.
Отговор в тема
Страница 10 от 15 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 367
    Клаперман
    Guest

Re: Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с

Цитирай Първоначално написано от BGDaRky
    Тъй-Има един въпрос който ми е адски интересен от бая време..
    Защо всички момичета предпочитат да излизат с по-големи от тях?
    Защото така е устроен света може би и е нормално.

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    аз лично ходя с по-големи защото искам сериозна връзка, а хора(момчета) на моята възраст или 1 год по големи от мен се държат като в детската градина, пък и без друго как примерно едно 13-14г. момче ще се навие да прави секс? Е, има ги такива но са гооляяяяяма рядкост.
    П.П. и не ходя с много по-големи за да се прая на голяма работа и да се фукам "елате ма вижте" нито заради парите или колите
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

tX not so dead...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    аз лично ходя с по-големи защото искам сериозна връзка,
    Що ли не ти вярвам...
    Май щото масово сред връстниците ти важи максимата 'Тоя има по-готина прическа от моя => моя не струва - зарязвам го => хващам се с тоя'.
    Сериозна връзка ? not'
    Ти си изключение ? Несъмнено...
    а хора(момчета) на моята възраст или 1 год по големи от мен се държат като в детската градина, пък и без друго как примерно едно 13-14г. момче ще се навие да прави секс?
    Ами да. Никак.
    Не е нормано да правиш секс на 13-14 години. Питай майка си.
    Е, има ги такива но са гооляяяяяма рядкост.
    Да, 'гъзарите' на класа им викат.
    Бъдещити отрепки в обществото им викам аз.
    П.П. и не ходя с много по-големи за да се прая на голяма работа и да се фукам "елате ма вижте" нито заради парите или колите
    О, не се и съмнявам, че ти си невероятното изключение, което се ражда веднъж на 86 години.
    Факт е, обаче, че твоя приятел има пари и кола, нали ? /моля, отречи/

Супер фен
    Тоя нот соу дед, явно некой батко му е откраднал гаджето. Батенцее с ква кола беше баткото с мерц или бавария?
    2т. системно

Аз не предпочитам. Значи не са всички.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Am as si go obqsnqvam taka:
    Tai kato mom4etata se razvivat po bavno,a momi4etata na po 14,15 i 16 godini iskat nqkoi na tehniq akal i se fa6tat s po razvito mislene batkovci... ...moje bi i za tova v dne6no vreme mladejite(po to4no momi4etata)po4vat tolkova rano poloviq si jivot!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

tX not so dead...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Тоя нот соу дед, явно некой батко му е откраднал гаджето. Батенцее с ква кола беше баткото с мерц или бавария?
    Отново не позна... Очевидно от многото отработени газове съзнанието ти не е особено ясно.
    Така са гъзарите с колите... е, 20 годишни коли за по 500 EURO внос от Германия, ама нали гъзария...

Понеже забелязвам, че личният ми живот те интересува живо, ще ти споделя една малка тайна : От доста време имам приятелка, която е прекрасен човек и ме обича найстина. Нямам кола нито пари.
    Кажи ми как стана ? Аз незнам.

Хайде отивай да си догризеш ноктите в размисли, кога пред твоята ще профучи 'мерц' или 'бавария' и ще усъмнеш сам с 20 годишната си колица.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tX not so dead...
    Отново не позна... Очевидно от многото отработени газове съзнанието ти не е особено ясно.
    Така са гъзарите с колите... е, 20 годишни коли за по 500 EURO внос от Германия, ама нали гъзария...

Понеже забелязвам, че личният ми живот те интересува живо, ще ти споделя една малка тайна : От доста време имам приятелка, която е прекрасен човек и ме обича найстина. Нямам кола нито пари.
    Кажи ми как стана ? Аз незнам.

Хайде отивай да си догризеш ноктите в размисли, кога пред твоята ще профучи 'мерц' или 'бавария' и ще усъмнеш сам с 20 годишната си колица.
    Дреме ми на мура за личния ти живот - питах просто каква кола е карал батенцето. И вервай си че колата ми е 20 годишна баценцеее.
    2т. системно

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaXy_GiRL
    Am as si go obqsnqvam taka:
    Tai kato mom4etata se razvivat po bavno,a momi4etata na po 14,15 i 16 godini iskat nqkoi na tehniq akal i se fa6tat s po razvito mislene batkovci... ...moje bi i za tova v dne6no vreme mladejite(po to4no momi4etata)po4vat tolkova rano poloviq si jivot!

Поредното момиче което е много наясно с прихологията
    Отговори си на въпроса колко трябва да е развит един човек на 25+ години че да се занимава с лапета.Явно е че си е недораслек.
    И само не ми казвай че ти си от ония извисените дет на 15-16 мислят за серозните работи от живота.Най вероятно си поредната лигла която и сама не може да си отговори на въпроса - Защо съм с тип който визулно изглежда на годините на баща ми ?
    И колкото да ти се иска до повярваш в това че вие момичетата се развивате по бързо от нас момчетата не е така.Ако искаш си вярвай в това вярвай ако щеш че Дядо Коледа ти носи подаръците Господ те храни а щъркела те е донесъл ама нищо не се променя реалноста е съвсем друга.

Град
    Пловдив
    Unknown-18
    изумяваш ме с тъпите си мнения честно вече с нетърпение чакам да напишеш поредната тъпотия
    престани да даваш акъл не разбираш ли че мнението ти не важи
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

tX not so dead...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__
    Unknown-18
    изумяваш ме с тъпите си мнения честно вече с нетърпение чакам да напишеш поредната тъпотия
    Всъщност Маргрета, ти не си човека който казва чие мнение важи или не.
    Човека мисли трезво и по моя преценка - правилно. /за което го поздравявам/

За разлика от теб...
    И мнението му важи поне за мен.

Град
    Пловдив
    ми ако ми кажеш момиче или момче си ще ти обясня защо важи за теб
    и не ме поучавай
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Мега фен
    Ти не обиждай, малката, не се обяснявай постоянно. Щом те коментира, опитай се да го обориш, а не да казваш, че е тъп.

Град
    Пловдив
    защо да оборвам някой аз казах още в началото на темата какви са за мен положителните страни на тези връзки
    това че някои хора се задоволяват с нищожества мен не ми пука
    а ти не ми викай че съм малка защото незнам на колко си но май беше на 21 което не те прави много по-голяма

Мега фен
    Да, да, ти май беше на 19 и беше ходила с мъж на годините на баща си...

Град
    Пловдив
    това няма никакво значение
    не е ли важно човек да е щастлив
    аз казах вече че съм излизала с много момчета на моята възраст но просто не съм била щастлива а сега-съм
    така че и на 60г да е все тая

tX not so dead...
    Guest
    това няма никакво значение
    не е ли важно човек да е щастлив
    аз казах вече че съм излизала с много момчета на моята възраст но просто не съм била щастлива а сега-съм
    така че и на 60г да е все тая
    И кво ? Лапна дъртата тояга и ти наголемя работата, м ?
    Момче съм. Приятелка ми е колкото мен. Споделя мнението ми и това на Unknown-18. И ?

Както `Death`Whore` ти каза, МАЛКАТА, опитай се да обориш мнението на другите, а не да казваш, че е тъпо и незнам-си какво.
    И не ме поправяй за 'малката'. И на 100 години да си, като акъла ти е девствен си оставаш малка.

Град
    Пловдив
    о боже големия нещо май се ядоса
    виж заблудено момченце това че си намерил някоя която да ти обърне внимание незначи чче след 1 месец няма да ти бие шута или ти на нея така че ми е все тая за теб нещастник ще си си
    еи мамка му тука всички сте големи
    и като си голям какво от това човек е голям когато са широки възгледите му а ти щом едно чуждо мнение не приемаш виждам колко си голям
    и ще се правя колкото си искам като те дразня какво пишеш

tX not so dead...
    Guest
    о боже големия нещо май се ядоса
    виж заблудено момченце това че си намерил някоя която да ти обърне внимание незначи чче след 1 месец няма да ти бие шута или ти на нея
    Никой не е застрахован. Включително и ти.
    така че ми е все тая за теб нещастник ще си си
    Както кажеш...
    еи мамка му тука всички сте големи
    Всъщност, тук е нормално и преобладават малките.
    и като си голям какво от това човек е голям когато са широки възгледите му
    Ако ще си противоречиш, за напред няма да ти отговарям.
    Очевадно е, че ти не приемаш чуждото мнение, следователно възгледите ти не са усобено щироки.
    А от това надявам се си се досетила, следва, че не си голяма.
    И още нещо. За да покажеш колко си широко скроен или колко са широки възгледите ти, не е нужно да приемаш всичко като нормално.
    Убииството не е нормално, не ми казвай сега, че понеже си със широки възгледи го приемаш като нещо нормално.
    Елементарна логика, нали ?
    а ти щом едно чуждо мнение не приемаш виждам колко си голям
    и ще се правя колкото си искам като те дразня какво пишеш
    Всеки има право да приема или не чуждото мнение.
    Лично на мен ме ми дреме дали ти се чукаш с някой 50 годишен или с някой връстник.
    Аз от своя страна приемам чуждото мнение. Например това на `Death`Whore` и Unknown-18 го приемам напълно. Просто си личи кой е здраво мислещ, а не кой ИСКА да е здраво мислещ.
    Гарантирам ти, че точно ти няма как да ме подразниш. Това което постигаш е да ме развеселиш.
    От друга страна, това, че се опитваш да ме дразниш отново говори колко си израснала или в случая е по-точно да се каже - изостанала - психически.

