- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...
попринцип не трябва да се меся в чужди спорове ама го правя шото сте много зле нещо... абе хора осъзнайте се тва е некав глупав форум.
един ако каже че ебал 2 мацки друг ще каже че е ебал 20 - и кво от това?
неква ше каже че излиза с бизнесмен дето е на 50 ама и купил нова кола и кво от тва?
секи си пише квот си иска![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Защо реши, че си ми засегнал егото? Докажи с факти.Първоначално написано от Unknown-18
За сега думите в речника са ми на лице и нямам проблем с изразяването, но ти имаш с правописа. Явно и не само с него, а и с жените. Постовете ти го доказват, голям процент от хората които следят темата, ще споделят моето мнение.
И последно. Ако обичаш без обиди. "Ограничен мозък" се нарича, сиво вещество, което не възприема мнения различни от неговото. Има ли смисъл да казвам кой не възприема или сам ще се досетиш?
Не мислиш ли, че се поизтърка с това дето жените не му връзвали и не знам какво още ?Първоначално написано от malka_sladuranka
Ок, ясно ми е, че сред подрастващото поколение е много важно 'жените да ти връзват' но все пак ние сме старички... мислим за пенсия не за секс.
Това, че голям процент от хората /хората е под въпрос, а и при всички положения тия хора са във възрастовата граница 10-16 години/ ще се застъпят за мнението ти не значи, че то е правилното такова.
Всяко стадо си има черна овца. Останалите овце ще си блеят в стадото.
Долавяш ли аналогия ? Мда, с умисъл е.
tX not so dead... и Unknown защо ми се струва че сте един и същи човек нещо мислите прекалено еднакво а и двамата се опитвате да налагате мнение и двамата се заяждате и сте незадоволени и двамата сте елементарни
нещо приликите станаха доста
Ами не случайно мнението на мнозинството се зачита, така е навсякъде в живота, както и в политиката, както и за дребни решения.Първоначално написано от tX not so dead...
Като гледам ника на въпросния господин, мисля, че не е много старичак, дори аз май съм по-старичка.Не мисли, че тук няма пълнолетни люде(не се успокоявай с факта, че си най-голям, съответно най-умен-ирония), има ги и мога да ти кажа, че са голям процент. Другото което мога да добавя е, че мнението на по-малките, би трябвало да се зачита, защото има много умни деца, по-умни от възрастен човек(колкото и странно да ти се вижда-пак ирония).
Хахахахаха и аз си го помислих, ама викам, да не ставам мнителна параноичка.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
Да верно с жените имам проблем но за щастие с МОМИЧЕТАТА няма все още.Пиша си много правилно като изключим факта че не слагам запетайки ама явно ти вече няма за какво да се хванеш и реши да се занимаваш с правописа ми.Възприемам си много добре мнението на другите разбира е ако то не е изключителна купчина от лайна под формата на писалици.
Права си.Така е освен в случаите когато мнозинството е с потенциал на кухи миди.Първоначално написано от malka_sladuranka
Първоначално написано от Гост
Крайно време беше да се появи някой параноик.
Единственото елементарно което аз видях до тука беше плиткото ти милене.
Колко съм незадоволен или колко съм задоволен можеш само да гадаеш.
Скоро ще бъдеш.Когато на чичкото с който ходиш почне да не му функционира дървото на живота.Нали ти казах вече че такива като тебе като станат на по 35-40 дават луди пари за жиголо ама нищо да сте живи и здрави все пак поддържате професията.БЕБЧО.Първоначално написано от kukli4ka__
А ще е весела картинка ако имате деца.То горкото дете ще се чуди тате ли да му вика или дядо.Съжалявам ако съм те засегнал ама ако поне малко се замислиш ще видиш фактите.
А и един последен въпрос.Каква кола кара той ??
