- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kat se zaqjdat s teb i ti govorqt prostotii
Kvo pravite vie v slu4aq-nadyhvate li se,qdosvate li se ili go priemate normalno i hi4 ne obry6tate vnimanie,t.e. otgovarqte na prostaka s mylchanie?E,kak postypvate vie?
И аз се заяждам,няма я да допусна да ме обиждат и да ми говорят простотии.
ima 2 varianta pri men
da go nakaja s mal4anie
a vtoriq e s diplomaciq... da go uhraniq po delikatniq na4in
zavisi mnogo koi e 4oveka![]()
аз съм много обидчив и нервен и веднага почвам да викам да псувам или скачам на бой.....сигурно е от пубертета
i dont give a fuck about him and that shit he's talkin!!
get off.
попринцип глеам да го затапя с добре измислени и на място ебавки![]()
Първоначално написано от Crazy_teen4e`f
Ако е п*тка - с бой и псувни
Ако е пич - с наредби
няма начин да мълча ако някой ме убиди...
Обикновено изричам и аз някоя друга оригиналност..после '' квит сме,ае приятен ти ден...'' ама ако селяндура или селяндурката продължи да се надува се намесват разни френдове и понякога се налага да се тепеме и така... =D>
а на бас че не мое ме наредишПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
бах....и из скачам на бой много бързо...особенно ако не ми е симпатичен "по default" човека![]()
кво ако е некой красавец си заслужава а..Първоначално написано от koalka
![]()
:P В поовечето случаи се смея на кретеноида срещу мен, показвам му пълно незачитане къмпростащината му, което многфо го/я вбесява по принцип, и на мен ми става още по- забавно... И понеже повечето такива заядливи индивиди не се славят с много ум, е лесно да ги затапиш с няколко приказки...![]()
В скоро време на бой са ми скачали само веднъж, и понеже нямах никакъв шанс, се оттеглих с две приятелки по бързата процедура...ПОсле умряхме от смях...
Така че от подобни ситуации може да се извлекат положителни емоции
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ако се заяжда с мен..не.Първоначално написано от punisher
![]()
На г ъ з. Правя ги на г ъ з.
Ти нима си пич?!?Първоначално написано от sharkybul
![]()
REJA MU RUKATA S REZA4KATA!!!!![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
az puk mn obi4am kato me ubijdat i kato me mrazqt prosto si umiram ot kef...
a ako ve4e nqkoi me drazni prekaleno mn i nemoga da go tarpq prosto go ignoriram nito go slusham nito mu obrushtam vnimanie kakto kaza avtorkata "ubii glupaka s mal4anie" mislq 4e tva beshe napisala to4no...
nqma smisul da se qdosvash na hora koito sa pod tvoeto nivo a shtom te ubijda zna4i e to4no takuv..
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Ми много,много не си мълча...напоследък съм станала много избухлива и за най-малкото почвам да храня.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
На простотията се отговаря с простотия.![]()
smqtam 4e ne trqbva da se zanimava6 s nqkoi koito ne si zaslujava.az primerno ostavqm go da si kre6ti i si tragvam na nqkade.estestveno sled men ima psuvni i t.n.,no ne obra6tam vnimanie na takiva ''selqnki'' 6toto nai-4esto s momi4eta se ''karame''
![]()
![]()
![]()
Най-често не им обръщам внимание. А пък ако много ми се дървят ги редя и после пак никакво внимание...![]()
Как дойде , ако съм в настроение може да се занимавам малко с тях , ще се позаяждам малко колкото да млъкнат .. пък ако са упорити ..., ама ако не съм на кеф ще им кажа просто да млъкнат , а ако ме познават ще млъкнат
. Ама с некви истерясали пропадняци , които се мислят за нещо което не са, не се занимавам !
от личен опит съм забелязала, че необръщането на внимание е най-правилното решение. мен лично ме вбесява да се заяждам с някого и него изобщо да не го ебе. така че - игнор.
ама тука всички как славно нареждат... мале, мале![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...