- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Блъснаха ми кучето нарочно
Живо е,но е е доста стресирано кученцето ми.Щях да припадна от гледката.В момента със сигурност я боли,но тука няма ветиринар,който да я погледне в неделя.Много ми е мъчно и ми се е свило сърцето![]()
Oleee.. mili4kotoooo.. gorkoto ku4ence.. potursi v internet z nqkakvi lekove prostiv bolki li.. ne znam.. potursi ne6to v internet, vse 6te ima ne6toburzo d ozdravqva i q vodi n kai6ka
Първоначално написано от desulka
![]()
ou ujasT..az 6te umra ako ne6to se slu4i na moito...a tvoeto ku4ence kakvo e??i koi idiot go e blasnal i za6to???
ако яде и пие значи не е толкова страшно. не знам дали лекарствата за хора (като аналгин) действат и за животни примерно![]()
мойте само към 12-1 вечерта ги пускам, защото има сякви олигофрени.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
И моята котка я убиха гадните ми съседи нарочно,макар че нищо не им правеше ...просто щот мразят коткиИдиоти .. А по темата,ем виж в нета както казаха може да намериш нещо полезно
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
В понеделник го заведи на ветеринар за да се види, защото може да му е счупено нещо.
Пф.. на мен ако съседите или някой друг беше направил нещо такова... просто щеше да им стане черен живота...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Miloto jivotin4e....bi trqbvalo lekarstvata da deistvat i pri jivotniteNO ne sum mn sigyrna!Dai my 1 analgin raztvoren v voda.... za drygo nz sujaqvam
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Vsu6tnost ako si ot silistra moga da ti dam telefon da zvunne6 na veterinar!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
абе не експериментирай с тея лекарства ако не си сигурна
тея дето го блъснаха ги осъди
остави го да се наспи и ще му бият инжекция да му мине стреса![]()
Мн съжалявам за кученцетоНяма да е зле да го заведеш на лекар утре.успех и дано се оправи
![]()
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре