- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...
Ххаххаа моят също е една година по-малък, нещо предимно само ине се изказахме, а тези които в действителност излизат с батковците си траят![]()
Vseizvesten fakt e 4e majete rastat po bavno ot momi4etata.{ pove4eto} Ponqkoga momi4etata iskat da sa s hora na tqhnoto mislene, a nqkoi go pratq i za da se fukat t.n takiva ne ti trqbvat
Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...
Първоначално написано от Onaz^Narkomanka
Не мога да кажа че това да излизаш с по-голям е комплексарщина.Обаче едно със сигурност ще ти кажа.
Не те знам на колко години си ама по ник-а ти личи че не си на повече от 16-17.
Значи ситуацията е много смешна по простата причина че ти излизаш с него и се мислиш за много зряла и извисена над връсниците си обаче монетата има и обратна страна.Което в превод ще рече че не ти си зряла да излизаш с по голям от теб а просто той не е дорасъл достатъчно и си търси по малки рибки дет да му се хванат на въдицата.
Първоначално написано от suletka___
Да всеизвестен факт е ама ти не вникваш в смисъла му.Ако беше прочела предния ми пост по темата щеше да установиш истината за този "всеизвестен" факт.А относно съзряването в умствено отношение си е строго индивидуално.Това е едно от малкото работи които съм си направил труда в училище да науча и все пак се радвам че поне не се излагам по разни форуми с неподготвени изказвания.Аз лично като реша да пиша "всеизвестни" факти първо се убеждавам че са достатъчно известни на мене самия.
suletka___ приеми един съвет от мене.Намери тази тема в учебника по психология за 9 клас я има и си направи труда да я прочетеш може пък и да научиш нещо.
Не винаги е така.При всеки е различно.Зависикой какви предпочитания има-това.А понякога си зависи от ъдбата.
pove4eto momi4eta iskat da hodqt s po golemi mojebi za6tot gi e strah da ne im se podigravat no az li4no sym hodila kakto s po malyk ot men sy6to s kolkoto men i sega hodq s po golqm ot men i ne e za da me vozqt v koli ili ne6to takova a 6toto prosto tyi se slu4i liubov kvo da sa prai![]()
6toto vie mom4encata ste nqkolko kra4ki zad nas, tova e dokazano, razvivate se po-bavno i nie syotvetno si tyrsim nqkoi, otogovarq6t na na6iq akylne go priemai li4no
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Първоначално написано от Butterfly^
И ти не го приемай лично ама по това което си написала си личи колко ти е акъла.
Няколко крачки сме зад вас ама само в простотията по думите ти личи колко си се възгордяла само и как се мислиш за нещо висше.Такива като тебе с лопатата да ги ринеш.Ти явно здраво се гордееш с това което си.В това няма нищо лошо но и ние "простосмъртните" не сме по тъпи от тебе.
П.С. Моля ви седнете прочетете за тва развите че вече взех да са нерва от тез недосмаслени простотийки.Чула тя от някаде нещо ама дори незнае за какво точно става на въпрос но все пак го дава за пример.
А и ако смяташ да отговаряш на този пост моля те вметни някъде на колко години си.
4eta i 4ak qd me hva6ta!
az sam na 15 i sam hodila i s po-malak ot men, i s takav na moqta vazrast i s po-golqm.li4no za men razlika nqma,vsi4ko e v glavata na 4oveka,za6toto 1 ot po-malkite s koito sam hodila e bil mn po-seriozen i zrql ot 1 ot po-golemite! v tova otno6enie vazrastta nqma abselutno nikakvo zna4enie.
otnostno tova 4e nqkoi momi4enca hodeli s batkovcite zaradi kolite, motorite i sigurnostta ot platenite smetki-pri men takova ne6to ne e imalo! nikoi ot biv6ite mi batkovci ne e imal kola/motor, rqdko sam pozvolqvala da mi pla6tat smetkite... ideq si nqmam za6to drugite mi naborki hodqt s batkovci no pri men e bilo po lubov, nali znaete-za neq nqma granici i vazrast!
Щото малките курвета,като си мислят че ги возят в мерцедеси,водят по дискотеки,барчета и т.н.,като ги чукат 26 годишни се имат за много голяма работа.
Всяка втора 15-19 годишна е такава и като ги питат защо с по големи погледнете отговорите... можело повече да и даде,било ги срам да излизат с наборите им.
