- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...
абе я се скрий бе, кой на 20 год ако не е с криминално минало кара ферари или поршеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Георги Славов - 23 г. - той има крими досие, вярноПървоначално написано от assd
Те жените да не мислиш, че им дреме?
Пък и не е казано, че трябва да е на 20, то ако питаш мен, кой на 20 има кола негова собсвена, не на мама и тате и различна от Голф 2 или Ауди 80.
е тоя ако не е жоро главата е па наПървоначално написано от Анонимко
![]()
примерно аз имам ауди , което е бомба, има си кожен салон и сичко като си му е реда, и е сравнително ново (А3)и си е лично мое
пп и аз съм жоро, ама не съм главата![]()
Първоначално написано от Анонимко
Дай Боже един ден да имаш дъщеря и тя да излиза с твой набор.Да видим дали тогава ще си пак на мнението "Дай Боже".
И м-у другото не започнах аз с обидите.А за това че такива са тенденциите си прав но е ЖАЛКО.Както и да е нека да си чупят главите.Когато кораба потъва всеки се спасява по единично.
Колко мъже могат да си го позволят?
Да си на 40 и да изглеждаш така, че 18 - 19 годишни жени да ти обръщат внимание и да излизат с теб... Дай Боже всики му от мъжки пол такава съдба!
Винаги младите момчета са се дразнили, когато видят своя връстничка. Ако го питаш и този мъж на 40, сигурно ще ти признае, че на 18 също се е дразнил когато някоя негова наборка е в обятията на по-възрастен.
Много редки са връзките между връстници. Най-често срещани са - в пъти по-голяма разлика между жената и мъжа, в полза на мъжа. А напоследък има и в полза на жената тенденция. Но връстници... Е ако искате да преобръщате света, правете го! Възрастта ви е такава сега - всеки на 18 иска да преоткрива и преобръща целия свят. Дерзайте!
Единственото глупаво, което правите е, че не давате мнението на друг, а ако то е различно от вашето просто го обиждате. Ако темата не цъфтеше от обиди, би била интересна, а така е един КЕНЕФ и още по-зле - Безмислена е!
един който мисли се намери
приятеля ми не изглежда на повече от 27 и ако видите с какви момичета е излизал ще ви се прииска да се скриете в някоя пещера
нямам намерение да разговарям с тъпи и ограничени същества които приемат нещастието си и не осъзнава че цял живот ще са в краката на другите
приятно ми беше да ви размърдам мозъците =D> =D> =D>
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
да де, главата еПървоначално написано от assd
той с кайен се разкавра...
а ти с А3 не е зле, не е![]()
znam za6to e taka! za6toto pogolemite mom4eta po princip sa mn po seriozni ot 7,8-klasnici! do 8 klas mom4etata kusat momi4etata ili samo se ligavqt no tova ne e prisu6to za po golemite mom4eta!! est 4e ima i izklu4eniq koito sa po malki na vuzrast no vupreki tfasa mn p seriozni![]()
Първоначално написано от samotnoto_yani
те в 7-8 клас ли почнаха да се ебaт вече?![]()
Е то и аз съм с Ауди, имам и шес хиляди марки. Но става ли въпрос за тарикати - Мерц! За играчори - Бумер. Аудитата са по бързи от другите две но нищо повече.Първоначално написано от assd
2т. системно
ти с кво ауди си ако не е тайна?Първоначално написано от Amayo
![]()
срещу 6 000 марки ~ 3 000 евро може да си осигуриш амаио елитна 18 годишна в шератън, хилтън или радисън за около час![]()
Първоначално написано от kukli4ka__
Ти обаче имаш невероятната способнопст да ме караш да се смея.
Такива като теб и приятеля ти сте утайката на обществото.Такива като тебе като станат на по 40 и дават пари за жиголо.Слабо ме интересува приятеля ти как изглежда и с какви излиза.Аз пък не съм от най хубавите обаче си нямаш и на представа с какви по стойностни момичета от тебе съм бил няма да казвам и по красиви защото не те знам как изглеждаш.И не разбрах за какво нещастие говориш тъй като моят живот си е много готин и се чувствам страшно щастлив.И най щастлив ме прави факта че съм спал с няколко момичета чийто приятели са "батковци".Такива като тебе дето се мислят за принцеси най ги обичам.И то си личи кой е прост и ограничен.Научи се да боравиш с факти вместо с обиди тогава може би мненията ти ще тежат повече и ще имат по голям ефект.1-во размърдай твоя мозък пък после мисли за на другите.Едва когато се научиш на тези неща може и да станеш зряла жена а до тогава си оставаш тъпо лапе дори и на 30 да си.И ако поне за малко си изкараш главата от задника може би ще забележиш че не аз а ти ставаш смешна с глупавите си забележки.
