dobre pyk i ot tolkova mislene efekt nqma.Ako e pisano da skysate i da mislish se syshtoto ....
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    В началото на всяка връзка съм така - държа се резервирано, внимавам какво говоря, как говоря, за да не стане някаква издънка, но с времето се отпускам и не мисля за такива дребни детайли..
    И аз съм така тва си е нормално поведение....смисъл на мн хора се случва,но малко от тях си го признават.6те мине/.проато тва е страх от нараняване...не иска6 да се довериш,за да не бъдеш разочарована накрая...

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Аз мисля ,че ти му нямаш доверие ,затова не си сигурна в думите му . На мен лично не ми се е случвало , но си го представям как ще изглежда.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Преди бях така, но понеже нервите ми по принцип са си ненормално слаби реших, че ако не искам да получа нервна криза преди да съм навршила 20, по- добре да се поспра.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си