- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...
Защото така е устроен света може би и е нормално.Първоначално написано от BGDaRky
аз лично ходя с по-големи защото искам сериозна връзка, а хора(момчета) на моята възраст или 1 год по големи от мен се държат като в детската градина, пък и без друго как примерно едно 13-14г. момче ще се навие да прави секс? Е, има ги такива но са гооляяяяяма рядкост.
П.П. и не ходя с много по-големи за да се прая на голяма работа и да се фукам "елате ма вижте" нито заради парите или колите![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Що ли не ти вярвам...Първоначално написано от barbie_†
Май щото масово сред връстниците ти важи максимата 'Тоя има по-готина прическа от моя => моя не струва - зарязвам го => хващам се с тоя'.
Сериозна връзка ? not'
Ти си изключение ? Несъмнено...
Ами да. Никак.Първоначално написано от barbie_†
Не е нормано да правиш секс на 13-14 години. Питай майка си.
Да, 'гъзарите' на класа им викат.Първоначално написано от barbie_†
Бъдещити отрепки в обществото им викам аз.
О, не се и съмнявам, че ти си невероятното изключение, което се ражда веднъж на 86 години.Първоначално написано от barbie_†
Факт е, обаче, че твоя приятел има пари и кола, нали ? /моля, отречи/
Тоя нот соу дед, явно некой батко му е откраднал гаджето.![]()
![]()
Батенцее с ква кола беше баткото с мерц или бавария?
2т. системно
Am as si go obqsnqvam taka:
Tai kato mom4etata se razvivat po bavno,a momi4etata na po 14,15 i 16 godini iskat nqkoi na tehniq akal i se fa6tat s po razvito mislene batkovci......moje bi i za tova v dne6no vreme mladejite(po to4no momi4etata)po4vat tolkova rano poloviq si jivot!
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Отново не позна... Очевидно от многото отработени газове съзнанието ти не е особено ясно.Първоначално написано от Amayo
Така са гъзарите с колите... е, 20 годишни коли за по 500 EURO внос от Германия, ама нали гъзария...
Понеже забелязвам, че личният ми живот те интересува живо, ще ти споделя една малка тайна : От доста време имам приятелка, която е прекрасен човек и ме обича найстина. Нямам кола нито пари.
Кажи ми как стана ? Аз незнам.
Хайде отивай да си догризеш ноктите в размисли, кога пред твоята ще профучи 'мерц' или 'бавария' и ще усъмнеш сам с 20 годишната си колица.
Дреме ми на мура за личния ти живот - питах просто каква кола е карал батенцето.Първоначално написано от tX not so dead...
И вервай си че колата ми е 20 годишна баценцеее.
![]()
2т. системно
Първоначално написано от MaXy_GiRL
Поредното момиче което е много наясно с прихологията![]()
Отговори си на въпроса колко трябва да е развит един човек на 25+ години че да се занимава с лапета.Явно е че си е недораслек.
И само не ми казвай че ти си от ония извисените дет на 15-16 мислят за серозните работи от живота.Най вероятно си поредната лигла която и сама не може да си отговори на въпроса - Защо съм с тип който визулно изглежда на годините на баща ми ?
И колкото да ти се иска до повярваш в това че вие момичетата се развивате по бързо от нас момчетата не е така.Ако искаш си вярвай в това вярвай ако щеш че Дядо Коледа ти носи подаръците Господ те храни а щъркела те е донесъл ама нищо не се променя реалноста е съвсем друга.
Unknown-18
изумяваш ме с тъпите си мнения честно вече с нетърпение чакам да напишеш поредната тъпотия
престани да даваш акъл не разбираш ли че мнението ти не важи
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Всъщност Маргрета, ти не си човека който казва чие мнение важи или не.Първоначално написано от kukli4ka__
Човека мисли трезво и по моя преценка - правилно. /за което го поздравявам/
За разлика от теб...
И мнението му важи поне за мен.
ми ако ми кажеш момиче или момче си ще ти обясня защо важи за теб
и не ме поучавай![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Ти не обиждай, малката, не се обяснявай постоянно. Щом те коментира, опитай се да го обориш, а не да казваш, че е тъп.
защо да оборвам някой аз казах още в началото на темата какви са за мен положителните страни на тези връзки
това че някои хора се задоволяват с нищожества мен не ми пука
а ти не ми викай че съм малка защото незнам на колко си но май беше на 21 което не те прави много по-голяма
Да, да, ти май беше на 19 и беше ходила с мъж на годините на баща си...
това няма никакво значение
не е ли важно човек да е щастлив
аз казах вече че съм излизала с много момчета на моята възраст но просто не съм била щастлива а сега-съм
така че и на 60г да е все тая
И кво ? Лапна дъртата тояга и ти наголемя работата, м ?Първоначално написано от kukli4ka__
Момче съм. Приятелка ми е колкото мен. Споделя мнението ми и това на Unknown-18. И ?
Както `Death`Whore` ти каза, МАЛКАТА, опитай се да обориш мнението на другите, а не да казваш, че е тъпо и незнам-си какво.
И не ме поправяй за 'малката'. И на 100 години да си, като акъла ти е девствен си оставаш малка.
о боже големия нещо май се ядоса![]()
виж заблудено момченце това че си намерил някоя която да ти обърне внимание незначи чче след 1 месец няма да ти бие шута или ти на нея така че ми е все тая за теб нещастник ще си си
еи мамка му тука всички сте големи
и като си голям какво от това човек е голям когато са широки възгледите му а ти щом едно чуждо мнение не приемаш виждам колко си голям
и ще се правя колкото си искам като те дразня какво пишеш
Никой не е застрахован. Включително и ти.Първоначално написано от kukli4ka__
Както кажеш...Първоначално написано от kukli4ka__
еи мамка му тука всички сте големи
Всъщност, тук е нормално и преобладават малките.
