.
Отговор в тема
Страница 14 от 15 ПървиПърви ... 4101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 367
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MaHeKeH
    Няма да я наебат и оставят (като 15-17 годишно лапе)
    Я ми кажи поне 1 причина, поради която зрял мъж ще бъде с момиченце, различна от секса.

Guest
    EPA KATO TOLKOVA MNOGO ISKAT SIGURNOST DA HODQT PRI NQKOE CHENGE DA GI PAZI HAHAHAHHAHA

Guest
    Nai me drazni edno neshto - ZASHTO POD DQVOLITE TRQBVA DA SE PRECENQVAT HORATA PO TOVA NA KOLKO SA GODINI. QVNO CHE E TRUGNALO TAKA I TAKA SHTE SI OSTANE.... TUPITE JENSKI NE MOGAT DA SI GO POBERAT V PATESHKATA PROSTA PACHA CHE NE VUZRASTTA PRAVI CHOVEKA- CHOVEK, A HARAKTERA MU!

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    malka_sladuranka
    остави го, тоя е болен, никой не му обръща внимание.

А ти си адски ограничено момиче и не го казвам просто така.Това са личните ми обеждения след като ти наблюдавах детинските изказвания в куп теми.

Нека ви го кажа..Момичетата ходят с по-големи поради елементарни причини
    1.По-възрастните са по отговорни
    2.Огаждат им повече работят изкарват пари и харчат по тях
    3.Чустват се сигурни с тях
    4.Няма да я наебат и оставят (като 15-17 годишно лапе)
    5.Защитени са .. тва не е просто са прайш на връскар пред мацката и кат стане гаф някав и каше.. Върастния мъж винати ще се застъпи за нея независимо от всичко!

За тва не се карайте.. всичко е въпрос до психика

1.Ако бяха отговорни дали нямаше да мислят вече за брак деца и тем подобни вместо да се мотаят с лапештаци.
    2.Естествено че им огаждат.Хващат си по малки момичета защото по лесно могат да ги впечатлят докато една наистина зряла жена не би им обърнала внимание.
    3.Сигурно се чувстват и сигурни.Кафето е безплатно - спестяванията на момичето растат.
    4.Да вярно е.Ще я ебат колкото може повече и като си намерят някоя по изгодна чак тогава ще я зарежат.
    5.И оо да защитени са особено когато вали а те са в колата на авера си.Тогава най много се усеща защитата.

Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    1.Ако бяха отговорни дали нямаше да мислят вече за брак деца и тем подобни вместо да се мотаят с лапештаци.
    2.Естествено че им огаждат.Хващат си по малки момичета защото по лесно могат да ги впечатлят докато една наистина зряла жена не би им обърнала внимание.
    3.Сигурно се чувстват и сигурни.Кафето е безплатно - спестяванията на момичето растат.
    4.Да вярно е.Ще я ебат колкото може повече и като си намерят някоя по изгодна чак тогава ще я зарежат.
    5.И оо да защитени са особено когато вали а те са в колата на авера си.Тогава най много се усеща защитата.
    това ми хареса
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от deusex
    това ми хареса
    Нали ше излезете от некоя дискотека, че ви зъбършем по два шамара и на двамата, ше ви дръпнем на пиклите чантите и ми е много интересно как па точно ще ги защитите с 20 килограмовите ви телца?
    2т. системно

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    това ми хареса
    Нали ше излезете от некоя дискотека, че ви зъбършем по два шамара и на двамата, ше ви дръпнем на пиклите чантите и ми е много интересно как па точно ще ги защитите с 20 килограмовите ви телца?

В себе си нося газов пистолет а ако случайно реша да не го вземам си нося нож.Така че ако имаш кураж ела и са пробвай да бършеш шамари или да дърпаш чанти.Да видиш тогава как ше ти нарежа задника че да не можеш да седиш на него.А другата възможност е да ти напълня дробовете с газ па следващия път като ходиш да праиш такива неща и противогаз да си слагаш.Айде много здраве разбойнико.

