- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боксерки или Слипове
Хаха смееех,ама ако ти се покаже бившето ми гадже с бели слипове,повярвай ми няма да се хилиш,ами ще си глътнеш граматиката и ще се оцъклиш като това човечеПървоначално написано от DaRk_FaIrY
(тия мазните от Максимус лайна да ядат пред него)
![]()
![]()
Иначе и аз се кефя на боксерки,но след този си промених мнението за слиповете.А и не такива слипове,дето имат отворче отпред да си го извадиш,ами готини прилепнали по дупето и отпред...Мамаа мияяяя![]()
\
/
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Гаджето ми признава само боксерките.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Бе аз лично носа боксерки понеже слиповете и на мен са ми страшно смешни,пък даже и некомфортни.Прочетох някъде че слиповете вредяли на разтежа на пениса и еи така изведнъж се отказах от тях :P
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
да много са смешни, а ина4е и аз съм за прилепналите боксерки който о4ертават някое ХУБАВО дупенце оо...
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
be po golo dupe beПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
+1Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Но определенно преобладават боксерките.Първоначално написано от xaxo_xixi
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
слипове ! (не нося бели хахах)
Абре хора, моля ви се осъзнайте се.. бели слипове.. :D
Аз попринцип не харесвам изобщо бяло бельо за мъж, ама пък и слипове.. oh my. Не ми пука какво подчертава и дрън-та-пляс достойнството му, но белите слипове ме навяват по скоро на мисли относно 5 годишния ми братовчед, или 70 годишен дядо, или за всичко друго на тая земя, но не и за сексапилен мъж. Нали се сещате, не е много мъжествено да изглеждаш като гейчетата от Максимус, било то и с тонове мускулна маса. Аман от мазни педали. Ако момчето ми изглежда така, публично ще се самоубеся. :D
Все едно, мое мнение си е.
Боксерки > all. Пъти по-секси е. Придава някаква непринуденост и точно защото не показва всичко, е по-готиният вариант. И само не бели, моооля. х]
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Не че бельото му е от такова значение...
Но предпочитам боксерки...не впити...широчки, по възможност шаренки, на анимационни герои, зайчета, мечета и всевъзможни лиготийки
Тесните боксерки могат да са сексапилни...но не съм убедена калко са комфортни...![]()
Най-добре и без двете![]()
![]()
![]()
Иначе предпочитам с боксерки, но всеки с вкуса си![]()
az nosq prilepnali bokserki pod4ertava6ti vsi4ko![]()
:
i na koito se samnqva6e 4e sa udobni - udobni sa mnogo daje... bih kazal![]()
![]()
![]()
![]()
dam i az spodelqm mnenieto tiПървоначално написано от FiRe_LaDy
Bokseri RLZz \
/ \
/ \
/
МНого ясно че боксерки и то от тея еластичните тях най мн ги уважавам а слипове стигаа брат с тях до 4 клас докато ти е малка пи6ката след туи боксерки нема му спирааш раазтежа я\
/
Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
"Аз сам различен фотогеничен
за хейтарите зривът е пластичен,
жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!
и аз такаПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
![]()
Хаха бахти,никой не може да ме разбере...Първоначално написано от Infatuated Inside
![]()
И аз мислех като теб,ама още ми е пред очите черното му тяло и как изпъква бялотоООООо ООООО.Верно,че не можете да си го представите,ама пък и ви "казвам" не става въпрос за обикновени памучени слипчета,а за марков,готин (мъж)слип...Както и да е...![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Първоначално написано от Big_Slav
Боксерките са ми по-удобни ;>
i az sam na tfa mnenieeПървоначално написано от MiMs_Fallen
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
ami bokserkite nqkak si mi dopadat pove4e osobeno akjo sa po mom4eto............![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!