За такива трябва само бой и ебане докато не спрат да дишат.
Не, трябва им само бой, от ебането има вероятност да получат удоволствие.
Аз не мога да разбера само едно. Какво толкова се впрягате какво правят някакви си момиченца? Ако искат да ходят заради колите и парите, тяхна си работа.![]()
Обаче много интересно се получи темата.Пишат само тея които са против тея връзки, а другите си мълчат.![]()
Лично аз не одобрявам тези връзки, една моя приятелка има връзка с 23 годишен и смея да твърдя че е по глупав от момче на 16.Така че не е казано че като ходиш с някаф 23 годишен ще изглеждаш голяма гъзарка - важен е човека до теб - не възрастта му![]()
hxaaxh ne slagai vsi4ki momi4eta pod edin znamenatel ima i izkliu4eniq....
6tot e po-evtino!!!!!!!!Първоначално написано от BGDaRky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от marina star
А ти до този момент осъзнавала ли си ква си курвичка.Извинявай ама "по евтино" било.Ами щом толкова държиш да ти е евтино стой си у вас и никъде не ходи.Така е най добре щом искаш евтино.
въпрос на вкус и желание а защо някои момчета излизат с по-големи от тях? ми поради същата причина поради която и момичетатамен лично не ме привличат по-големите но това си е мое мнение
![]()
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
Всички момичета?
Чшшшшшшшшшшшшшшшшшшш ей!
Аз не обичам примерно! И познавам доста които също не !!!!![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
пак познатото - всички под общ знаменателПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
Първоначално написано от Unknown-18
6te vmetna da- na 17 sym i kvo...?!? Se6tam se za adski mnogo primeri i ne sym go "4ula ot nqkyde" umniko!Spored teb kvo mnenie da imam kato pove4eto mom4eta okolo men, koito sa na moqta vyzrast ne otgovarqt po nikakyv na4in na neq! Estestveno 4e ima i izklu4eniq, ne sporq. I da gordeq se s tova koeto sym i to zdravo! Tova ne ozna4ava 4e se mislq za ne6to po vis6e ot teb ili ot koito i da e v tozi i forum i vob6te! A qvno ti kato mi pro4ete posta, izbi nqkvi kompleksi i za tova se vpregna ne6to a..? A otnosno vryzkite mejdu 15-16 momi4eta i 25-26 godi6ni mom4eta sym tvyrdo protiv, kakto i tova da hodi6 s po golqm za da te vozi v kolata si i t.n. Syjalqvam 4e si me razbral gre6no i 4e se vprqga6 za nqma ni6to...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Всяко момиче има различен начин на мислене. Не всяка, която излиза с по-голям търси само изгода... просто с този човек може би се чувства по-комфортно, повече я привлича и т.н. Е, има и случаи, в които момичето се интересува само от материалното, но какво да се прави-всеки с предпочитанията си...
Еми според мен момичетата наистина се развиват преди момчетата и аз винаги съм излизала с хора 1-2 год. по големи от мен...Тези на моята възраст са пиклиовци още...![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
е не може да не ..ама нищо,нали сме ние да ги поправим на моментиПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Butterfly^
Грешиш не избивам комплекси но си права за това че се впрегнах.Изнерви ме фразата "6toto vie mom4encata ste nqkolko kra4ki zad nas" , която изглежда надменно.Много пъти съм го казвал и ще го кажа пак.Относно момчетата около теб които очевидно смяташ че се държат едва ли не идиотски.Замисли се само че всеки човек се държи по различен начин според човека с-у него.И аз като застана пред някоя лигла и като виждам че не може да се води нормален разговор с нея започвам да прая простотийки.Нормално си е.Така че проблема може да идва и от вас момичетата не само от нас "момченцата".
q da ne postavqte pod obsht znamenatel.. hodila sym s mom4e edna godina po malko ot men.. i kvo si4ko be6e ok.. vyzrastta nqma zna4enie, kvo ti puka ot horskite prikazki... ina4e momi4etata predpo4itat po golemi ot tqh, za6toto te sa po zreli ot lape6tacite na tqhnata vyzrast i sooo on...![]()
normalno e ... slu4va se dosta 4esto, no ima i izkliu4eniq
Точен пример за тия индивиди...Първоначално написано от feshankaa