аре бе добре, не си запознат, ако не е маги вълчанова или нейна някоя известна колежка естественоПървоначално написано от Анонимко
иначе са около 400 лева на час най елитните, само дето се наемат за минимум 5-6 часа![]()
А4 авант Ес-лайн, не три в едно а куатроПървоначално написано от assd
. А ю?
Ти нещо се изказА батеееееее! КАжи ЧЕСНО?Първоначално написано от Анонимко
![]()
2т. системно
ставаше дума щото спомена 6 000 маркиПървоначално написано от assd
![]()
а иначе на ясно съм, даже мога да ти кажа, че за 50 - 60 кинта се намират копия на маги, жени, цеци и останалите, даже и по-добри![]()
аз съм с А3, ама с кожено салонче (черно)Първоначално написано от Amayo
![]()
Unknown-18 скъпи аз фактите какво да ти ги казвам не виждаш ли по улиците какви батковци има и с какви жени са те
тези жени никога няма да излезнат с такъв като теб помни ми думата познавам много такива излизам с тях и живея този живот на кой му харесва и на кой не ми е все тая моя живот също е прекрасен като твоя и се чувствам добре така като съм сега
когато фактите говорят и боговете мълчат-а фактите са навсякъде около теб приеми донякъде реалността окледай се и разбери че нещата няма да се променят
никога обаче не съм казвала че съм против връзките с нормални момчета просто аз не бих искала да имам такива връзки безмислено е за мен
вие правете каквото искате,но колкото и факти да представяш ти нищо няма да промениш
сега гледам през прозореца и виждам лъскав мерцедес и кой излиза-супер мадама с гологлав батко -винаги ще е така
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Мразим кожа, некво запотяващо е.Първоначално написано от assd
2т. системно
мерете си пишките тука пред материалистките .. хах
Всъщност, намери се още един който не мисли. Както правиш и ти.Първоначално написано от kukli4ka__
Искренно съжалявам приятеля ти, който очевидно няма други качества освен добър външен вид. /под въпрос./Първоначално написано от kukli4ka__
Разбира се, ако използваш гаджетата си за трофей - няма проблем. Стига да не мислиш, а ти както забелязвам се справяш отлично с немисленето. Красотата е преходна, дори на 60 да изглежда като на 30, човека си е изпеял песента. Питай Лили Иванова.
Множествено и в последствие единствено число ?!Първоначално написано от kukli4ka__
Няма запетайки, няма точки... добро начало е обаче, да започваш изреченията с главна буква.
На 19 неграмотна ?!
Да-да... да беше друга да се учудя... ама не.
Факт, размърда ги. И на мен щеше да ми е приятно да размърдам твоя, ако имаше такъв. Съдба... няма.Първоначално написано от kukli4ka__
ще вземе да ни върже някояПървоначално написано от OtherDimension
![]()
късметПървоначално написано от Анонимко
![]()
Да. Тези жени са нобелови лауреати !Първоначално написано от kukli4ka__
И ОПАЗИЛ МЕ ГОСПОД !Първоначално написано от kukli4ka__
Живота на невероятната холивудска звезда ? Не мисля. И ти като мен и като Unknown-18 живееш в панелка. А ние сме нещастници както ти каза... Факт е обаче, че ако и той и аз се пойздигнем в обществото ще е благодарение на самите нас... за разлика от теб. Твоя единствен трамплин нагоре минава през гъза ти.Първоначално написано от kukli4ka__
Аз сам факт. Защо не ме приемаш ?Първоначално написано от kukli4ka__
Мда, 19 годишните обикновено са бедни студенти. Нямат коли и пари който да споделят с теб.Първоначално написано от kukli4ka__
ДА ПОБЛЕЕМЕ ЗАДРУЖНО В СТАДОТО !Първоначално написано от kukli4ka__
Мразим кожа, некво запотяващо е.[/quote]Първоначално написано от Amayo
бе не много, изкуствената обаче яко съкс
иначе е гъзария отвсякъде, черна като на мерцедес ес класа![]()
Първоначално написано от tX not so dead...
Каквото и да кажа повече ще е безмислено той човека ти го каза.
Гологлав батко = На плешив като билярдна топка.Честито на печелившите.