.
Отговор в тема
Страница 4 от 15 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 367
    Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Raz4itat na tqhnata podkrepa i razbiratelstvo(dokazano e 4e momi4etata se razvivat po-burzo ot mom4eta(ima i izkly4eniq ))
    Аз например като ходя с момче на моята възраст искаш да кажеш, че не мога да разчитам на неговата подкрепа и разбирателство ли?

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Raz4itat na tqhnata podkrepa i razbiratelstvo(dokazano e 4e momi4etata se razvivat po-burzo ot mom4eta(ima i izkly4eniq ))
    Аз например като ходя с момче на моята възраст искаш да кажеш, че не мога да разчитам на неговата подкрепа и разбирателство ли?

ЕСТ че можеш..... боже ,тия хлапета не могат да си го набият в главите че - 14-27-тоя не търси нищо др освен секс!!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    Пловдив
    Донякъде съм съгласна с по-горните мнения,че мажете на 27-30г излизащи с момиче на13-15г искат само секс-в повечето случаи,но не винаги все пак!
    Въпреки това моята гледна точка е малко по-различна според мен в един по зрял мъж наистина можеш да откриеш повече разбиране и подкрепа(каквато и да е тя).
    Имала съм връзки с различни на възраст мъже и момчета,но все още съм на мнение че връзката с голям,зрял човек е много по-добра
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Град
    Lqskovec
    Ami pri vsi4ki e individualno ... az predpo4itam mom4eta okolo moita vyzrast (s 1 godina po malki ili s max 2 godini po golemi) ... a ima nqkoi deto sa na po 15-16 godini se fanali s nekvi na 40 ... kat edna ot moq klas ... za men tva e super typo ...
    Silno obi4am! Trudno pro6tavam! Jestoko otmy6tavam! Nikoga ne syjalqvam!

Unknown-18
    Guest

Кво искаш да кажеш че един 25-30 годише стърчок дет е далече от акъла на едно 15 годишно дете може да го разбере по добре от едно момче което е около нейните години.Тва си е простотия.Той се прави че я разбира щот си знае после че ще мушка на воля.А това за развитието просто нямам думи.Някой в тоз форум сякаш падат от Луната(добре дошли).

kukli4ka__ "но не винаги" ------> Иска ти се да не е винаги.
    "Зрял човек" ? Замисли се дали е толкова зрял след като се занимава с лапета(спрямо него си точно лапе).

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18

Кво искаш да кажеш че един 25-30 годише стърчок дет е далече от акъла на едно 15 годишно дете може да го разбере по добре от едно момче което е около нейните години.Тва си е простотия.Той се прави че я разбира щот си знае после че ще мушка на воля.А това за развитието просто нямам думи.Някой в тоз форум сякаш падат от Луната(добре дошли).

"Зрял човек" ? Замисли се дали е толкова зрял след като се занимава с лапета(спрямо него си точно лапе).
    Това, че момичетата се развиват по-бързо важи най-много до девети клас. След това си стават пак на един акъл. Това което го излагате тук като факт е глупаво и неправилно.

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18

Това, че момичетата се развиват по-бързо важи най-много до девети клас. След това си стават пак на един акъл. Това което го излагате тук като факт е глупаво и неправилно.

И аз това са опитвам да обясня ама на някой им е по удобно да вярват в грешни факти.

Виж те ся аз кво мисля. Имам 1 лично мое наблюдение, повечето момичета на 13 14 15 16 търсят се големи батковци незнам защо явно се мислят за по големи (умстено или физически немога да ги разбера) от своите връсници.
    Докато по-големите (17 18 19) излизат и с момчета на тяхната възраст та дори и с по-малки, лично моя случй е точно такъф, приятелката ми е с 2 години по-голяма, заедно сме вече 6 месеца и си ни е супер много по-добре се разбирам с нея отколкото с предишните ми приятелко на моите години.
    И пак казвам че тва си е лично мое наблюдение не го твърдя за всички, пък сичко си е до отделната личност.

Град
    Пловдив
    --------------------------------------------------------------------------------

malka_sladuranka написа:
    Unknown-18 написа:
    Анонимко написа:

И аз това са опитвам да обясня ама на някой им е по удобно да вярват в грешни факти.

на мен нищо не ми се иска аз имам това което искам и някои може да ми каже че нещо не е така само ако го е изпитал повече пъти от мен
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__
    на мен нищо не ми се иска аз имам това което искам и някои може да ми каже че нещо не е така само ако го е изпитал повече пъти от мен

Какво е тва.Няква изтъркана реплика която много ти се е искало да използваш ли??Защото на мене лично много не ми са вписва в темата.Ама ако разясниш малко може пък и да разбера замисъла ти.

