- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...
А защо трябва да чакаме някой друг да ни облече и какво общо имат парите с любовта? Всеки уважаващ себе си човек иска да изкарва пари сам и е наясно, че ако е без образование, професия, не е работил никога и се е осланял само на партньора си, този партньор може неусетно да го изостави и да се окаже на улицата.
Първоначално написано от malka_sladuranka
Никъде до сега не съм казвал , че съм зрял или пък нещо подобно.Просто в някой постове си личи детинския начин на мислене и това ми прави впечатление.Вярно е че масово се предпочитат такива връзки с по големи и да има си причина.Аз си признавам , че съм се дете обаче не приемам някое момиче дет няма хабер от живота да ми казва кое е смислено и кое не при условие , че това момиче даже и не вниква в смисъла на думата смислено.Да не говорим пък за "пичката" която обяви че ние "по-малките" сме нещастници там още кви ли не.Това се е просто глупаво.
Първоначално написано от deusex
Да така е.Съгласен съм с това ама не мислиш ли че е малко рано на по 16-17 години момичетата да свикват да живеят като паразити.Аз лично имам приятелка която няма нито една дреха която да си е купила със свой пари или пък с тези на родителите си.Всичко е от авера и.Грозно изглежда.Всеки говори за любов ама ми е чудно защо когато удобствата изчезнат и любовта изчезва.И кажете ми вие момичета които ходите с "батковците" и не ви интересуват парите и колите.На колко от вас приятелите са без кола и не ви черпят из заведенията?
Тука ми са навъдиха много "почитатели" от сърдити по сърдити заради изказванията ми ама не ми пука , защото казвам каквото мисля.А това че апострофирам другите не значи че не зачитам мнението им.
А когато някой започне да говори за това че момичетата се развивали умствено по бързо от момчетата адски ме дразни.Било доказано.Ами в сравнение с това по вероятно е да е доказано че има живот на Марс а аз да не знам.Има разлика в това да не зачиташ мнението на някой и да му обясниш как стоят нещата.Защото някой хора са достигнали най-високото ниво на своята некомпетентност.
е те така по яко звучи мнениетоПървоначално написано от deusex
![]()
АБсолютно подкрепям Unknown-18. Супер го каза, ман. Иначе, че момичетата се развиали по-бързо, това е само физически, а пък ако някой ми каже, че умствено се развивилаи по-бързо от нас, малий, ще се пръна от смях.
Respect is not only a word, it's much more.
Respect yorself and the other who deserve it.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
Първоначално написано от ge0rg1ev-
Ами така си е.Просто по рано навлизат в пубертета.Всичко останало са пълни глупости.
Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
От скоро.
До преди 4-5 години ги нямаше тез работи или поне аз не ги помня.
докога ще пишете по тая тема ?
Докато на Unknown-18 не му спрат нета.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Някакъв проблем ли имаш с мене?
Или не ти изнася на какво мнение съм?
Така е ре6ила майката природа всеки слу4ай мом4етата сме обре4ени (тези които са на 14-15 де)![]()
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela
Ти си куку бе човек, или само се чудиш с кой да спориш. Мисля, че темата се изчерпа преди доста време, а ти се опитваш да промениш начина на мислене на хората. За твое съжаление - Мission impossible. Освен това защо реши, че не ми изнася на какво мнение си?Първоначално написано от Unknown-18
Мислиш ли, че ме интересува Unknown-18 от форума на какво мнение е?
![]()
Pravila sam statiq na tazi tema za tova smeq da go tvardq!!!....Първоначално написано от Unknown-18
Smisala na moq post e samo edna ot mnogoto pre4ini!Eto v4era razgovarqh s bratov4edka si (18 godini) i tq mi kaza,4e nqmala tarpenie da utide da u4i v universitet za da se zapoznae s po-golemi i po-inteligentni hora....
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
xax i az taka am to razlikata ni e samo 1 godinaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Аз че съм куку си е верноНе се опитвам да променям каквото и да било обаче адски се нерва някой дупедавка като напише 2 реда простотий на което дори и аз не съм способен и като завърши некомпетентното си мнение с фразата "Доказано е".
Дам, смешно е, но някой като е твърдоглав, не виждам смисъл да се спори с него, а темата ще стане един безкраен, порочен кръг - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - Некомпетентно мнение - Опровержение - ....Първоначално написано от Unknown-18
Всичко това казано с безброй думи. Поне по този начин се тренира синонимния речник.
a nz i az predi kato po malka si padax po batkovci ama sega dori xodq s po malak ot men i se razbirame mn dobre
не се дразнете, момчета, и аз като бях на 14-15 не можах да си намеря гаже шото мацките излизаха с некви над 20 ама не ми пукаше защото имах повече свободно време за други хубави неща и като станах по-голям си намерих мацка, но тези момичета са по-прецакани от вас защото като станат на 25 вече няма за нищо да стават пък ние и на 40 пак ще си ходим си некви на по 20 и ще е якоПървоначално написано от dimitrios
))
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Kakvo vi valnuva koi s kolko goliam izliza? Kva vi e ideata na tazi tema? Spora vi e detinski
Нека ви го кажа..Момичетата ходят с по-големи поради елементарни причини
1.По-възрастните са по отговорни
2.Огаждат им повече работят изкарват пари и харчат по тях
3.Чустват се сигурни с тях
4.Няма да я наебат и оставят (като 15-17 годишно лапе)
5.Защитени са .. тва не е просто са прайш на връскар пред мацката и кат стане гаф някав и каше.. Върастния мъж винати ще се застъпи за нея независимо от всичко!
За тва не се карайте.. всичко е въпрос до психика![]()
Всички тия неща ги имам и аз само без многото пари!Първоначално написано от MaHeKeH
такаче не ми говори за психика - всичко е комерс![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Да ве те всички казват така.. и кат ти пусне опа после изчезваш.. ай моля те неможе да ме убедиш в това... все пак съм го правил и аз ...Първоначално написано от deusex
Обаче си намерих майстора... и ся ме виж мърдане няма.. мацката е по-голяма от мен има всичко .. и кво .. не ми изневерява.. постояно иска да сме заендо и всичко тва незначи че .. щом ти го пишеш ти вярвамдокато не го видя тва немога да го повярвам
![]()
п.П:Вече зависи и от външноста незнам за теб![]()
Първоначално написано от Анонимко
Не всички момичета са материалистки. Има и с нормални момчета на по 25 дето излизат пък карат Лади.
Момичетата търсят сигурност и я получават при батковците. Ето това е истината.