.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Hybrid View

angel.of.the.death_f
    Guest

Gadjeto mi e na 24,az sum davstvena a toi iska mn ot men

Priqtelqt mi e s 9 godini po golqm ot men, nie se obi4ame no toi iska ot men prekaleno mnogo ili az taka si mislq. Iska ot men da mu pravq svirki da go pravim i v dupeto i razni takiva deto.., a az daje i kur na jivo ne sum vijdala i mn se pritesnqvam.Govorila sum s nego za tva ama toi kazva 4e nqma stra6no i tolkova.I taka imam nqkolko vaprosa
    1.Mom4etata bihte li nakarali priqtelkata si da pravi takiva ne6ta ako e devstvena? 2.Naistina li sexa pyrviq pyt e tolkova stra6en? 3.Ima li ne6to koeto moga da napravq za da ne me boli? 4.Kak da go obedq da napravim samo tva koeto az iskam?
    Emi mai e tva, molq vi bez ebavki [-o< .I blagodarq predvaritelno.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Re: Gadjeto mi e na 24,az sum davstvena a toi iska mn ot men

1. Аз не съм момче, но си мисля, че трябва да уважава и твоите желания,
    не само собствените си
    2. Не е чак толкова страшен, стига да не си лигла и болката от порязан пръст примерно да те разплаква
    3. Ми не, е може да удариш 100 грама водка, но това ще затъпи усещанията ти като цяло,а това е нещо, което се помни цял живот
    4. Убеждавам се пише с "у", и всичко в тоя живот се крепи основно на компромиси, така че няма такъв филм....

Give me your best shot motherfucker!

1.Mom4etata bihte li nakarali priqtelkata si da pravi takiva ne6ta ako e devstvena? --- neka mom4etata kajat
    2.Naistina li sexa pyrviq pyt e tolkova stra6en? --- ne....
    3.Ima li ne6to koeto moga da napravq za da ne me boli? --- ne e zadyljitelno da te boli a i bolkata ne e ogromna...nqkoi malko preuveli4avat
    4.Kak da go obedq da napravim samo tva koeto az iskam?---kazva6 mu taka i taka...napravo a ne da se opitva6 da ne izglejda6 sduhana za6toto nqma smisyl da pravi6 ne6to koeto ne ti haresva

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от angel.of.the.death_f
    Priqtelqt mi e s 9 godini po golqm ot men, nie se obi4ame no toi iska ot men prekaleno mnogo ili az taka si mislq. Iska ot men da mu pravq svirki da go pravim i v dupeto i razni takiva deto.., a az daje i "мъжки полов орган" na jivo ne sum vijdala i mn se pritesnqvam.Govorila sum s nego za tva ama toi kazva 4e nqma stra6no i tolkova.I taka imam nqkolko vaprosa
    1.Mom4etata bihte li nakarali priqtelkata si da pravi takiva ne6ta ako e devstvena? 2.Naistina li sexa pyrviq pyt e tolkova stra6en? 3.Ima li ne6to koeto moga da napravq za da ne me boli? 4.Kak da go obedq da napravim samo tva koeto az iskam?
    Emi mai e tva, molq vi bez ebavki [-o< .I blagodarq predvaritelno.
    1. Не бих ли, правил съм го, и е нормално. Не съм я карал, говорил съм с тях и те са се сагласявали. Не е някакъв проблем според мен.
    2. Секса първия път не е страшен, там е проблема. Колкото повече се притесняваш толкова по страшен е. Ако си отпусната, възбудена, и наистина го искаш нито ще те боли нито кръв ще има (личен опит 3 пъти ми се е случвало). Като не се притесняваш и си спокойна и отпусната няма да боли гаранция!. 3. Мисля че отговорих на това, ако искаш накрай го да земе някакъв лубрикант, че да влезе по лесно, макар че ако си възбудена няма да има нужда, ама за дупето ще трябва лубрикант. 4. Не можеш, но можеш да го убедиш да се съобразява с теб. Тоест да правите и това което ти искаш и това което той иска. Миличка 24 годишен мъж, не можеш да го даржиш на сухо. При мене е било така (почнах рано със секса и за това сам имал няколко приятелки девствени които са искали да ми доставят удоволствие и така). Така че свирките не са нещо гадно и е нормално едно момиче ако не е готово за същински секс поне със свирки да го замества.

