- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спря ми спермата!
Абе имам проблем до сега на ден съм си правил по 1-2 чикии и секс само събота и неделя с приятелката ми като се видим... а тук от 4-5 дена нямам сперма лъскам бастуна и усещам че ще излезе а всъщност нищо не излиза... някой знае ли от какво може да е това?!?!?
а и спря като започнах да пия антибиотик дали не е от него? Azitrox 250 е антибиотика...
spox ne sa pritesnqvai. tva moje da e ota antibiottika. zadruj ne pravi kikii 5-6 dena . i nikakuv sex i 6a vidi6 4e 6a sa opravi6 i az bqx taka za 1 sedmica
Idi do spermo-benzino-stanciqta i si nalei malko 4e ti svyr6ila ;]
\Първоначално написано от Анонимко
/
Пич мен лично не ми се е случвало тва, ама имам чувството, че ти е бая гадно....
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
Ура!!!
Един идиот няма да създаде поколение, защото вече е стерилен! =D>
Животът е БРЯГ!
Недей тка де... Мноо ши намалеем идиотите...Първоначално написано от BorderManager
![]()
...черен хуморПървоначално написано от BorderManager
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
A бе, и аз така викам, ама вие се не спирате.Първоначално написано от ThePainIsReaL
Като спрете вие - тогава и аз.![]()
Животът е БРЯГ!
Ся се сетих, чи верно може да е сериозно.
Високата температура може да доведе до стерилност.
П.С. Как може да ти се ще да си лъскаш бастуна докат си болен ве....
Ае пич тоз х*й не ти е за един ден....на ден по нз си колко чикий а после и с приятелката ти...ми ти си го изтощил направо....не те ли е срам дори и като си болен..кво толкова да почакаш няколко дни и после си блъскай до припадак ако искаш![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
а да бе! тоз П.С. - верно... и аз да питам... как тъй докато си болен ти се лъска...Първоначално написано от XpM
аз като съм болна (а и сега съм уфф
) даже за секс не ми се мисли (което си е направо необичайно
) пък камо ли да ми се прави...
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
KFo az sum sterilen!! Izbegah ot lAboratoriqta! ne znaete kfi ne6ta ni pri4inqvaha!! NO sega sum na svobodaa aaxaaxxaxa~!!!!![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
не си платил сметката и от Спермоснабдяване столично са ти врътнали кранчето![]()
прочети листовката на хапа, дали има някви странични ефекти
подкрепям!Първоначално написано от moncho
![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
купи си на прахче....не бз се можеда от антибиотика....нз да не ми се случва пък...Първоначално написано от Анонимен89
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
hahha Стига е брат да ти спре спермата що за майтап е тва
малее ко ми се случи на мен ще умра брат майкооо немоя поварвам ми спри да лъскаш за 1 седмица и ако пяк неще да идва отивай на лекар брат мои не6то ти има лошо!!!
Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
"Аз сам различен фотогеничен
за хейтарите зривът е пластичен,
жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!
Tpaci pi4 ot hap4etata e i na men mi se e slu4valo no kato gi spre6 6te mine
ABe brat ela az s dvama moi pr sme otvorili SPERMP_STANCIQ (vasko cakito i stoqn) 6te ti naleem malko 4e seki den laskame i sa vidqhme V 4udoOoOOO
help iskam da eba spe6no e ! :P:P
Мерси за мненията... оправих сесигурно е било от тея хапчета... аз си мислех че е от едни стероиди дет земах доскоро ама май не е...