- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...
Ne ne sam na 15,nito na 16,a sam na 14!!!Ne tvardq,4e sam naqsno s psihologiqta,a prosto taka si go obqsnqvam!Nz tvoite teorii kakvi sa i da ti kaja 4estno ne me i interesyva!!!Ti kato si misli6 4e si mnogo v 4as s psihologi4nite razvitiq u 4oveka izkaji edno svqstno mnenie,a ne samo da uprovergava6 4ujdite!!!................. Ami neznam kolko e razvit 4ovek na 25,no sam sigurna 4e misli mnogo po trezvo ot nqkoe 15 ili 16 godi6no mom4e!Vapreki 4e ima i izkliu4eniq(i v malkite i v po golemite)Първоначално написано от Unknown-18
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
и аз преди време бях пуснал такава тема![]()
та ето какъв е моят отговор значи момичетата порасват по бързо от момчетата и за това си търсят по големи от тях понякога тази възрастова граница варира до до над 10 години по големи от тях..........
Лично според мен това да ходиш с някого заради някакви скапани години е пълна простотия,безмислица и глупост .......... тъи като за любовта няма никакви граници още по малко някаква скапана възраст!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Absoliutno na sa6toto mnenie sam!!!!Първоначално написано от elf4o
=D> =D> =D>
Първоначално написано от MaXy_GiRL
Това че опровергавам другите не прави мнението ми по малко смислено или свястно.Годините ти оправдават некомпетентноста ти ама е плашещо че някой други са по големи от тебе и въпреки това са също толкова неориентирани.
абе хора защо си мислите че видиш ли момичетата предпочитали да излизат с по-големи??? ами не е вярно! просто по-големите мъже предпочитат по-малките момичета защото са по свежички![]()
![]()
![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
прав си човече! ама тука ей го на види се, има един луд дето си е навил нещо и като латерна в 20!!! страници си го повтаря.Първоначално написано от deusex
Само ще кажа,че в Сащ такива връзки(непълнолетен с възрастен) са забранени с закон...
Am as ne vijdam da dava6 otgovor na temata,a samo da namira6 kusuri na 4ujdite postove!Tova za men nito e smisleno nito e svqstno...Първоначално написано от Unknown-18
![]()
- само да кажа тогава че в САЩ е забранено със закон да се пие алкохол ако си под 21г.Първоначално написано от Анонимко
- също ще кажа че както в САЩ така и в БГ е забранено със закон да се краде и да се убива!
а мислите ли че тези неща не се случват?![]()
![]()
![]()
Може да си падат по по големите размери![]()
![]()
© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved
nali znae6 razmera nqma zna4enie![]()
![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
това може да го каже само момиче което не е било с "голям"Първоначално написано от SiMiLi_
![]()
Е не ти направо закопа....Първоначално написано от deusex
![]()
Ne e taka ne vsi4ki momi4eta si padat po po-golemi ot tqh moje i da sa malko no ima i takiva koito ne si padat po batkovci ... i vse pak az mislq 4e momi4etata predpo4itat po - golemite mom4eta za6toto se 4uvstvat po za6titeni i sugurni... a dokolkoto za razmera moga da vi kaja 4e ne vsi4ki momi4eta sa KURVI !!!
с какво един батко е по осигорен и сигорен? няма да се жениш за него , я ...Първоначално написано от dasdas
Сигорени? Че , няма да си платиш кафето , което е 50 стотинки?или количката за левче ? Или , че ще ти купи цигари ?
И какво като се возиш в тази кола? Рано или късно , ще се разделите и ще я гледаш само на снимка ... никога няма да я притежаваш ;--)
Защитен? Откакво има да я защитава? Да не би да сме във воено положение я / война ... Защитена , че ще има кой да я кара с колата до вкъщи?![]()
![]()
180- бан на профил 2 т.
Не прочетох темата докрай, но ще си кажа мнението... Според мен е така, защото с момче на 16-17 по-трудно можеш д анамериш стабилност, защото малко от тях са улегнали и неискат само секс. Другото е,че по-голям не значи обезателно с 10-20 години...може да е по-голям и с 3-4. Има повече теми за разговор... И се чустваш в сигурни ръце. После идват другите предимства (кола) - по=добре някой на 20, който да знае как да те защитава и да може да те води насам натам, отколкото някой на 16, на който интересите му са от компютъра (през леглото) до масата. Нз, аз лично с хора 2-3 години по-големи от мен се разбирам идеялно![]()
Първоначално написано от MaXy_GiRL
As Сигурно трябва да значи АЗ.Няма значение.А ти имаш още много боб да ядеш докато почнеш да правиш разлика м-у смислено-несмислено и свястно-несвястно.
Първоначално написано от dasdas
Купи си питбул като толкова се нуждаеш от защита.Това е в кръга на шегата.А сега сериозно.Мисля че при тебе и при повечето момичета в днешно време защита и сигурност значат удобства.По всичко личи че е така.Материалното най-отгоре което е наистина жалко.
[quote="Unknown-18"]Първоначално написано от MaXy_GiRL
As Сигурно трябва да значи АЗ.Няма значение.А ти имаш още много боб да ядеш докато почнеш да правиш разлика м-у смислено-несмислено и свястно-несвястно.
Tova,4e sam na 14 ne zna4i,4e ne pravq raznika...![]()
![]()
[quote="Анонимко"]Първоначално написано от Unknown-18
Ами по всичко личи че не правиш.
Защо не приемаш мнение различно от твоето? Претендираш, че си много голям, умен, зрял, пък дори и не уважаваш мнението на останалите. И аз не намирам смисъл за мен, във връзките с по-големи мъже(на около 30-40 примерно), но щом толкова масово се предпочита явно си има причина. Истина е, че до сега в темата се дадоха и доста глупави обяснения, но имаше и доста умни мнения от явно умни деца.Първоначално написано от Unknown-18
аз съм на 18, а моят приятел на 28 и ако тук го обявявате за ненормално, то на всякъде другаде се приема за в реда на нещата, вкл. и от родителите ми.
имам брат на 19 който има гадже на 14
Вече ненормалното е нормално, така че понятията са много размити. Едно е на 18 да си с човек на 28 обаче.
абе много глупусти се изписаха не мога да разбера къв е смисъла да се спори???
всички хора логично искат сигурност и по-добър стандарт на живот а това се постига с пари! живеем в комерсиален свят - факт!
"по-добре здрав и богат отколкото болен и беден"
Да - явно положението е станало много, много лошо, щом като и чувствата вече са комерсиални.
чувствата може и да не са комерсиални но те няма да те нахранят нито да те облекат
(въпреки че мога доста време да изкарам да ям само от плодовете на любовта)
\/