angel.of.the.death_f
    Guest
    Blagodarq mnogo za otgovorite.
    E (Snoopy_ )az go dyrjah na suho okolo 9 meseca i da sigurno mu e pisnalo na 4oveka, no puk iskah da se obedq 4e naistina se obi4ame.
    Ama mn mn mn me e strah , puk i misylta za svirki ne me privli4a osobeno.E da kajem 4e moga da preglytna otvry6tenieto si, no me e strah 4e moga da mu napravq ne6to ili pone da ne go napravq kakto trqbva... golqm spek

Град
    plovdiv
    spokoino be haivan4e do sq ne sym 4ul nqkoi da e umrql ot pyrviq pyt i tva 4e 6tqlo da te boli ako ne ryga kato hamal nqma da e izob6o lo6o pyk i kvo si mislite se pak 6te praite sex nama da vi kolqt i za uralniq sex nqma absolutno ni6to lo6o don`t pritesnqaai se samo da slaga prezervativ

Град
    На Луната :)
    Абе ти кво си се стресирала ще кажеш че ще те коли четох четох и се изнервих Я се успокой ако не искаш да правиш нещо той неможе да не накара а ако се опита го разкарай гадният педофил Тъка си е кара ли те на сила е с тебе само да те шляпа а и кой знае колко други има като гледам 9 месеца той да седи на сухо едва ли
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на koalka

А защо иска прекалено много от теб, замисляла ли си се?Какво очакваш от един батко?Естествено, той е доста по-голям от теб и иска секс.Той знае ли, че не си готова за нищо от това, което той иска?Аха, и въпреки това те кара.Сега си направи изводите колко те е обича и как не е с теб само, за да го огрее и да му пуснеш!Първия път не е страшен, просто за момичето си е притеснение, защото може и да я боли.Не можеш нищо да направиш, за да не те боли.Или ще те боли или не.Просто говориш с него и му казваш, че с някои неща не си съгласна.Хаха, а ти на 15 ли си?Обикновено такива си хващат батковците на по 24 например.Нищо против 15-те ти години, просто мисли малко след като ти говори такива неща и все пак разликата в годините не е малка!

Град
    дам освен това и разликата в опита в секса ако смяташ че ако го помолиш ще бъде достатъчно нежен и търпелив за да не те боли чак толкова давай ако не тегли му шута да продължава да си лъска
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

Повече от фен
    Мацка, нека ти кажа нещо за "отвращението" Пениса е външен орган, той може да се измие много много по добре отколкото една вагина. Освен това секрет си пуска (в стабилно количество де) само накрая. Да си чула един мъж да каже или да пусне тема "гаджето ми иска да я лижа мен ми е гнусно"? Да си видяла или чула някой мъж като лиже да има легенче до себе си че да плюе цялата мазга която му влиза в устата? Аз мога да ти кажа че при едно 15-20 минутно лизане, мъжа поглъща между 2-3 пъти количеството на една еякулация в мазга. И нищо никога не е казал нито за вкус нито за мирис. Не те кефи мисълта? Ами никой не те пита. Секс и Егоизъм са антоними, тоест или свиквай че ще трябва единствената ти утеха в някой ситуации да е че му е приятно на партниора ти или си купи един вибратор и цял живот карай с него.