Ако ще си противоречиш, за напред няма да ти отговарям.Първоначално написано от kukli4ka__
Очевадно е, че ти не приемаш чуждото мнение, следователно възгледите ти не са усобено щироки.
А от това надявам се си се досетила, следва, че не си голяма.
И още нещо. За да покажеш колко си широко скроен или колко са широки възгледите ти, не е нужно да приемаш всичко като нормално.
Убииството не е нормално, не ми казвай сега, че понеже си със широки възгледи го приемаш като нещо нормално.
Елементарна логика, нали ?
Всеки има право да приема или не чуждото мнение.Първоначално написано от kukli4ka__
Лично на мен ме ми дреме дали ти се чукаш с някой 50 годишен или с някой връстник.
Аз от своя страна приемам чуждото мнение. Например това на `Death`Whore` и Unknown-18 го приемам напълно. Просто си личи кой е здраво мислещ, а не кой ИСКА да е здраво мислещ.
Гарантирам ти, че точно ти няма как да ме подразниш. Това което постигаш е да ме развеселиш.
От друга страна, това, че се опитваш да ме дразниш отново говори колко си израснала или в случая е по-точно да се каже - изостанала - психически.
Защо се вманиачавате толкова на тази тема?![]()
Какво значение има дали един ходи с 20 години по-голям или по-малък от него, щом хората се обичат и са щастливи? Всеки има избор в крайна сметка. На един му харесва да излиза с наборите си, на друг с по-малки от него, на трети с по-голям. Едни излизат с женени, други с развеждани, трети със съученички, пети с колежки и т.н.
Не нападам никого с мнението си. Единствено искам да отбележа, че спора ви тук е напълно излишен![]()
Първоначално написано от kukli4ka__
Тъпо щеше да е ако беше грешно.Виж сега аз като говоря не плюя фъстъци а изкарвам точни факти.В даскало ми е било интересно и съм научил само нещата от часовете по Психология и История което както по всичко личи ми дава малко умствени преимущества спрямо тебе.
Ходила си с 40 и кусур годишен ами БРАВО поздравявам те ама и в други теми съм го казвал обаче знаеш ли какво щеше да се случи на
г-н "Детето в мен" ако бехме в Америка ако незнаеш ще ти кажа ---> При строг режим в затвора в Питсбърг.
И в интерес на истината ако беше толкова дорасла за колкото се представяш нямаше да започнеш да обиждаш и да правиш груби селски прояви.
А това изречение беше върха на вашата зрялост "мадам".
Не те познавам обаче ще си позволя да отбележа че никой няма право да дава точно тази дума като определение.И след като сме тръгнали така да говорим за нищожества попитай някой безпристрастен какъв е човек на 40 който излиза с момиче на 18-19 и ми е чудно дали няма да получиш подобен отговор препокриващ "нищожество".
Моето мнение е че единствения заблуден тук си ти кукличке.
И не мисля че си ти човека който казва кой е нещастник и кой не кой е нищожество и кой не.Един ден като ти дойде акъла в главата ще има да си я блъскаш някъде ама кел фаида.
tX not so dead... е един от малкото които мислят трезво което теб явно те ужасява и въз основа на това започна с нападките си с-у него.
Първоначално написано от `Death`Whore`
Да същата е.Явно в наши дни така е модерно.Ама кукличке искрено ти пожелавам след 10-15 дори и 20 години да си още със него.Да те видим тогава какво ще правиш когато на Дедо Вуте вече патката не му става.Ще ми е много забавен момента в който ти започнеш да мечтаеш за "нищожествата".
Колко мъже могат да си го позволят?Първоначално написано от Unknown-18
Да си на 40 и да изглеждаш така, че 18 - 19 годишни жени да ти обръщат внимание и да излизат с теб... Дай Боже всики му от мъжки пол такава съдба!
Винаги младите момчета са се дразнили, когато видят своя връстничка. Ако го питаш и този мъж на 40, сигурно ще ти признае, че на 18 също се е дразнил когато някоя негова наборка е в обятията на по-възрастен.
Много редки са връзките между връстници. Най-често срещани са - в пъти по-голяма разлика между жената и мъжа, в полза на мъжа. А напоследък има и в полза на жената тенденция. Но връстници... Е ако искате да преобръщате света, правете го! Възрастта ви е такава сега - всеки на 18 иска да преоткрива и преобръща целия свят. Дерзайте!
Единственото глупаво, което правите е, че не давате мнението на друг, а ако то е различно от вашето просто го обиждате. Ако темата не цъфтеше от обиди, би била интересна, а така е един КЕНЕФ и още по-зле - Безмислена е!
айде, айде... баш щото по-големите работят евентуално - т.е имат пари и имат колаПървоначално написано от barbie_†
аре бе кви са тия коли... най - тарикатите сме с ауди, нали знаеш "хубавите коли имат кръг в емблемата си, а най-хубавата - 4"Първоначално написано от Amayo
![]()
Да бе да! Най-хубавите коли т.нар. пичеловки са създадени от Порше и Ферари. Като най-забележимия при Порше е Карера, а при Ферари - Тестароса.
Изложиха се малко с джиповете Кайен Поршетата, защото въпреки че и по тях си падат мацките.
Жените били те на 15 или 35 винаги са си падали по мъже с възможности, пари и положение в обществото.