.
Отговор в тема
Страница 15 от 15 ПървиПърви ... 51112131415
Резултати от 351 до 367 от общо 367
    попринцип не трябва да се меся в чужди спорове ама го правя шото сте много зле нещо... абе хора осъзнайте се тва е некав глупав форум.
    един ако каже че ебал 2 мацки друг ще каже че е ебал 20 - и кво от това?
    неква ше каже че излиза с бизнесмен дето е на 50 ама и купил нова кола и кво от тва?
    секи си пише квот си иска
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    Охоо май засегнах на някой егото.Спирала да пише когато забележела.Я стига спираш да пишеш като ти превършат думичките в "богатия" ти речник.И да пиша само в подобни на тая тема защото не виждам смисъл да пиша в тема "Да му направя ли свирка" написана от някоя 11-12 годишна пикла.Или може би да се включа в тема от рода на "Пениса ми спадна точно когато не трябваше" или "Свърших за 10 минути".Няма лошо да пиша в такава тема ама като имаш на превид че 10 човека преди мене са написали че това се дължи на притеснение във всички възможни начини да се напише едно и също.Защо и аз да се включвам със същото.Както и да е.Не очаквам ограничения ти мозък да възприеме това.
    Защо реши, че си ми засегнал егото? Докажи с факти.
    За сега думите в речника са ми на лице и нямам проблем с изразяването, но ти имаш с правописа. Явно и не само с него, а и с жените. Постовете ти го доказват, голям процент от хората които следят темата, ще споделят моето мнение.
    И последно. Ако обичаш без обиди. "Ограничен мозък" се нарича, сиво вещество, което не възприема мнения различни от неговото. Има ли смисъл да казвам кой не възприема или сам ще се досетиш?

tX not so dead...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Охоо май засегнах на някой егото.Спирала да пише когато забележела.Я стига спираш да пишеш като ти превършат думичките в "богатия" ти речник.И да пиша само в подобни на тая тема защото не виждам смисъл да пиша в тема "Да му направя ли свирка" написана от някоя 11-12 годишна пикла.Или може би да се включа в тема от рода на "Пениса ми спадна точно когато не трябваше" или "Свърших за 10 минути".Няма лошо да пиша в такава тема ама като имаш на превид че 10 човека преди мене са написали че това се дължи на притеснение във всички възможни начини да се напише едно и също.Защо и аз да се включвам със същото.Както и да е.Не очаквам ограничения ти мозък да възприеме това.
    За сега думите в речника са ми на лице и нямам проблем с изразяването, но ти имаш с правописа. Явно и не само с него, а и с жените. Постовете ти го доказват, голям процент от хората които следят темата, ще споделят моето мнение.
    И последно. Ако обичаш без обиди. "Ограничен мозък" се нарича, сиво вещество, което не възприема мнения различни от неговото. Има ли смисъл да казвам кой не възприема или сам ще се досетиш?
    Не мислиш ли, че се поизтърка с това дето жените не му връзвали и не знам какво още ?
    Ок, ясно ми е, че сред подрастващото поколение е много важно 'жените да ти връзват' но все пак ние сме старички... мислим за пенсия не за секс.
    Това, че голям процент от хората /хората е под въпрос, а и при всички положения тия хора са във възрастовата граница 10-16 години/ ще се застъпят за мнението ти не значи, че то е правилното такова.
    Всяко стадо си има черна овца. Останалите овце ще си блеят в стадото.
    Долавяш ли аналогия ? Мда, с умисъл е.

Guest
    tX not so dead... и Unknown защо ми се струва че сте един и същи човек нещо мислите прекалено еднакво а и двамата се опитвате да налагате мнение и двамата се заяждате и сте незадоволени и двамата сте елементарни
    нещо приликите станаха доста

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tX not so dead...
    Не мислиш ли, че се поизтърка с това дето жените не му връзвали и не знам какво още ?
    Ок, ясно ми е, че сред подрастващото поколение е много важно 'жените да ти връзват' но все пак ние сме старички... мислим за пенсия не за секс.
    Това, че голям процент от хората /хората е под въпрос, а и при всички положения тия хора са във възрастовата граница 10-16 години/ ще се застъпят за мнението ти не значи, че то е правилното такова.
    Всяко стадо си има черна овца. Останалите овце ще си блеят в стадото.
    Долавяш ли аналогия ? Мда, с умисъл е.
    Ами не случайно мнението на мнозинството се зачита, така е навсякъде в живота, както и в политиката, както и за дребни решения.
    Като гледам ника на въпросния господин, мисля, че не е много старичак, дори аз май съм по-старичка. Не мисли, че тук няма пълнолетни люде(не се успокоявай с факта, че си най-голям, съответно най-умен-ирония), има ги и мога да ти кажа, че са голям процент. Другото което мога да добавя е, че мнението на по-малките, би трябвало да се зачита, защото има много умни деца, по-умни от възрастен човек(колкото и странно да ти се вижда-пак ирония).

