- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...
В повечето случей щом е по-голям значи трябва да има повече акъл. Може би затова аз ги предпочитам![]()
Първоначално написано от FiRe_LaDy
Защита от какво?
Да не би да сме във военно положение?
Първоначално написано от BGDaRky
защото олигофрените на моита възраст се държат супер детцки и ........
ами пробваи и ще разбереш за какво говоря
аз сам на 15m но мисля че не се държа по един и същи начин когато сам с момиче и когато сам с приятели.Са не можеш като си си с гаджето да се правиш на олигофрен по центара или да пърдиш на воля и тем подобни....... надявам се че си разбрала/разбрал щото не виях кои го е писал момиче или момче
Imenno zahstoto sum govorila s u4irelkata mi po psihologiq v 9 klas go kazah ot neq sum go 4ula
ако става за интимни приятели...ходила съм с трима които са били по малки(е може с няколко месеца но...) а ако става въпрос за приятели...имам на всякви възррасти...абе не схващам въпроса
Те тва ти си достоен за уважение. Наистина хората се държат по различен начин, в зависимост от провокацията на другите хораПървоначално написано от Unknown-18
абе бла бла, кво ва ебе всички тука другите кви са, що са, ае важното е да сме живи и здрави, пари да има.
Aми не знам какво да кажа,мойто мом4е е 3 год по голямо от мен,няма определена при4ина за това,просто си се оби4аме и няма зна4ение какви ни са годините.На мен това ли4но не виждам как по то4но би могло да ми повдигне само4увствието ,но няма зна4ение.Мисля 4е това за комплексарските истории си е строго индивидуално![]()
Зависи от парите,колата и къде ще я водиш.Първоначално написано от Unknown-18
Мога да кажа само едно по темата:САМО БОЙ И ЕБАНЕ ЗА КУРВЕТАТА!
Според мен вече трябва да е станало ясно на всички.
ИЗВОД:
1-возаради колите и парите
2-розащото нямат акъл и се правят на газарки,че ходят с батковци
иииии....
3-тозащото си мислят,че са с повече интелект пред момчетата на тяхната възраст,пък то какво излиза,че е точно обратното,понеже батковците само търсят да ебнат и да бегнат(тоест нямат никакво чувство за отговорност)и след това тези пикли реват кат съдрани....!!!!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от suletka___
Така...ще пиша бавно защото явно четеш трудно![]()
Шегата на страна.Тоя път няма да споменавам години а ще говоря за класове.Момичета по интелигентност надминават момчетата единствен в 7-8 клас това си е доказан факт.Равновесието се възвръща в 9 най късно 10 клас.А относно физическото развитие то няма място в тая тема а и обясних за него.
В днешно време повечето момичета не се осещате какви материалистки сте станали как си пилеете детството докато се правите на много зрели жени.Ама един ден ще ви дойде акъла в главата.Само дано да не е късно.
А що се отняса за учителката ти по психология ако наистина ти е набутала такива глупости в главицата ма съмнява че някой баджанак я е уредил като "учителка" или просто ти имаш проблем с възприемането и чуваш това което искаш за да го използваш като оправдание пред самата себе си.Айде със здраве.
Ами на мен досега много рядко ми е случвало да излизам с някои по малък от мен пък и нищо сериозно не се е случвало.Аз си падам по по-големи смятам че мога да науча много повече от тях и да се чувствам мноно по-добре и че те могат да ми дадат това от което имам нужда от колкото някои келеш който незнае какво иска![]()
mi dokazano e che momichetat rastat po barzo ot momcheta ne fizicheski a s nachina si na mislene
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
izlizala ni6to ne zna4i izliza6 li s mom4eta na tvoqta vyzrast ah?Първоначално написано от Nadelina
причината е че всички са оеднаквени,роботизирани и не знам си още какви,искат да бъдат като другите,говорят като другите,ходят като другите,слушат същата музика като другите а другите ходят с по-големи значи и те трябва!така се приобщяват към общото стадо от роботи с промити мозъци които нямат собствено мнение и правят това което е модерно... МИР! Джа блес!
Първоначално написано от Писенце
А аз пък сега ще ти кажа само че келеша който не знае какво иска е точно "баткото" често наподобяващ "чичко" който се върти покрай ученички разчитайки на материалното в себе си защото знае че нито една наитина зряла жена около неговата възраст няма да му върже.И вместо да мисли за важни работи като семейство и тем подобни той си пилее парите по лапета като тебе с една единствена крайна цел -> секс.
Първоначално написано от flying_girl
ТцТц някой хора в тоя форум имат проблем с възприемането на информация или просто им е трудно да повярват в достоверноста и.
А и вашите батковци които знаят какво искат и които ви "обичат" ще ви обичат истински когато слънцето изгрее от запад или когато някоя от вас си види врата без огледало.
Защото искат децата им да се объркват и да викат на баща си - дядо
Тва в кръга на шегата , ама си е вярно.
Ми пич според мен повечето момичета(жени) биха избрали този с колата ... не всички , но научно доказани тенденции е така
И чакай нека да позная, така стана че ти си един от тяхПървоначално написано от BGDaRky
?
2т. системно
shtoto sa im po golemi patkite![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
[quote="Sweet_Love^^"]Първоначално написано от Mimka_sweet
А в какво отношение се чувстваш по сигурна?
[quote="Unknown-18"]И аз това щях да попитам.. И в кое си по-сигурна? Защото моят приятел е колкото мен, дори с няколко месеца по-малък и въобще не се чувствам несигурна.Първоначално написано от Sweet_Love^^
[quote="malka_sladuranka"]Първоначално написано от Unknown-18
И тя не може да отговори на нашия въпрос.Просто подсъзнателно си търси оправдания.Какви ли не обяснения съм чувал точно за тая работа със сигурноста.И всички са от глупави по глупави.
Ама все пак ще е много добре ако тя са опита да изложи своята теза по въпроса.Щото много е лесно да кажеш нещо обаче като не можеш да са аргументираш казаното си остават голи приказки.
Май няма никой кво да каже повече.
Raz4itat na tqhnata podkrepa i razbiratelstvo(dokazano e 4e momi4etata se razvivat po-burzo ot mom4eta(ima i izkly4eniq))