- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...
Я ми кажи поне 1 причина, поради която зрял мъж ще бъде с момиченце, различна от секса.Първоначално написано от MaHeKeH
EPA KATO TOLKOVA MNOGO ISKAT SIGURNOST DA HODQT PRI NQKOE CHENGE DA GI PAZI HAHAHAHHAHA![]()
Nai me drazni edno neshto - ZASHTO POD DQVOLITE TRQBVA DA SE PRECENQVAT HORATA PO TOVA NA KOLKO SA GODINI. QVNO CHE E TRUGNALO TAKA I TAKA SHTE SI OSTANE.... TUPITE JENSKI NE MOGAT DA SI GO POBERAT V PATESHKATA PROSTA PACHA CHE NE VUZRASTTA PRAVI CHOVEKA- CHOVEK, A HARAKTERA MU!![]()
![]()
Първоначално написано от готина мацка
А ти си адски ограничено момиче и не го казвам просто така.Това са личните ми обеждения след като ти наблюдавах детинските изказвания в куп теми.
Първоначално написано от MaHeKeH
1.Ако бяха отговорни дали нямаше да мислят вече за брак деца и тем подобни вместо да се мотаят с лапештаци.
2.Естествено че им огаждат.Хващат си по малки момичета защото по лесно могат да ги впечатлят докато една наистина зряла жена не би им обърнала внимание.
3.Сигурно се чувстват и сигурни.Кафето е безплатно - спестяванията на момичето растат.
4.Да вярно е.Ще я ебат колкото може повече и като си намерят някоя по изгодна чак тогава ще я зарежат.
5.И оо да защитени са особено когато вали а те са в колата на авера си.Тогава най много се усеща защитата.
това ми харесаПървоначално написано от Unknown-18
![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Нали ше излезете от некоя дискотека, че ви зъбършем по два шамара и на двамата, ше ви дръпнем на пиклите чантите и ми е много интересно как па точно ще ги защитите с 20 килограмовите ви телца?Първоначално написано от deusex
![]()
![]()
2т. системно
Първоначално написано от Amayo
В себе си нося газов пистолет а ако случайно реша да не го вземам си нося нож.Така че ако имаш кураж ела и са пробвай да бършеш шамари или да дърпаш чанти.Да видиш тогава как ше ти нарежа задника че да не можеш да седиш на него.А другата възможност е да ти напълня дробовете с газ па следващия път като ходиш да праиш такива неща и противогаз да си слагаш.Айде много здраве разбойнико.![]()
Газов пистолет ми носил - ето ти една много отговорна причина някое момече да те хвне за отговорно гадже. БАте аз имам три бойни пистолета, ти нали се сещаш че ако ме гръмнеш с газов и аз ти разхвърлям целия мозък в ескейп и ще ме оправдаят на място за самозащита. Освен това газта от газовите пистолети не действа на мен и на всеки трети човек с големи размери. Ама айде да не ти обяснява за оръжия и наказателния кодекс че това е друга тема която я уча 4 години. Ще оставя на теб самия да си докажеш сам на себе си как никоя нормална никога не би излязла с теб, колкото и зрял и пълнолетен да се самозалъгваш че си.Първоначално написано от Unknown-18
![]()
2т. системно
Аз като ви казвам, че е куку.....Първоначално написано от Unknown-18
![]()
Ма не тоя направо ми еба майката - 20 страници се обяснява как пичките не му връзвали и как, рииш ли, не той е виновен - МИ ДРУГИТЕ !?!Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
2т. системно
Дам, така е. Ако си готин и си "мъж" на място и на 13 можеш да ходиш с пичката от 6ти Б клас.Първоначално написано от Amayo
Брей някои по умни от форума най накрая осъзнаха че Unknown-18 е куку и е незадоволен![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Първоначално написано от Amayo
Самоувереноста е хубаво нещо.А доколкото разбирам от написаното ти си на повече от 20.От което следва че едва ли и на тебе ти връзват пичките.Тъй като гледам само слабоумник би са наврял в тийн форум освен ако не е тийн.Ти си пропаднал бате.И честно казано ще се изненадаш ако разбереш какви момичета ми връзват.
malka_sladuranka ти пък си голема схема.100% наблюдаваш темата от начало ама изчака момента като започнат да ме нападат да се включиш и ти.А сега трябва да дойде възловия момент в който ще се появи някой който да то покаже собствения ти анус та да са спреш да пишеш както и обикновено правиш.А и 6 Б клас са симпатяга ама са ми малки. \/
Имам и един въпрос.Това с 6 Б сама ли го измисли или са събрахте с приятелки у вас и всички заедно го измислихте??
Първоначално написано от Unknown-18
Ще карам по точките...
Темата я наблюдвам - Да така е, как да не я наблюдавам като непрекъснато стърчи най-отгоре благодарение на теб. Ако случайно никой не отговори, защото явно темата се смята за приключена следва това:(цитата го взех от 5та страница). Включих се разбира се, изказах си мението, но няма как да остана безучастна в абсурдния спор.Първоначално написано от Unknown-18
Това с възловия момент не го разбирам, не виждам как ще се появи някой "който да то покаже собствения ти анус та да са спреш да пишеш както и обикновено правиш" (цитат). Не виждам смисъл в тези думи....