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tX not so dead... и Unknown защо ми се струва че сте един и същи човек нещо мислите прекалено еднакво а и двамата се опитвате да налагате мнение и двамата се заяждате и сте незадоволени и двамата сте елементарни
    Хахахахаха и аз си го помислих, ама викам, да не ставам мнителна параноичка.

Unknown-18
    Guest

Да верно с жените имам проблем но за щастие с МОМИЧЕТАТА няма все още.Пиша си много правилно като изключим факта че не слагам запетайки ама явно ти вече няма за какво да се хванеш и реши да се занимаваш с правописа ми.Възприемам си много добре мнението на другите разбира е ако то не е изключителна купчина от лайна под формата на писалици.

Ами не случайно мнението на мнозинството се зачита
    Права си.Така е освен в случаите когато мнозинството е с потенциал на кухи миди.

Цитирай Първоначално написано от Гост

Крайно време беше да се появи някой параноик.
    Единственото елементарно което аз видях до тука беше плиткото ти милене.
    Колко съм незадоволен или колко съм задоволен можеш само да гадаеш.

Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__
    бебчо може да съм всякаква но не съм незадоволена за разлика от теб
    то ти личи
    Скоро ще бъдеш.Когато на чичкото с който ходиш почне да не му функционира дървото на живота.Нали ти казах вече че такива като тебе като станат на по 35-40 дават луди пари за жиголо ама нищо да сте живи и здрави все пак поддържате професията.БЕБЧО.
    А ще е весела картинка ако имате деца.То горкото дете ще се чуди тате ли да му вика или дядо.Съжалявам ако съм те засегнал ама ако поне малко се замислиш ще видиш фактите.
    А и един последен въпрос.Каква кола кара той ??

Град
    София
    Да верно с жените имам проблем но за щастие с МОМИЧЕТАТА няма все още.Пиша си много правилно като изключим факта че не слагам запетайки ама явно ти вече няма за какво да се хванеш и реши да се занимаваш с правописа ми.Възприемам си много добре мнението на другите разбира е ако то не е изключителна купчина от лайна под формата на писалици.
    Права си.Така е освен в случаите когато мнозинството е с потенциал на кухи миди.
    Като начало ще попитам къде са ти аргументите за нараненото ми его? Няма ги май... Правописа само ти го споменах и не съм отделила, дори и цяло изречение за това. Запетайките мислиш ли, че не са правописна грешка. На изпит за изпусната запетайка ти взимат 25стотни от оценката, освен това имаш и други грешки които ти поставям за домашно да откриеш сам, а не да ти ги показвам.
    Колкото до това как възприемаш мнението на останалите може доста да поспорим, но не ми се занимава с твърдоглаво и тесногърдо създание.
    Колкото до "кухите миди" мога да ти кажа, че грешиш. Във форума има доста умни хора, както вече казах и мисля, че мнозинството не се състои от глупави хлапета. Може би ще споменеш авторите на глупавите теми. За тях ще ти кажа, че голям процент от малоумните въпроси, които задават и исрорийте които пишат са възникнали в следствие от сивото ежедневие. Ще обясня - Измислени са.

Unknown-18
    Guest
    Като начало ще попитам къде са ти аргументите за нараненото ми его? Няма ги май... Правописа само ти го споменах и не съм отделила, дори и цяло изречение за това. Запетайките мислиш ли, че не са правописна грешка. На изпит за изпусната запетайка ти взимат 25стотни от оценката, освен това имаш и други грешки които ти поставям за домашно да откриеш сам, а не да ти ги показвам.
    Колкото до това как възприемаш мнението на останалите може доста да поспорим, но не ми се занимава с твърдоглаво и тесногърдо създание.
    Колкото до "кухите миди" мога да ти кажа, че грешиш. Във форума има доста умни хора, както вече казах и мисля, че мнозинството не се състои от глупави хлапета. Може би ще споменеш авторите на глупавите теми. За тях ще ти кажа, че голям процент от малоумните въпроси, които задават и исрорийте които пишат са възникнали в следствие от сивото ежедневие. Ще обясня - Измислени са.

