- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- rqdko polu4avam orgazam
Първоначално написано от Trisha1991
![]()
![]()
Доживях 15годишна к*рва-пикла да ми го каже....А стига бе....Утре ще запаля свещичка....
![]()
![]()
![]()
16 кукло, 16... вече. Може и да си сладуранка, ама понякога прекаляваш с определенията. Не ти пречи и ти да си кyрва и съм сигурна че има някъде и такова мнение за теб, но тук е лесно да сме монахини всичките. Е, аз предпочитам да се държа естествено. Симпатична си ми понякога но в случая се изказваш леко неподготвена. Мисли преди да пишеш. На мен ми е основен прицип.
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Така...ще давам по точките.Първоначално написано от Trisha1991
Мненията тук...в доста голям процент ги дават доста прибързано...така че...Няма нищо лошо да се държиш естествено. Странно...но и ти си ми симпатична. В случая ти не помисли 1ва (аз може би повторих грешката ти) Не може така да обиждаш приятеля на момичето. Не го познаваш най-малкото, пък и дори не влиза във форума, за да си изградиме и бегло мнение за него. Кремчето може в доста отношения да е заблудена, ама не може така да се нахвърляме срещу приятеля и. Явно е свестно момче.
malka_sladuranka - тя е готина кремчето дори сама донякъде не осъзнава, писах си малко с нея и я усетих. Тук само исках да я провокирам сега
Hubavo e da ima konservativni hora kato neq!Nqma ni6to lo6o-podkrepqm q,no ponqkoga mi stava leko sme6na!Kazvam go s ugovorkata,4e ne q poznavam i sudq za neq i priqtelq i samo ot postovete i!
England - Споделям същото мнение и аз
Obi4am,kogato hubavite dami spodelqt mnenieto mi-tova mi dokarva du6even orgazum!![]()
брех то кво излезе че в тоя форум всички само 1 път или не са получавали оргазъм.Бахму майката?!?
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
при мен ме възбужда, амаПървоначално написано от FireSweet
![]()
![]()
Спокойно, нормална си. След време и повечко практика може да се подобрят нещата. Аз преди доста рядко свършвах, но сега почти няма път, в който да не успея![]()
Еми ние с приятеля ми правим секс от около година вече,и се пада средно по 15 дни в месеца,но до сега съм свършвала само 2 пъти !![]()
Ехе какво внимание за мен. Споко Триш-доволна съм си от чукането, не се тревожи-оправят ме доста качествено, особено напоследък. за това говорят множеството ми оргазми от НГ насам. До колкото, че съм консервативна-така съм възпитана-в доста строги и догматични порядки ако щеш. И няма как да не се е отразило и на мисленето ми. А до това какъв е приятеля ми или не е не е твоя работа. Аз съм доволна,защото съм задоволена физически и съм истински ценена и обичана. само можеш да се радваш за мен!
Само да попитам-в какво съм заблудена? че да вляза в правия пътПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
И да ти обясня, не мисля, че ще разбереш...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Спокойно не все път става,съвсем нормално си е![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Е, опитай де-може и на ЛС. Все пак човек се учи от грешките си, а и не съм толкова тъпа все пак.Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Няма какво ново да кажа, всичко е казано в темите...Освен това не говоря за нещо конкретно, а за попринцип. Както и да е, всеки си има свойте разбирания.Първоначално написано от krem4et0
НЕ МОЕ СЕ ЧУКАШ! ТОВА сие така.
2т. системно
Или по-скоро някой друг не може да си свърши работатаПървоначално написано от Amayo
![]()
ЛЕЛЕЕЕЕ ПАДНА МИ ХУЯ ОТ СМЕХ! ААААААААААААААААААААААААА АААААААААААПървоначално написано от malka_sladuranka
2т. системно
Той до сега вдигнат ли ти бешеПървоначално написано от Amayo
![]()