Голям фен Аватара на Ice

Цитирай Първоначално написано от koalka
    А защо иска прекалено много от теб, замисляла ли си се?Какво очакваш от един батко?Естествено, той е доста по-голям от теб и иска секс.Той знае ли, че не си готова за нищо от това, което той иска?Аха, и въпреки това те кара.Сега си направи изводите колко те е обича и как не е с теб само, за да го огрее и да му пуснеш!Първия път не е страшен, просто за момичето си е притеснение, защото може и да я боли.Не можеш нищо да направиш, за да не те боли.Или ще те боли или не.Просто говориш с него и му казваш, че с някои неща не си съгласна.Хаха, а ти на 15 ли си?Обикновено такива си хващат батковците на по 24 например.Нищо против 15-те ти години, просто мисли малко след като ти говори такива неща и все пак разликата в годините не е малка!
    Защо мислиш, че е с нея само заради секса? Ти би ли чакала някого 9 месеца само за да го изчукаш?
    Everything happens for a reason..

Unknown-18
    Guest
    Авторката е или бахти тъпото парче или е много наивна!!Ние се обичаме - Мили боже!!!Той иска само да ти го даде във всяка възможна дупка дето имаш и да та заебе.Ама нищо вие си се обичайте.Дай му даже и в ушите да ти свърши че после да може да се похвали пред аверите си за нещо още по ново.Успех!!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)

Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    1. Аз не съм момче, но си мисля, че трябва да уважава и твоите желания,
    не само собствените си
    2. Не е чак толкова страшен, стига да не си лигла и болката от порязан пръст примерно да те разплаква
    3. Ми не, е може да удариш 100 грама водка, но това ще затъпи усещанията ти като цяло,а това е нещо, което се помни цял живот
    4. Убеждавам се пише с "у", и всичко в тоя живот се крепи основно на компромиси, така че няма такъв филм....
    точно така
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

angel.of.the.death_f
    Guest
    Otnosno tova 4e toi hodi s men samo zaradi sexa - ne e vqrno a i da e taka ne e va6a rabota. Iskam mnogo da blagodarq na tezi koito naistina otgovoriha na vyprosite mi. Mersi mn.
    Ako ima o6te nqkoi da izkaje mnenie 6te se radvam da go pro4eta osven ako ne e o6te nqkoq prostotiq blagodarq na vsi4ki

Град
    Цитирай Първоначално написано от angel.of.the.death_f
    Otnosno tova 4e toi hodi s men samo zaradi sexa - ne e vqrno a i da e taka ne e va6a rabota. Iskam mnogo da blagodarq na tezi koito naistina otgovoriha na vyprosite mi. Mersi mn.
    Ako ima o6te nqkoi da izkaje mnenie 6te se radvam da go pro4eta osven ako ne e o6te nqkoq prostotiq blagodarq na vsi4ki
    '

Аз искам може ли? Виж сега то не е наша работа ама ако те изнасили (не дай со Боже) после ще ревеш тука че сме ти дали съвед да го направиш да речем и понеже ти си леко неориентирана ние гледаме да те съветваме и за това защото това е доста по кофти от да те заболи малко при първият секс сека си представи сценката като ще се чукате и ти не му даваш да прекалява няма свирки няма нищо или пък той прекалява и ти искап да си тръгнеш но той те изнвасилва защото е превъзбуден и е чакал 9 месеца тъка че....

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    кажи му че не си готова просто страхте е или каквото там,ако не искаш значи това си е твоето решщение и той трябва да го уважава,мила не е страшно както ти си го представяш даже за всички почти е нещо незабравимо и хубаво...няма да боли много не е болка за умиране...

Повече от фен
    Той не е много прав щом очаква още от началото толкова много от теб при положение, че си девствена.Секса първия път не е толкова страшен, то не може без да боли, все пак се разкъсва част от теб и въпреки това е до голяма степен въпрос на психическа нагласа и най-вече възбуда.Иии....относно това, че искаш да правите само каквото ти искаш...тук ти не си права, разбирам че си девствена, но разбери, че в секса трябва и малко компромиси, не може само на теб да ти се угажда...А иначе "свирките" не са толкова страшни, бих казала даже, че са нещо много приятно и за двамата.Поне за мен е така.Ако се обичате ще ти е хубаво и на теб.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Unknown-18
    Guest
    Давайте и още "разумни" и "компетентни" съвети.До 2 месеца ще четем нейна тема в раздела "Любов" която ще гласи "Той ме чука и ме заряза" или нещо подобно.А и тва че е с нея 9 месеца и не са спали , а той я е чакал толкова време не е гаранция че не иска само секс.Особено ако въпросната авторка си заслужава или пък той просто не може да си намери друга.

