- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...
Не съм казала,че няма. Но не са много. Гледам ги сега-мислят само с коя да преспят и да се надхвалят кой има по-хубава кола и по-дълга пишка. Момчетата са си деца цял живот,ама тези под 20 са просто силно инфантилни.Първоначално написано от malka_sladuranka
mi az sam na 13 ii..mom4etata na moita vazrast o6te igraqt na krienica pred bloka
....e ima i takiva koito ve4e sa po razviti no...nzm ...predpo4itam po golemite eee ne nekoi dartak
ami na 15,16
i mislq 4e mi e dobre s tqh ...
![]()
Първоначално написано от krem4et0
Всяко момче минава през този период когато го интересува как да преспи с повече момичете от приятелите си.Аз лично минах през това когато бях на 14-15.И повечето които познавам правиха това тогава.Така че това е до 20 години момчетата са некви там идиотчета са си глупости на таркалета.
щот сме пичове затва, и караме бегачки![]()
Точно така само БМВ-та М-тройки, и Аудита не три в едно а Куатро. Тинки уинки турбо палар.Първоначално написано от assd
2т. системно
Първоначално написано от assd
Ако бяхте пичове нямаше да се въртите покрай лапетата.
А относно бегачките.... ако ти е лесно да живееш с мисълта че те използват радвай ама...тва е положението.
za6toto se 4uvstvame po-sigurni,no vsu6tnost vuzrasta ima li zna4enie(e ne podkrepqm pedofilite vse pak)
Първоначално написано от positive
С риск да изглеждам като малоумник ще попитам за 10-ти път тъй като никой не ми отговаря на тоя въпрос.
В какво отношение се чувствате по сигурни???
В какво отношение се чувствате по сигурни???
1-финансово(не винаги)
2-познава 10 пъти повече и по влиятелни хора отколкото 1 пубер
3-отговорен е и би поел грижата за всичко за което може да допринесе да го направи
4-закриля те и те защитава
5-мисли адекватно и взима правилни решения-а не ако си бременна да започнее да мисли как ще каже на мама
надявам се да съм ти отговорила задоволително и този път да разбереш
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
аз ще ти кажа бе пич по-сигурни са , защото сме по-улегнали![]()
като бях на 15-19 беше много просто всичко .. накъдето задуха вятъра- натам ... не ме притесняваше нищо ... лайф ис лайф на на нанана...
сега бачкане, сметки , проблеми ... и не се завъртам покрай всяка по-засукана мадама ... не мисля само с "долната глава" ...
и още милиони неща които ме мързи да пиша или за които сега не се сещам ... и спокойно не е така само на 15-19 .. и на 20-25 пак е така
вече като чукнат 30 и нещо и като вземат да увисват обаче как се обръщат на 180 градуса(това като шега , но си има доза истина )
евала ти правя обаче че имаш акъл и си личи , че нещо си прочел ,чул , разбрал unknown-18 ... а другите само си лалат ...
макар че прочетох само 1,2,3 и последната страница с изцепки и може да съм пропуснал някои друг кадърен , за което му се извинявам ако е станало![]()
I can see through you see the real you
Тук мога да поспоря като дам пример с моят приятел. На 19 сме. (съжалявам, че ще дам пример с приятеля ми, на някои може да им се види като хвалба или и аз незнам като какво)Първоначално написано от kukli4ka__
1-финансово(не винаги) - 1во не трябва да разчиташ на парите на приятеля си.. Пример опровергаващ - ако имам нужда мога да разчитам на приятеля ми, който както казах е на моята възраст.
2-познава 10 пъти повече и по влиятелни хора отколкото 1 пубер - Приятелят ми познава "влиятелни" ( това е смешна дума личи си на не повече от 15) хора т.е познава хора които биха пмогнали, ако имаме проблем.
3-отговорен е и би поел грижата за всичко за което може да допринесе да го направи - Отговорен е...нищо, че не е на 30
4-закриля те и те защитава - прави го, нищо, че не е на 30
5-мисли адекватно и взима правилни решения-а не ако си бременна да започнее да мисли как ще каже на мама - Няма проблеми в разговорите с майка си, нищо, че не е на 30...
ПП Давам примери от реалния живот, а не си говоря на изуст..
Първоначално написано от malka_sladuranka
Няма да пиша много защото ще повторя думите на malka_sladuranka по подобен начин само ще кажа че повечето само джафкате че не били заради парите ама ето че парите са на 1-во място в обяснението на kukli4ka__.
Другото което ми направи впечатление беше изцепката за "влиятелните хора".Какво въобще означава за тебе влиятелен човек?И какво място намират тези влиятелни хора във връзката ти и тебе кво те топли приятеля ти кой познава и кой не?
Няма нищо лошо в това да мислиш как да кажеш на майка си че ще става баба ако ти виждаш нещо невероятно в това значи проблема е в тебе.
А колкото до закрилата и защитата в някой ситуации един "пубер"(както ти го каза с очевидно отвращение) може да те защити много по добре от един мъж на 25-30 години.