За егото...Просто така ми са стори.Няма да ти давам повече обяснения за това."Поставям за домашно" - лелее извинете г-жо
    Аз не съм казал че във форума има глупави хора.Тва което написах се отнасяше за мнозинството взимащо участие в тая тема.
    И вервай ми мога да различа глупава тема от ебавка.
    За запетайките - Няма смисъл да правиш сравнение с изпит и някакъв форум.Разликата е огромна.

Град
    София
    За егото...Просто така ми са стори.Няма да ти давам повече обяснения за това."Поставям за домашно" - лелее извинете г-жо
    Аз не съм казал че във форума има глупави хора.Тва което написах се отнасяше за мнозинството взимащо участие в тая тема.
    За запетайките - Няма смисъл да правиш сравнение с изпит и някакъв форум.Разликата е огромна.
    Ами явно имаш грешна преценка, както грешно си преценил за егото ми, така и явно и за други неща. И не излизай с номера "Няма да ти давам повече обяснения за това", това е нещо като синоним на "Незнам какво да кажа".
    Колкото до мнозинството, взимащо участие в темата, отнасяло се за тях защото са на различно мнение от твоето ли?

Супер фен
    МАцки ЮХУУУУУУУ, Рамбо-пича е тук винмавайте зел си е газовия . Бъдете наблюдателни - бързичък е в ръцете, да не ви щипне по дупата ....
    2т. системно

sephi
    Guest
    Зависи от момичето естествено...тези, който искат нещо по - сериозно клонят към по-големите (тоест тези с повече опит), а не към пикльовци..естествено има значение за каква възраст говорим...
    Пък ако си 14-20 трябва да си зрял (не в този смисъл перверзници) и повярвай ще има желаещи (лично изпитано). Но естествено няма да ме послушаш и ши са оригниш възможно най-зверски пред момичето, което харесваш за да покажеш, че си мъж и не ти пука, че си r'tard...фъ..чао...всъщност лека

Unknown-18
    Guest
    Ами явно имаш грешна преценка, както грешно си преценил за егото ми, така и явно и за други неща. И не излизай с номера "Няма да ти давам повече обяснения за това", това е нещо като синоним на "Незнам какво да кажа".
    Колкото до мнозинството, взимащо участие в темата, отнасяло се за тях защото са на различно мнение от твоето ли?

В моя речник не съществуват думи и словосъчетания от рода на "Незнам какво да кажа" "Немога" и "Не искам".
    Били ми обяснила логиката си за грешната преценка защото за сега ми изглежда като "Който няма цветен телевизор няма да яде халва".

Цитирай Първоначално написано от amayo
    МАцки ЮХУУУУУУУ, Рамбо-пича е тук винмавайте зел си е газовия . Бъдете наблюдателни - бързичък е в ръцете, да не ви щипне по дупата ....
    Рамбо е п*тка.А ти определно се мислиш за много силен и лош.Колкото повече пишеш толкова повече се обеждавам че не си такъв за какъвто се представяш и няма да се очудя ако се окажеш некой дете на 13-14.
    Това разбира се е само предположение

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Гледам форумният Дон Кихот се е клонирал, а?
    Левски шампион але але!

Град
    Пловдив
    Unknown-18
    незнам колко за теб е важно каква кола кара но ще ти отговоря-стара
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Град
    София
    В моя речник не съществуват думи и словосъчетания от рода на "Незнам какво да кажа" "Немога" и "Не искам".
    Били ми обяснила логиката си за грешната преценка защото за сега ми изглежда като "Който няма цветен телевизор няма да яде халва"
    Какво има да ти обяснвам факт е, че сгреши.
    Има и други изразни които незнаеш - "Не съм прав", дори и когато фактите сочат точно това.

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__
    Unknown-18
    незнам колко за теб е важно каква кола кара но ще ти отговоря-стара
    Много изчерпателен отговор.Благодаря.

Какво има да ти обяснвам факт е, че сгреши.
    Има и други изразни които незнаеш - "Не съм прав", дори и когато фактите сочат точно това.

Да факт е че сгреших.Случва се.
    Не разбрах за кое не съм прав.Като цяло в тая тема няма прави няма и криви.Обаче в спора за развитието при момчетата и момичетата съм прав дори и то го знаеш.И наистина съжалявам но няма как да зачета мнение от 15-16 годишно момиче което гласи "ние се развиваме по бързо от 17-18 годишните пикльовци."В такива случай наистина непознавам израза "не съм прав".
    Не схванах обаче кои са фактите които сочат друго.И кое е другото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си