Другото което е, какви са ти наблюденията от мен, че казваш "както обикновено правиш"? Да-спирам, когато мисля, че дадена тема е изчерпана, за разлика от теб, аз знам кога трябва да се спра и когато дойде този момент - ще го направя.
Хехе 6ти Б клас, явно са ти направили впечатление. Ами аз имам дар слово и не са ми нужни приятелки, за да оборя думите на някой си...Unknown...
Причината е следната...Първоначално написано от `Death`Whore`
до сега да е имало такъв индивид който да наебе момичето и да го остави от по възрастните освен такива квит са мислят за плейбой???Ми ако на момичето и скимне да го осъди.. тя дори няма и пълнолетие ???Помисли малко .. той ще затъне повече за тва ще направи всичко възможно тя да го заебе.. ако иска
хах ... не е просто ебане ..
Първоначално написано от mega_zoluu
Пикльовци? Ти на колко си? На 16 ?
Първоначално написано от malka_sladuranka
Наблюденията ми са че когато пишеш в дадена тема спираш да пишеш не като се изчерпа темата а като те затапят.Иначе да имаш си дар слово.Доста жалко че не знаеш как да го използваш.
На мен пък ми е интересно mega_zoluu с колко момчета и респективно с колко мъже е била - трябва да са стотици, за да дава подобни обобщения.
Първоначално написано от Unknown-18
Ти май незнаеш на кой свят живееш... Спирам да пиша, когато забележа, че започвам да си имам работа с откачени и ненормални, или пък комплексари(ОМГ, защо по дяволите още пиша..?!
) А ти безмълвни приятелю искаш да кажеш, че следиш всички темички, ама си пишеш само в твоята любима? Така ли? Много жалко, че нямаш мнение и по други въпроси.. И имам едно въпросче(реторично). Как по-точно реши, че не мога да използвам дар словото си? Може би защото знам какво да ти кажа, за да докажа, че съм права ли? Или пък защото не ти изнася нещо? А може би защото си куку?
![]()
Явно си попадала все на куци медузи...Кофти...Може би ще дойде и твоят ред.Първоначално написано от mega_zoluu
![]()
Бате може да си много голям ама нали знаеш че "не бие здравия а бие лудия"Първоначално написано от Amayo
аз попринцип съм много уравновесен като характер и не скачам на бой но ако някой направи нещо на приятелката ми ако ще 200кг да е ще го мачкам![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Първоначално написано от malka_sladuranka
Охоо май засегнах на някой егото.Спирала да пише когато забележела.Я стига спираш да пишеш като ти превършат думичките в "богатия" ти речник.И да пиша само в подобни на тая тема защото не виждам смисъл да пиша в тема "Да му направя ли свирка" написана от някоя 11-12 годишна пикла.Или може би да се включа в тема от рода на "Пениса ми спадна точно когато не трябваше" или "Свърших за 10 минути".Няма лошо да пиша в такава тема ама като имаш на превид че 10 човека преди мене са написали че това се дължи на притеснение във всички възможни начини да се напише едно и също.Защо и аз да се включвам със същото.Както и да е.Не очаквам ограничения ти мозък да възприеме това.
Тва беше яко.Има истина.Първоначално написано от deusex
Не са и съмнявам.Всички станаха гангстери.Първоначално написано от amayo
А дали ще ми разхвърляш мозъка....амии филмите са хубаво нещо.
Докато изкараш патлака щи разкрася лицето вервай ми.Бърз съм в ръцете и съм сръчен с нож.
Първоначално написано от amayo
Това беше върха на простотията в един човек.Братле не те знам на колко си ама съм на мнение че е крайно време да се научиш да вникваш в това което четеш.
Първоначално написано от kukli4ka__
Хората съдят сами по себе си(или поне в случая \/ )
Как го постигаш.Толкова си умна.Разкрит съм.От 2 седмици съм на сухо а вече всички знаят.Лелеее![]()
![]()
бебчо може да съм всякаква но не съм незадоволена за разлика от теб
то ти личи
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Аз съм правил статия за това как ядрената бомба дарява живот...Първоначално написано от MaXy_GiRL
Айде стига изцепки в стил кой е по-по-най, м ?
Ясно ми е, че ти си невероятната звезда ... чак изчанченото ти име забравих... под артистичния псевдоним MaXy_GiRL - манекенка, автор на хиляди 'статий' ... колега на професор Юлиян Вучков и тн.
Статия правила... каде ? Есето от 6-ти клас по литература ли ?
Научи се да пишеш на ... ахем... КИРИЛИЦА пък тогава разказвай за многоброините си научни трудове.
Сега това недей да го казваш на братовчедка си :
В университета има предимно кретени. Дори и да са били свестни след време стават кретени.
Алкохол, оргий и чалга е синоним на Студентски град. А там както е известно има 'интелигентни' "хора" /не случайно 'хора' е в двойни кавички/
Това което е искала да ти каже е било 'нямам търпение да се запозная с тъпкачи на по 25 години с коли и пари' ако има намерение да учи в НБУ и респективно - 'бедни провинциални дебили' ако ще учи в ТУ.
Гордееш ли се, че те чука набор на баща ти ?Първоначално написано от kukli4ka__
![]()
да защо?проблем ли имаш,кой ме чука?