- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Kakvo se e sluchilo s Britney SPEARS?
4uh 4e ne6to ujasno i se bilo slu4ilo znaete li ne6to po vaprosa?
да обраснала се е гола глава ..кво толкова ужасно има ?!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ne6to za narkotici obvinena zatvori az ne6to takoz 4uh zatova pitam ??
и да е умряла от предрусване даже и по добре ще е без нейния жалък образ на сцената![]()
Believe in yourself in all thinks you do
Believe in yourself and all your dreams come true
нишо не е станало с неянякои те е излъгал
Кошмарът в личния живот на поп принцесата Бритни Спиърс стана прекалено черен. Здравето на звездата стигна до критична точка, след като се отдаде на алкохола и изтощаващи купони, в опит да преодолее болката от проваления си брак.
25-годишната майка на две деца постъпи в клиника за алкохолици и наркомани на карибския остров Антигуа, съобщи списание “Пийпъл”.
Звездата е трябвало да остане там 3-4 дни за спешна дезинтоксикация, но е напуснала медицинското заведение, собственост на Ерик Клептън, след 24 часа.
Това обаче изобщо не е всичко. След излизането си от клиниката в петък, звездата се появила в Лос Анджелис. Плешива. Напълно плешива.
Телевизия ABC показа Бритни да се разхожда в Града на Ангелите с гладко обръсната глава.
Явно разводът й през ноември, последван от тежки партита в компанията на психически неуравновесената Парис Хилтън и неуспешната й връзка с модела Айзък Коен, са довели Бритни до пълен срив.
Източник: http://www.dnes.bg/article.php?id=33135
Tva za reklamata i na jivo po televizqta i analen sex biha praili
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Аууу дай боже да не виждам аБртини да прави анален...чак тогава може да си умра на място...Първоначално написано от DjBaloon
![]()
![]()
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Бритнито не е уравновесена умствено и затова прави такива глупости.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Все повече става ясно, че тя напълно а залязла-ето това става.
хъхъ..
Милата, много ми е мъчно за нея! Но съм сигурна, че ще се оправи!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
daaa az znammm tokovaa ne6tooo do sq nebe6e i se slu4valooo ujass ti kazvam napraooo mnn sam raztrevojen ko 6i stane sq s neq tctctctc gorkata tq axaxxaxa(
Поредната залязваща звезда, която търси начин да привлече внимание...![]()
![]()
wsu6nost ne - ne se e otkazala ot peeneto. Podgotvq nov album v momenta. Ne znam 6to wsi4ki trebva da i se podiravate kat minava prez takuv o4evidno truden za neq period. ujas...Първоначално написано от koalka
Дайте да я видим плешиваааааааааааааааааа![]()
![]()
ПЛИИИИИИИИЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ ЗЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ужас....много ми е мъчно.Толкова беше сладка и добра преди 3-4 години а после започна да се излага и да се прави на супер интересна.
![]()
А аз наистина много я харесвах преди.Беше ми нещо като идол.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Бейби уан мор тайм...
Продрусало, дошла му абстиненцията и си избръснало главата. Тъпа работа. Дето се вика "какво бяхме, какво станахме".
Пристрастен съм към секса.
Ето я без коса http://img256.imageshack.us/img256/6...yspearskw4.jpg
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Щото не е гоблин братче, кво очаквате от нея.
йесс !![]()
И дано се е отказала от музикалната си кариера,че вече ми писна ...![]()
I aint like you!
And I will never live like you.
You will never walk the path I do.
And I will never be apart of a society that lies and fools.
click=)