донякъде съм съгласна с malka_sladuranka ,но все пак оставам на моята позиция не съм на 15 но това е без значение всеки излиза с който на него му харесва все ми е тая колко заблудени путки има на тоя свят а още по малко ми пука колко момченца ги е яд че ПОВЕЧЕТО яки мацки излизат с големи МЪЖЕ
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Първоначално написано от kukli4ka__
Ако си мислиш че ме е яд значи не си вникнала в нищо което написах до сега което само по себе си не говори хубаво за тебе.
Наистина ме хваща яд но в съвсем друга насока.Яд ме е че говорите пренебрежително за връстниците си,яд ме е че недорасли пикли имат смелоста да дават разни определения за други хора а всъщност тези определения идеално пасват и на тях,яд ме също и че нямате хабер от заобикалящия ви свят ама все пак си говорите простотийките с надеждата някой по заблуден от самите вас да повярва в тях,и най много ме е яд когато някоя като тебе започне да изтъква някакви абсолютно абсурди обяснения за да може да замаже най важното за нея а именно материалното.В интерес на истината аз имам кола ходя и бачкам когато не съм на даскало и да те питам понеже ти повече ги разбираш аз вече мъж ли съм или момченце(ако не си успяла да усетиш сарказма в последното изречение значи хич те няма).
Ама все пак си права за едно нещо.Че всеки си има право на избор.И всеки си решава с кой да излиза и с кой не.Айде със здраве.
това е така,така ще бъде и така ще си остане но друг е въпросът какво разбират някой под МЪЖ..щото някой под МЪЖ разбират някой голям батко обаче мъж не се става на определена възраст или като си купиш кола..до каква степен си мъж говорят делата не възрастта!Първоначално написано от kukli4ka__
ПП.
Никои не се ражда перфектен но всеки го има заложено в себе си просто трябва да намери ключа..
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
ami az li4no bih predpo4itam po golqm ili na moqta vuzrast,no ne i po MALAK,nqkak 6te mi e nelovko moje bi
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
и най много ме е яд когато някоя като тебе започне да изтъква някакви абсолютно абсурди обяснения за да може да замаже най важното за нея а именно материалното
приятелят ми е колкото баща ти но не е милионер не ми дава пари и не съм с него за пари имала съм връзка 2г с човек на 42г а аз съм на 19 почти и сме се разбирали и обичали
така че мойто МОМЧЕ аз тези неща ги говоря защото съм ги изживяла по един или друг начин.не съм излизала с големи или богати само за да се похваля на мойте приятелки а и не е имало случай някой да ме изчука и зареже което означава че не съм недорасла и немислеща пикла
Гнусна си.
A setih se o6te ne6to-moje bi trqbva da popita6 mom4etata za6to iskat po malki ot tqh,za6toto v pove4eto slu4ai te haresvat nqkoq,pa posle momi4etata vinovni![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ами повечето (не всички) за достатъчно загубени, за да не съумеят да си хванат жена на тяхната възраст.Първоначално написано от sexy_momi4e
Защо да е гнусна всеки си има интереси!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
Аз например по малките неме кефят кой знае колко.
1.во- Либса на хигиена!!! (Ако си бил с жена над 23г. ще разбереш какво искам да ти кажа.)
2.ро- всякаква безодговорност
3.то- секса е ужасен с някоя на 16 (стават за тройки групови изпалнения кадето например след това няма да и се обадиш повече)
п.п. Аз например така правяда го наречем Това ми е чара.. Обичам да разбивам сърца
![]()
![]()
![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Гнусна си.
господи колко ме развълнува със смисленото си мнение![]()
Кукличке, не съм искала да те развълнувам. Твоето мнение беше гениално обаче...засегна се и веднага започна да обиждаш. Все едно.
Иначе любовта не е свързана с интереси, а с чувства.
Това е пълно заблуждение! Да, да - това дето казвате "повечето не могат да си хванат жена на тяхната възраст". Искам аз тука да запитам - Е от кога момичетата предпочитат наборите си??? До колкото ми е известно, пък и навсякъде около мен винаги излизат минимум с 2-3 години по-големи. Нормално е и на 30 да речем да търсят по-големи мъже, а едно момиче на 18 да предпочита батко на 25-28. Не виждам защо сами нарочно се вкарвате в заблуждения и си вярвате чак , в неща които безапелационно и по всякакъв начин не отговарят на реалните жетейски факти и реалната обстановка която ни заобикаля. Нека бъдем реалисти все пак, то не е лошо да сме и мечтатели, ама е тъпо да се вкарваме в такива заблуждения. Неспособни били?!?Лично аз силно се съмнявам мъж, минал 25 да е неспособен в каквото и да е, освен отделни изключения, които са толкова малко, че не е въпрос на настоящето обсъждане. Помислете повече преди да пишете и не пишете смешки, щото някоя 12-13 годишна може да ви повярва и утре да тръгне с набор и да направят белята, вместо естествения и по-правилен избор - а именно, опитен батко, с когото няма да има излишни ядове, да пита тука бременна ли съм, къде ми е презерватива като се скъса и т.н. и т.н. глупости които четем всеки ден, голяма част от които причина сте и вие вкарващите в заблуждение по-малките.
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
аз не обиждам поне теб не съм те обидила с нищо-ти го направи аз нямам намерение да обиждам никой,поради обясними причини