.
Отговор в тема
Страница 1 от 15 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 367

Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...

Тъй-Има един въпрос който ми е адски интересен от бая време..
    Защо всички момичета предпочитат да излизат с по-големи от тях?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Our greatest victory isn't in never falling it's in always standing up when we fall

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ааа незнам. Моя е по-мъничак.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne e vqrno tova.. Az sym izlizala i s po malki...

Голям фен
    Град
    trqvna
    зависи на каква възраст предполагам че говориш за момичета на по 14-15-16 години
    първо защото да се покажат че могат да си хванат голям и да си се фукат с него
    и второ защото понякога някои момчета су държат с 10 години по-малки отколкото са
    аз лично си предпочитам момче на моята възраст

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Всеки си има различен вкус, зависи от човека, но първото логично обяснение, което ми идва на ум е, че може би се получава така поради факта, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата и следователно си търсят подходяща компания (дори и да не го осъзнават!)... Аз така мисля.

Демек момчетата са тъпи и момичетата си търсят по-големи тъпаци о.О
    Ше ме извиняваш ама всеки е различен..има хора които на 15 са 5 пъти по интелигентни от 25 годишни..
    Our greatest victory isn't in never falling it's in always standing up when we fall

Цитирай Първоначално написано от BGDaRky
    Ше ме извиняваш ама всеки е различен..има хора които на 15 са 5 пъти по интелигентни от 25 годишни..
    ти на 15 ли си?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от BGDaRky
    ти на 15 ли си?
    Az mislq che e praf... ili prava... vsyshnost nz dali e momche ili momiche.. za koeto se izvinqvam :P

Град
    Варна
    ми тези които предпочитат да излизат със по-големи батковци от тях ,си мислят че с по-големия ще е различно,да различно е защото ги имат за някви пълни лапенца и само ги наебават и ги изтритват после и те почват да реват и да се тръшкат ,че са ги зарязали....!!!!Така де, няма смисъл да излизаш с по-голям батко щот те са още по-големи тъпанари!Ама и пиклите сами си го търсят де!Има и такива които се хващат със батковците заради колите и парите...!!!!Оффф....заболяха ме пръстите от писане.....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Good point..
    не ..на 17 съм

ми нз такава е танденцията,уж са по-зрели

абе вие луди ли сте ????тея точно дето излизат с по-големи се мислят за голямата работа,една от моя клас преди излизаше с класа ау,вече не щото била голямата работа....Излизала с по-голям..Държат се като някви пикли ама били пораснали по-бързо

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами значи, ще дам мнение от това, което съм забелязала. Та, в моята среда 80% от момчета на възраст 15г-17г желаят повече от всичко секс. Не говоря за една нощ или нещо от сорта, а примерно ходят 2-3-4 седмици,месец два с едно момиче, правят каквото правят, и после хфащат друга и така си прекарват времето. Това се отнася за момчета и момичета, които предпочитат все още да не се обвързват сериозно. Аз лично (на 16 съм), предпочитам да си хфана някой с не чак толкова голяма разлика във възрастта и да получавам всичко, от което имам нужда. Верно е , че се срещат много рядко хора с трезво мислене като за възрастта си, а относно темата - има много гледни точки и много варианти и примери за отношения между двама души. ох.. забрайх си мисълта

Супер фен
    Защото се чувстват по-сигурни !

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Защото се чувстват по-сигурни !
    15 годоишните момичета си търсят пълнолетни за да може да ги разкарват с колата/ мотора ... да го водят по барчета/кафенета/пицарии и разни такива ... тва за тез дет си падат курвички .. не всички са такива .. други от любов..
    Къде къде е момиче не 15 да си хване някое 16 годишно момче или на нейната възраст .. вместо някои 25 годишен пърч

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, аз не искам да излизам с по-голям от мен.Тази тема е обсъждана доста пъти.Приятелят ми е колкото мен и не искам по-голям.

Повече от фен
    moje bi,6tot momi4etata se razvivat po-burzo ot mom4etata.Makar 4e en vsi4ki momi4eta go pravqt,pove4eto go pravqt dokato sa malko,abe nz zavisi si ot momi4eto
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Мега фен
    Защото като станат на 12-13-14-15 години, решават, че са много израснали умствено и че момчетата не са за тях - имат нужда от мъже. Глупава работа.

Град
    In The Heart of Darkness
    Ами не е точно така- не винаги е така- макар че и аз съм забелязала че повечето случаи са найстина такива инайстина много момичета тичат след батковците, което си е тъпотия от класа!!!

Аз излизам с момче по-малко от мен /с една година/, а го чувствам като по-голям от мен, чувствам че е много по-зрял от останалите на неговата възраст така че... ясен е примера. Не всичко е от годините и не всичко се свежда само до това ограничение.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от strawberry1988
    moje bi,6tot momi4etata se razvivat po-burzo ot mom4etata.Makar 4e en vsi4ki momi4eta go pravqt,pove4eto go pravqt dokato sa malko,abe nz zavisi si ot momi4eto

1-во: Момичетата се развиват по-бързо от момчетата на физическа основа а не на психична!
    2-ро: Това се случва м-у 12-14 години.

Търсят сигурност???Какво е това сигурност???Да те закара с колата до вас,да си сигурна в това че ще ти бъде платена сметката в заведението кой от всички вариянти е верен?? Това са си пълни глупости.А най голямата в този случай е да се говори за любов.Или може би е пълноценния секс??? За повечето момичета на тая възраст секс означава да лежиш с отворени крака на леглото.
    Абе нема значение всеки си избира пътя ама ..... просто после доста съжаляват заради "сигурноста" която са избрали.

Град
    in the city of nightmares
    мойто си е по-мъничко на мен лично не ми харесват по-големи за другите незнам
    Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
    Ангелите в ада ще умрат!!!

Guest
    кой каквото търси намира..
    има си момиченца на по 13-14-15 години дето като си хванат някой батко (или чичко,пази боже) се мислят вече за много отворени,едва ли не вижте ме какво мога
    според мен една такава връзка, с голяма разлика във възрастта може да бъде истинска (т.е не само чукане и платени сметки) когато и момичето е зряло и има някакъв опит във връзките.едно момиче над 18 може да прецени дали приятелят й само се ебава с нея или наистина е сериозен.
    в добавка на 75% от мъжете акъла им идва като прехвърлят 25 години,убедила съм се от личен опит,говорила съм и с мъже на по 25-26 години и всички са на това мнение. не че е изключено да стане по-рано,просто не се среща често.на изключенията мога само едно голямо БРАВО да кажа

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    момичетата които си хващат по-големи от тях с няколкото години са просто някфи уникални комплексарки и тва е!това което може да и даде едно момче с 5г. по-голямо от нея може да и го даде и момче което е колкото нея!просто с по-голям и тя става по голяма и самочувствието хвръква до небето!всички момичета които познавам и с които съм говорил за това са ми казвали че не искат по малко момче а като ги питам защо мълчат и дигат рамене.....!тъпа раота

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

офф писна ми,все забравям да се логна,тоя гост горе съм аз..
    а по темата :
    gamercheto_: ами питай ме мен и няма да ти вдигна рамена.или по-добре ми виж пост-а и тогава определяй всички момичета,които одят с батковци като комплексарки

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Цитирай Първоначално написано от Onaz^Narkomanka
    офф писна ми,все забравям да се логна,тоя гост горе съм аз..
    а по темата :
    gamercheto_: ами питай ме мен и няма да ти вдигна рамена.или по-добре ми виж пост-а и тогава определяй всички момичета,които одят с батковци като комплексарки
    окей моя грешка не всички а повечето 14-15 годишни :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си