Супер фен
    това ми хареса

В себе си нося газов пистолет а ако случайно реша да не го вземам си нося нож.Така че ако имаш кураж ела и са пробвай да бършеш шамари или да дърпаш чанти.Да видиш тогава как ше ти нарежа задника че да не можеш да седиш на него.А другата възможност е да ти напълня дробовете с газ па следващия път като ходиш да праиш такива неща и противогаз да си слагаш.Айде много здраве разбойнико.
    Газов пистолет ми носил - ето ти една много отговорна причина някое момече да те хвне за отговорно гадже. БАте аз имам три бойни пистолета, ти нали се сещаш че ако ме гръмнеш с газов и аз ти разхвърлям целия мозък в ескейп и ще ме оправдаят на място за самозащита. Освен това газта от газовите пистолети не действа на мен и на всеки трети човек с големи размери. Ама айде да не ти обяснява за оръжия и наказателния кодекс че това е друга тема която я уча 4 години. Ще оставя на теб самия да си докажеш сам на себе си как никоя нормална никога не би излязла с теб, колкото и зрял и пълнолетен да се самозалъгваш че си.
    2т. системно

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз като ви казвам, че е куку.....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Ма не тоя направо ми еба майката - 20 страници се обяснява как пичките не му връзвали и как, рииш ли, не той е виновен - МИ ДРУГИТЕ !?!
    2т. системно

Град
    София
    Ма не тоя направо ми е** майката - 20 страници се обяснява как пичките не му връзвали и как, рииш ли, не той е виновен - МИ ДРУГИТЕ !?!
    Дам, така е. Ако си готин и си "мъж" на място и на 13 можеш да ходиш с пичката от 6ти Б клас.

Град
    Пловдив
    Брей някои по умни от форума най накрая осъзнаха че Unknown-18 е куку и е незадоволен
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Unknown-18
    Guest
    това ми хареса

Газов пистолет ми носил - ето ти една много отговорна причина някое момече да те хвне за отговорно гадже. БАте аз имам три бойни пистолета, ти нали се сещаш че ако ме гръмнеш с газов и аз ти разхвърлям целия мозък в ескейп и ще ме оправдаят на място за самозащита. Освен това газта от газовите пистолети не действа на мен и на всеки трети човек с големи размери. Ама айде да не ти обяснява за оръжия и наказателния кодекс че това е друга тема която я уча 4 години. Ще оставя на теб самия да си докажеш сам на себе си как никоя нормална никога не би излязла с теб, колкото и зрял и пълнолетен да се самозалъгваш че си.

Самоувереноста е хубаво нещо.А доколкото разбирам от написаното ти си на повече от 20.От което следва че едва ли и на тебе ти връзват пичките.Тъй като гледам само слабоумник би са наврял в тийн форум освен ако не е тийн.Ти си пропаднал бате.И честно казано ще се изненадаш ако разбереш какви момичета ми връзват.

malka_sladuranka ти пък си голема схема.100% наблюдаваш темата от начало ама изчака момента като започнат да ме нападат да се включиш и ти.А сега трябва да дойде възловия момент в който ще се появи някой който да то покаже собствения ти анус та да са спреш да пишеш както и обикновено правиш.А и 6 Б клас са симпатяга ама са ми малки. \/
    Имам и един въпрос.Това с 6 Б сама ли го измисли или са събрахте с приятелки у вас и всички заедно го измислихте??