П.С. Моята приятелка е 1 година и няколко месеца по голяма от мене и си ни е добре.Ама ако беше с 10 мисля че доста неща щяха да куцат.Така е и с малките момичета и МЪЖЕТЕ.

Град
    Пловдив
    защо мислиш че щяха да куцат?
    да си пробвал,да знаеш?

Unknown-18
    Guest
    защо мислиш че щяха да куцат?
    да си пробвал,да знаеш?

1-во - Интересите на една тийнейджърка каквото и да говорите не могат да се препокрият с тези на някой 25-30 годишен мъж освен ако той не е умствено изостанал.

2-ро - Той е човек със работа в повечето случай мислещ за доходите си как да си плати сметките в края на месеца и такива работи докато едно момиче в тийн годините си мисли за кафенца клюки гримчета и как подяволите да се подготви за класното по математика.

3-то - Един мъж чийто повече свободно време е вечерта едва ли би се задоволил с приятелка която се прибира в 9:30-10 часа.

4-то - Ако тези мъже за които вие говорите наистина са толкова зрели дали нямаше да си имат сериозни връзки дори и брак с жени на техните години с техните интереси вместо да си пилеят парите по малки пикли и да се радват на това че могат да впечатлят едно лапе.

Ако смяташ че това не е достатъчно и още факти мога да изтъкна просто сега ме мързи.Ако не ти стигакажи ще се потрудя още малко.

Град
    Пловдив
    аз в момента не говоря за 14 годишна говоря за себе си а аз съм на 19.
    1-не е задължително да се прибира в 9
    2-един мъж винаги намира време
    3-кафетата и дискотеките не пречат на по-възрастния във връзката
    4-малките пикльовци наричат тези жени курви само защото те предпочитат да излизат с големи и не обръщат внимание на тях=>няма кой да еб..
    5-комплексираните тинейджари превземат света-трагедия
    6-ти си леко некомпетентен

Unknown-18
    Guest
    аз в момента не говоря за 14 годишна говоря за себе си а аз съм на 19.
    1-не е задължително да се прибира в 9
    2-един мъж винаги намира време
    3-кафетата и дискотеките не пречат на по-възрастния във връзката
    4-малките пикльовци наричат тези жени курви само защото те предпочитат да излизат с големи и не обръщат внимание на тях=>няма кой да еб..
    5-комплексираните тинейджари превземат света-трагедия
    6-ти си леко некомпетентен

---->Не говоря за само за 14 годишни момичета а за интервала м-у 14-17.

---->Не забравяй че и ти си тийнейджърка.

---->По тази тема точно съм по компетрентен от тебе.

---->Ако щеш и на 29 бъди ама разсъждаваш като 15-16 годишно момиче.

---->Може би след 2-3 годинки ще може да се наречеш зряла но точно в момента си съвсем обикновено момиче с интелект сходен както казах вече с 15-16 годишни момичета.

---->"Малките пикльовци" в което число сигурно съм и аз не наричам тези момичета(НЕ ЖЕНИ) курви.Аз лично ги деля на 2 групи:

1 - Много наивни.
    2 - Материалистки.

Това е реалноста.Може според тебе да съм "леко некомпетентен" и дори да предположим че е така поне не съм си загубил разсъдака и виждам нещата каквито са.И чесно казано не ме вълнува кво правят ммомичета и не ме е страх от конкуренцията тъй като в момента си имам приятелка.Вярно че връзките ми не продължават повече от месец но и рядко оставам сам.Не твърдя че съм много дорасъл или пък зрял но и не приемам някаква неориентирана 19 годишна шматка да ми казва че съм пикльо.Комплексираната си ти.Защото за да одобриш или да имаш връзка с мъж с 10 че и повече години по голям от теб трябва нещо да не си наред.Тва е нещо извратено.Но това си е моето мнение.

Град
    Пловдив
    просто думи нямам вече ти мислиш ли че ако беше лошо да излизаш с големи всички яки путки нямаше излизат с такива

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    защо подщи всички са на мнение, че тези които си хващат по - големи от тях се "фукат" с това... моя е по голям от мен с 5 години... и определено не мога да кажа че се фукам с това(не казвам, че няма момичета които се фукат с това... сигурно има)... има ли въобще значение с колко годишен излизаш? Най - важното е да се разбирате и обичате...

