.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

problemche deto ne me ostavq da spa

nachi razbrah che edno momche me haresva no ne sam sigurna naistina hodihme na kafe i toi naistina se opitvashe da mi pokaje che me haresva i az go haresvam no neznam kak da postapq da stoq i da chakam ili az da napravq parvata stapka az mu imam nomera no neznam kak da mu pisha i ko da mu pisha nesta " zdr az sam onaq deto hodihte na kafe " ili neshto podobno kakvo da pravq sega doida saveti barzichko ako moje

Супер фен
    MI vzemai telegona si i mu zvanni i go pitai dali e svoboden da izlezete na kafe,ako se syglasi - deistvai.Oblechi si neshto hubavo i moderno.Sloji si malko grim i kogato izlezete go gledai v ochite vinagi kogato mu govorish,pravi mu leki nameci,a ako si po smela moje i da go celunesh (kogato usetish che podhodqshtiq moment e nastypil de).MI nz kakvo drugo da ti kaja.Nadqvam se da sym ti pomognala.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ne moje li prosto da mu zvunnesh i da izlezete?ako ot tova ne shvane,che imash opredelen interes kum nego.. \/
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Фен
    Град
    Монтана
    а той има ли ти телефона?? щото ако го няма OUCH!...а иначе да..зънни му..ако и името не ти знае...кажи му го и го покани да пиете кафе..и така..
    ама от опит знам че да не ти знят името е гадно...така с едно момче флиртувахме цял месец..изпраща ме той до нас и нещо стана на въпрос и аз го питам директно "ти знаеш ли как се казвам изобщо?" хаха и той "Боби". ..едновременно ми стана и смешно и гадно и достатъчно много ядосано ...както и да е..в крайна сметка се оказа пълен нещастник и чиста загуба на време от моя страна..понякога трябва да се слушат приятелите..добре че не се бях вкарала много
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Пък аз ти предлагам,да не му звъниш.Бях чела една статистика,където мъжете се оплакваха,когато жените им звънели след първата среща и някакви такива,и че това ги отблъсквало.Не знам до колко е вярна,но ако той наистина те харесва ще те потърси пак и то сам.

Мега фен
    Той не ти ли знае името, е баси?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Той не ти ли знае името, е баси?

ami nqma li da e po dobre da izlezem oshte edin pat zashtoto nie izlizahme na kafe ama bqhme okolko 10 choveka i togava da si pogovorq s nego i chak sled tova da mu se obajdam

Цитирай Първоначално написано от natity
    ami nqma li da e po dobre da izlezem oshte edin pat zashtoto nie izlizahme na kafe ama bqhme okolko 10 choveka i togava da si pogovorq s nego i chak sled tova da mu se obajdam
    може би ...

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля, че смс-а е добра идея.По-добре отиди при него и го покани да излезете.Така наистина ще разбере намека.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от natity
    Да .. обади му се и го покани да излезете .. но не 10 човека а само двамата.

Отиваш хвърляш му се на врата ... праскаш му една зверска целувка и е твой. Т'ва сме ние момчетата - макар че има и такива, които го отричат ...
    161 He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.

Ами да ти кажа ако го виждаш често нали заговаряй го това онова ама не го кани ти на среща незная може пък много да се надъха и да мисли че вече едва ли не си в крката му.... ти си решаваш но според мене ако той те харесва той ще направи първата стъпка
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от He3aBuCuM
    Отиваш хвърляш му се на врата ... праскаш му една зверска целувка и е твой. Т'ва сме ние момчетата - макар че има и такива, които го отричат ...
    и така става .. ама целувката ще е по добре да не е зверска ...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    щом ти го харесваш кфо чакаш действай

0biChkam SlyNcEt0 :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си