Град
    София
    malka_sladuranka ти пък си голема схема.100% наблюдаваш темата от начало ама изчака момента като започнат да ме нападат да се включиш и ти.А сега трябва да дойде възловия момент в който ще се появи някой който да то покаже собствения ти анус та да са спреш да пишеш както и обикновено правиш.А и 6 Б клас са симпатяга ама са ми малки. \/
    Имам и един въпрос.Това с 6 Б сама ли го измисли или са събрахте с приятелки у вас и всички заедно го измислихте??
    Ще карам по точките...
    Темата я наблюдвам - Да така е, как да не я наблюдавам като непрекъснато стърчи най-отгоре благодарение на теб. Ако случайно никой не отговори, защото явно темата се смята за приключена следва това:
    Май няма никой кво да каже повече.
    (цитата го взех от 5та страница). Включих се разбира се, изказах си мението, но няма как да остана безучастна в абсурдния спор.
    Това с възловия момент не го разбирам, не виждам как ще се появи някой "който да то покаже собствения ти анус та да са спреш да пишеш както и обикновено правиш" (цитат). Не виждам смисъл в тези думи....
    Другото което е, какви са ти наблюденията от мен, че казваш "както обикновено правиш"? Да-спирам, когато мисля, че дадена тема е изчерпана, за разлика от теб, аз знам кога трябва да се спра и когато дойде този момент - ще го направя.
    Хехе 6ти Б клас, явно са ти направили впечатление. Ами аз имам дар слово и не са ми нужни приятелки, за да оборя думите на някой си...Unknown...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Няма да я наебат и оставят (като 15-17 годишно лапе)
    Я ми кажи поне 1 причина, поради която зрял мъж ще бъде с момиченце, различна от секса.
    Причината е следната... до сега да е имало такъв индивид който да наебе момичето и да го остави от по възрастните освен такива квит са мислят за плейбой???Ми ако на момичето и скимне да го осъди.. тя дори няма и пълнолетие ???Помисли малко .. той ще затъне повече за тва ще направи всичко възможно тя да го заебе.. ако иска хах ... не е просто ебане ..

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mega_zoluu
    щото всички 17-18 годишни са пикльовци,неопитни и само те ръгат като овца да си правят на тях кефа.Къв ти кеф те за 3 мин се празнат и после викат че са те ебали.хахаха

Пикльовци? Ти на колко си? На 16 ?

какви са ти наблюденията от мен, че казваш "както обикновено правиш"?

Наблюденията ми са че когато пишеш в дадена тема спираш да пишеш не като се изчерпа темата а като те затапят.Иначе да имаш си дар слово.Доста жалко че не знаеш как да го използваш.

Мега фен
    На мен пък ми е интересно mega_zoluu с колко момчета и респективно с колко мъже е била - трябва да са стотици, за да дава подобни обобщения.

Град
    София
    Наблюденията ми са че когато пишеш в дадена тема спираш да пишеш не като се изчерпа темата а като те затапят.Иначе да имаш си дар слово.Доста жалко че не знаеш как да го използваш.
    Ти май незнаеш на кой свят живееш... Спирам да пиша, когато забележа, че започвам да си имам работа с откачени и ненормални, или пък комплексари(ОМГ, защо по дяволите още пиша..?! ) А ти безмълвни приятелю искаш да кажеш, че следиш всички темички, ама си пишеш само в твоята любима? Така ли? Много жалко, че нямаш мнение и по други въпроси.. И имам едно въпросче(реторично). Как по-точно реши, че не мога да използвам дар словото си? Може би защото знам какво да ти кажа, за да докажа, че съм права ли? Или пък защото не ти изнася нещо? А може би защото си куку?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mega_zoluu
    щото всички 17-18 годишни са пикльовци,неопитни и само те ръгат като овца да си правят на тях кефа.Къв ти кеф те за 3 мин се празнат и после викат че са те ебали.хахаха
    Явно си попадала все на куци медузи...Кофти...Може би ще дойде и твоят ред.

Бате може да си много голям ама нали знаеш че "не бие здравия а бие лудия"
    аз попринцип съм много уравновесен като характер и не скачам на бой но ако някой направи нещо на приятелката ми ако ще 200кг да е ще го мачкам
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Unknown-18
    Guest
    Ти май незнаеш на кой свят живееш... Спирам да пиша, когато забележа, че започвам да си имам работа с откачени и ненормални, или пък комплексари(ОМГ, защо по дяволите още пиша..?! ) А ти безмълвни приятелю искаш да кажеш, че следиш всички темички, ама си пишеш само в твоята любима? Така ли? Много жалко, че нямаш мнение и по други въпроси.. И имам едно въпросче(реторично). Как по-точно реши, че не мога да използвам дар словото си? Може би защото знам какво да ти кажа, за да докажа, че съм права ли? Или пък защото не ти изнася нещо? А може би защото си куку?