Unknown-18
    Guest
    просто думи нямам вече ти мислиш ли че ако беше лошо да излизаш с големи всички яки путки нямаше излизат с такива

Докато не си блъснеш главата в стената не можеш да си сигурна че ще боли.Надявам се схващаш какво имам на предвид с това.

Голям фен
    Еми не е задължително, но наистина е така в повечето случаи. Може би защото всяко момиче обича да се чувства сигурно и защитено, а това се получава, когато си в прегръдките на някой батко две глави над теб Това не значи, че и на години трябва да е по-голям, ама обикновенно по-големите са по-зрели.

ПП: Сигурно за 15000 път се пуска такава тема....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Guest
    МОЛЯ ДА СЕ СПРЕТЕ НА ТОЗИ ПОСТ И ДА ИЗЧЕТЕТЕ

Може да съм гост, но имам чувството, че ги разбирам тези работи.

Всичко е психология. Проблемът, който обсъждате с тези банални факти, си има доста добро обяснение ( не решение ).

Тук става въпрос за едиповия комплекс при жените ( нали знаете, има такова нещо и за мъжете ).

Та преди 10-20 години обяснението е щяло да бъде - наблюдаваното явление е сигнал за привличане, тъй като субективната му цел е да предизвика възхищението на по-възрастните мъже, всъщност той предизвиква само възхищението на момчетата от същото поколение или на по младите, които единствени се хващат на пантомимата.

С това се обяснява голяма част от поведението на момичетата в периода 14-16 години.

НО, днес не сме 80-90 години, явлението си остава същото ( момичетата пак са си същите ), пак НО след 1990 всичко започна да деградира ( и преди това не беше добре, но с демокрацията дойде идиотщината и дивокрацията ) и момчетата и/ли мъжете на по 20-25 не мислят по същият начин като предишните поколения.

15-16 годишните момчета ( които се хващат на пантомимата, нали се сещате, нямат никакви шансове - ( момичетата се опитват, подражавайки на по-големите -- майките си, лели и тн. да впечатлят по-големите -- мъжете, които в съзнанието на момичетата са производни на бащата -- от там и едипов комплекс и тн. ), та остават само по-големите, но вече с объркано съзнание, ценности, морал и тн. се хващат.

И там всичките проблеми на 15-16 годишните момчета.

* и тук може да има изключения, но относно развитието на психиката на момичетата, при всички е почти еднакво ( не говорим за крайни случаи ).
    ( това още на няколко места съм го писал, тук във форума де, но кой да чете темата е "Момичета кажете " от любовния форум.
    Поправете ме ако греша или допълнете мнението ми ако съм прав.
    радвам се да помогна.

Хенкелбах
    Guest

Как да и го кажа ??

Харесвам едно моми4е ама как да и го кажа??

Unknown-18
    Guest

Re: Как да и го кажа ??

Цитирай Първоначално написано от Хенкелбах

Това пък кво общо има с темата

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Re: Как да и го кажа ??

Цитирай Първоначално написано от Хенкелбах
    НЕПРАВИЛНА категпроя, НЕПРАВИЛНА тема!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз излизам с момче на моята възраст и ми е супер добре. Хубавото на такава връзка, е че заедно изживявате по сходен начин емоциите, че сте по-равнопоставени, че сте в истинският смисъл на думата приятели. Общо взето обяснението е просто-момичетата узряват по-рано,а мъжете до 20 са микльовци, лигльовци и мамини синчета. Малко са тези, които искат сериозно момиче за сериозна връзка, в която най-важно е именно това равнопоставено партньорство. За това и момичетата търсят хора, с които ще общуват на по-високо ниво и уж за тях ще е важно именно хармонията в отношенията. само,че за жалост мъжете са си мъже и винаги мислят с долната глава!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    ,а мъжете до 20 са микльовци, лигльовци и мамини синчета. Малко са тези, които искат сериозно момиче за сериозна връзка, в която най-важно е именно това равнопоставено партньорство.
    Много грешиш, имам доста познати които са свестни момчета. Преди като бях "по-млада" (хехе) съм била с много добри момчета.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    typo zvychi no ne haresvam po golemite myje ... ne namiram nishto interesno v tqh,osven moje bi golqmoto samochyvstvie ako ima kola i pari ... da typo e znam... ne moga da byda s nqkoi koito ima mnogo pari i nekfa nova kola ...zashtoto vinagi shte si mislq ,che toi e na mnenie che sym s nego zaradi parite i nqma da se polychi nishto ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си