Град
    plovdiv
    ole ama ti kakvo o4akva6??????pi4a e na 24 est 4e 6te iska sex!az se 4udq kak e izdyrjal do sega pri tva 9 meseca!ti misli6 li,4e ti e bil veren?dano da e bil,ama naistina mi e mn stranno i kakvo ti pre4i pone edna svirka da mu vrytne6?mom4eto e 4akalo tolkova vreme-ZASLUJAVA

Супер фен
    просто седнете и си поговорете открито за това което чувстваш, за страховете и притесненията ти относно първия път.. ако е човек на място няма да имаш проблем.. така ще разбереш дали си струва да бъдеш с този човек, защото в една връзка най-важен е открития диалог.. човек който те обича никога не би те насилвал, а напротив ще те предразположи по всякакъв начин

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    In Your Mind
    1.Mom4etata bihte li nakarali priqtelkata si da pravi takiva ne6ta ako e devstvena? Ем ако бях мъж НЕ! Ако наистина държа на нея де, ако ми е за бройката...
    2.Naistina li sexa pyrviq pyt e tolkova stra6en? Дааа, много е страшен. Текат ти червата от него, изтича ти мозъка през носа, а през устата ти излизат бъбреците. Болка ще има само ако не те е възбудил ебахти! Е... то и ако те е ще има, ама ще е по-малко и няма да ти пука.
    3.Ima li ne6to koeto moga da napravq za da ne me boli? Да. Не прави секс.
    4.Kak da go obedq da napravim samo tva koeto az iskam? О, да, яко егоизъм, а?
    I love you...

еми момиче по-добре изчакай за да се чувстваш по-добре! Когато усещаш че е време за подобни работи прави ги твой си е избора но не се притеснявай от секса или свирките защото не е страшно!!

Craig David-Walking Away

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от готин батко
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    Давайте и още "разумни" и "компетентни" съвети.До 2 месеца ще четем нейна тема в раздела "Любов" която ще гласи "Той ме чука и ме заряза" или нещо подобно.А и тва че е с нея 9 месеца и не са спали , а той я е чакал толкова време не е гаранция че не иска само секс.Особено ако въпросната авторка си заслужава или пък той просто не може да си намери друга.
    eбaвай си пyтката майчина, комплексар!

--->Ти си ебавай путката майчина то личи кой е комплексар.Като си батко кво търсиш из тийн форумите бе задръстеняк нещастен.Много си смел тука кажи кой си и от къде си ве мутра.Да та видим колко си лош.Педалче лайняно.Ти сигурно си от ония дет денем обикалят мотивирани и се правят на мъже а вечер бачкаш като тревестит.Познах ли?

--->А по темата lamzzzercho даде на нормален и компетентен отговор.Прави квото си искаш обаче бъди сигурна дали го искаш и дали си готова.Аз ти казвам че сигурно е само заради секса щото в 99 % от случаите е така.Ама може пък твоя човек да е в останалия 1 %.

angel.of.the.death_f
    Guest
    Hum ( furtado) ne me e strah da mu napravq svirkata prosto se pritesnqvam 4e nqma da q napravq kakto trqbva i nqma da mu e priqtno, tva mi e poblema.Ina4e 4e q zaslujava zaslujava si q.I da sigurna sum 4e ne mi e izneverqval.Trudno e da se povqrva 4e v skapaniq ni svqt ima svesni hora no se namirat makar i rqdko

Голям фен
    Град
    Бургас
    не е болезнен 1я път ако си достатъчно възбудена и ако не се притесняваш а по въпроса дали е нормално да те кара такива неща при положение че си девствена .. ами не е! затова кажи му какво искаш и какво не искаш и ако не е съгласен и не се съобразява с теб - шута!
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си