Охоо май засегнах на някой егото.Спирала да пише когато забележела.Я стига спираш да пишеш като ти превършат думичките в "богатия" ти речник.И да пиша само в подобни на тая тема защото не виждам смисъл да пиша в тема "Да му направя ли свирка" написана от някоя 11-12 годишна пикла.Или може би да се включа в тема от рода на "Пениса ми спадна точно когато не трябваше" или "Свърших за 10 минути".Няма лошо да пиша в такава тема ама като имаш на превид че 10 човека преди мене са написали че това се дължи на притеснение във всички възможни начини да се напише едно и също.Защо и аз да се включвам със същото.Както и да е.Не очаквам ограничения ти мозък да възприеме това.

не бие здравия а бие лудия
    Тва беше яко.Има истина.

Цитирай Първоначално написано от amayo
    БАте аз имам три бойни пистолета
    Не са и съмнявам.Всички станаха гангстери.
    А дали ще ми разхвърляш мозъка....амии филмите са хубаво нещо.
    Докато изкараш патлака щи разкрася лицето вервай ми.Бърз съм в ръцете и съм сръчен с нож.

Цитирай Първоначално написано от amayo
    Ма не тоя направо ми е** майката - 20 страници се обяснява как пичките не му връзвали и как, рииш ли, не той е виновен - МИ ДРУГИТЕ !?!

Това беше върха на простотията в един човек.Братле не те знам на колко си ама съм на мнение че е крайно време да се научиш да вникваш в това което четеш.

Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__
    Брей някои по умни от форума най накрая осъзнаха че Unknown-18 е куку и е незадоволен

Хората съдят сами по себе си(или поне в случая \/ )
    Как го постигаш.Толкова си умна.Разкрит съм.От 2 седмици съм на сухо а вече всички знаят.Лелеее

Град
    Пловдив
    бебчо може да съм всякаква но не съм незадоволена за разлика от теб
    то ти личи
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

tX not so dead...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaXy_GiRL
    Цитирай Първоначално написано от ge0rg1ev-
    АБсолютно подкрепям Unknown-18. Супер го каза, ман. Иначе, че момичетата се развиали по-бързо, това е само физически, а пък ако някой ми каже, че умствено се развивилаи по-бързо от нас, малий, ще се пръна от смях.

Respect is not only a word, it's much more.
    Respect yorself and the other who deserve it.

Ами така си е.Просто по рано навлизат в пубертета.Всичко останало са пълни глупости.
    Pravila sam statiq na tazi tema za tova smeq da go tvardq!!!.... Smisala na moq post e samo edna ot mnogoto pre4ini!Eto v4era razgovarqh s bratov4edka si (18 godini) i tq mi kaza,4e nqmala tarpenie da utide da u4i v universitet za da se zapoznae s po-golemi i po-inteligentni hora....
    Аз съм правил статия за това как ядрената бомба дарява живот...

Айде стига изцепки в стил кой е по-по-най, м ?
    Ясно ми е, че ти си невероятната звезда ... чак изчанченото ти име забравих... под артистичния псевдоним MaXy_GiRL - манекенка, автор на хиляди 'статий' ... колега на професор Юлиян Вучков и тн.
    Статия правила... каде ? Есето от 6-ти клас по литература ли ?
    Научи се да пишеш на ... ахем... КИРИЛИЦА пък тогава разказвай за многоброините си научни трудове.

Сега това недей да го казваш на братовчедка си :
    В университета има предимно кретени. Дори и да са били свестни след време стават кретени.
    Алкохол, оргий и чалга е синоним на Студентски град. А там както е известно има 'интелигентни' "хора" /не случайно 'хора' е в двойни кавички/
    Това което е искала да ти каже е било 'нямам търпение да се запозная с тъпкачи на по 25 години с коли и пари' ако има намерение да учи в НБУ и респективно - 'бедни провинциални дебили' ако ще учи в ТУ.

tX not so dead...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__
    бебчо може да съм всякаква но не съм незадоволена за разлика от теб
    то ти личи
    Гордееш ли се, че те чука набор на баща ти ?

Град
    Пловдив
    да защо?проблем ли имаш,кой ме чука?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си