Като начало ще попитам къде са ти аргументите за нараненото ми его? Няма ги май... Правописа само ти го споменах и не съм отделила, дори и цяло изречение за това. Запетайките мислиш ли, че не са правописна грешка. На изпит за изпусната запетайка ти взимат 25стотни от оценката, освен това имаш и други грешки които ти поставям за домашно да откриеш сам, а не да ти ги показвам.Първоначално написано от Unknown-18
Колкото до това как възприемаш мнението на останалите може доста да поспорим, но не ми се занимава с твърдоглаво и тесногърдо създание.
Колкото до "кухите миди" мога да ти кажа, че грешиш. Във форума има доста умни хора, както вече казах и мисля, че мнозинството не се състои от глупави хлапета. Може би ще споменеш авторите на глупавите теми. За тях ще ти кажа, че голям процент от малоумните въпроси, които задават и исрорийте които пишат са възникнали в следствие от сивото ежедневие. Ще обясня - Измислени са.
За егото...Просто така ми са стори.Няма да ти давам повече обяснения за това."Поставям за домашно" - лелее извинете г-жо![]()
Аз не съм казал че във форума има глупави хора.Тва което написах се отнасяше за мнозинството взимащо участие в тая тема.
И вервай ми мога да различа глупава тема от ебавка.
За запетайките - Няма смисъл да правиш сравнение с изпит и някакъв форум.Разликата е огромна.
Ами явно имаш грешна преценка, както грешно си преценил за егото ми, така и явно и за други неща. И не излизай с номера "Няма да ти давам повече обяснения за това", това е нещо като синоним на "Незнам какво да кажа".Първоначално написано от Unknown-18
Колкото до мнозинството, взимащо участие в темата, отнасяло се за тях защото са на различно мнение от твоето ли?
МАцки ЮХУУУУУУУ, Рамбо-пича е туквинмавайте зел си е газовия
. Бъдете наблюдателни - бързичък е в ръцете, да не ви щипне по дупата
....
2т. системно
Зависи от момичето естествено...тези, който искат нещо по - сериозно клонят към по-големите (тоест тези с повече опит), а не към пикльовци..естествено има значение за каква възраст говорим...
Пък ако си 14-20 трябва да си зрял (не в този смисъл перверзници) и повярвай ще има желаещи (лично изпитано). Но естествено няма да ме послушаш и ши са оригниш възможно най-зверски пред момичето, което харесваш за да покажеш, че си мъж и не ти пука, че си r'tard...фъ..чао...всъщност лека![]()
В моя речник не съществуват думи и словосъчетания от рода на "Незнам какво да кажа" "Немога" и "Не искам".
Били ми обяснила логиката си за грешната преценка защото за сега ми изглежда като "Който няма цветен телевизор няма да яде халва".
Рамбо е п*тка.А ти определно се мислиш за много силен и лош.Колкото повече пишеш толкова повече се обеждавам че не си такъв за какъвто се представяш и няма да се очудя ако се окажеш некой дете на 13-14.Първоначално написано от amayo
Това разбира се е само предположение![]()
Гледам форумният Дон Кихот се е клонирал, а?![]()
Левски шампион але але!
Unknown-18
незнам колко за теб е важно каква кола кара но ще ти отговоря-стара
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Какво има да ти обяснвам факт е, че сгреши.Първоначално написано от Unknown-18
Има и други изразни които незнаеш - "Не съм прав", дори и когато фактите сочат точно това.
Много изчерпателен отговор.Благодаря.Първоначално написано от kukli4ka__
Да факт е че сгреших.Случва се.
Не разбрах за кое не съм прав.Като цяло в тая тема няма прави няма и криви.Обаче в спора за развитието при момчетата и момичетата съм прав дори и то го знаеш.И наистина съжалявам но няма как да зачета мнение от 15-16 годишно момиче което гласи "ние се развиваме по бързо от 17-18 годишните пикльовци."В такива случай наистина непознавам израза "не съм прав".
Не схванах обаче кои са фактите които сочат друго.И кое е другото.