- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kude svur6vate sled svirka?
kude svur6vate kogato momi4eto vi napravi svirka i kazvate li i da se drupne kato use6tate 4e vi idva ili ne kazvate ni6to ?
Ami na moita sled svirka v ustata i se praznq ili po liceto.Kazvam i i q hva6tam za glavata.Ponqkoga ne moje da glatne si4ko ama tva e vapros za druga tema.
На мен приятелят ми ми обхваща лицето все едно иска да ме целунеи ме повдига нагоре. Попринцип свъшрвша на корема ми или на бюста ми
Предимно в устата на приятелката ми или някой път по корема и гърдите и![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
Moq ne mi kazva...Napravo v ustata ili po liceto ili po gardite mi..Ama ne se u4udvam tova sa lubimite mesta na majete
обикновенно ми свършва в устата
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
В носа.
Или ухото...![]()
Животът е БРЯГ!
В устата или на гърдите.
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
ne si li spomnqsh kato sv1rshih v sladkoto ti dupenceПървоначално написано от Анонимко
![]()
това не говори добре за сексуалната ти ориентацияПървоначално написано от kris4o 6te okipazi foruma
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ми по принцип си питам къде искат, повечето искат в устата което ме устройва перфектно.![]()
2т. системно
I za tvoqta shtoto onq den ti beshe mn hubavo nali![]()
ми той попринцип ми казва или аз го усещам все пакпонякога в устата,понякога се дърпам и свършва някъде си около главата аехахехахе щото той е като огнехвъргачка
веднъж ми разправя,че без да иска си нацелил устата
,също и на гърдите
![]()
predimno f ushtata![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
=D>Първоначално написано от BorderManager
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Първоначално написано от ninsy
Ах ти.
Ами.. със сегашната ми приятелка.. в тоалетната, за сега обаче, просто още не е свикнала, нова е.. а аз й показвам пътя, хе
хаха няма ах азззззПървоначално написано от Цеци Пенев
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Е няма, ама нали още уча мойта ;РПървоначално написано от ninsy
Moq priqtel svarshva v ustata mi i ponqkoi pat na liceto.Na men i po-dvata nachina mi haresva.
kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!
Всеки път различно.
Зависи от терена. От настроението.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Хехе,моя пък обикновенно като усети,че ще свършва и бяга поне на 4-5 метра от мен...ако има тераса се изхвърля през нея.Абе колкото се може по на далеч от мен го прави,че нали знаете...ако свърши в устата ми и може да забременея.Аз между другото веднъж така забременях от свиркаи после за да му върна на моя го ... анално и той пък взе,че забременя и той...и сега и двамата сме щастливи родители
![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Xa xa xa kolko si originalna![]()
ne vi l ie gadno v ustata...Първоначално написано от malka_sladuranka
pital sam priqtelki i te kazvat 4e im e gadno...