Guest
    Защо се вманиачавате толкова на тази тема?

Какво значение има дали един ходи с 20 години по-голям или по-малък от него, щом хората се обичат и са щастливи? Всеки има избор в крайна сметка. На един му харесва да излиза с наборите си, на друг с по-малки от него, на трети с по-голям. Едни излизат с женени, други с развеждани, трети със съученички, пети с колежки и т.н.

Не нападам никого с мнението си. Единствено искам да отбележа, че спора ви тук е напълно излишен

Unknown-18
    Guest
    Unknown-18

Тъпо щеше да е ако беше грешно.Виж сега аз като говоря не плюя фъстъци а изкарвам точни факти.В даскало ми е било интересно и съм научил само нещата от часовете по Психология и История което както по всичко личи ми дава малко умствени преимущества спрямо тебе.
    Ходила си с 40 и кусур годишен ами БРАВО поздравявам те ама и в други теми съм го казвал обаче знаеш ли какво щеше да се случи на
    г-н "Детето в мен" ако бехме в Америка ако незнаеш ще ти кажа ---> При строг режим в затвора в Питсбърг.
    И в интерес на истината ако беше толкова дорасла за колкото се представяш нямаше да започнеш да обиждаш и да правиш груби селски прояви.

това че някои хора се задоволяват с нищожества мен не ми пука

А това изречение беше върха на вашата зрялост "мадам".
    Не те познавам обаче ще си позволя да отбележа че никой няма право да дава точно тази дума като определение.И след като сме тръгнали така да говорим за нищожества попитай някой безпристрастен какъв е човек на 40 който излиза с момиче на 18-19 и ми е чудно дали няма да получиш подобен отговор препокриващ "нищожество".

виж заблудено момченце това че си намерил някоя която да ти обърне внимание незначи чче след 1 месец няма да ти бие шута или ти на нея така че ми е все тая за теб нещастник ще си си

Моето мнение е че единствения заблуден тук си ти кукличке.
    И не мисля че си ти човека който казва кой е нещастник и кой не кой е нищожество и кой не.Един ден като ти дойде акъла в главата ще има да си я блъскаш някъде ама кел фаида.

tX not so dead... е един от малкото които мислят трезво което теб явно те ужасява и въз основа на това започна с нападките си с-у него.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Да, да, ти май беше на 19 и беше ходила с мъж на годините на баща си...

Да същата е.Явно в наши дни така е модерно.Ама кукличке искрено ти пожелавам след 10-15 дори и 20 години да си още със него.Да те видим тогава какво ще правиш когато на Дедо Вуте вече патката не му става.Ще ми е много забавен момента в който ти започнеш да мечтаеш за "нищожествата".

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    какъв е човек на 40 който излиза с момиче на 18-19
    Колко мъже могат да си го позволят?
    Да си на 40 и да изглеждаш така, че 18 - 19 годишни жени да ти обръщат внимание и да излизат с теб... Дай Боже всики му от мъжки пол такава съдба!
    Винаги младите момчета са се дразнили, когато видят своя връстничка. Ако го питаш и този мъж на 40, сигурно ще ти признае, че на 18 също се е дразнил когато някоя негова наборка е в обятията на по-възрастен.

Много редки са връзките между връстници. Най-често срещани са - в пъти по-голяма разлика между жената и мъжа, в полза на мъжа. А напоследък има и в полза на жената тенденция. Но връстници... Е ако искате да преобръщате света, правете го! Възрастта ви е такава сега - всеки на 18 иска да преоткрива и преобръща целия свят. Дерзайте!

Единственото глупаво, което правите е, че не давате мнението на друг, а ако то е различно от вашето просто го обиждате. Ако темата не цъфтеше от обиди, би била интересна, а така е един КЕНЕФ и още по-зле - Безмислена е!

Супер фен
    нито заради парите или колите [/b]
    айде, айде... баш щото по-големите работят евентуално - т.е имат пари и имат кола

Супер фен
    аре бе кви са тия коли... най - тарикатите сме с ауди, нали знаеш "хубавите коли имат кръг в емблемата си, а най-хубавата - 4"

Guest
    Да бе да! Най-хубавите коли т.нар. пичеловки са създадени от Порше и Ферари. Като най-забележимия при Порше е Карера, а при Ферари - Тестароса.
    Изложиха се малко с джиповете Кайен Поршетата, защото въпреки че и по тях си падат мацките.
    Жените били те на 15 или 35 винаги са си падали по мъже с възможности, пари и положение в обществото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си