- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...
Имаш ужасен правопис...Първоначално написано от Miteto_bs
И на мен ми се случва да объркам някоя дума, ама твоето е фрапантно.
по малките - по-малките
неме - не ме
Аз например по малките неме кефят кой знае колко. - Изречението е съставено неправилно...![]()
Либса - липса
безодговорност - безотговорност (идва от отговор)
изпалнения - изпълнения
кадето - където
И грешиш, чара ти е правописа....
Помислете повече преди да пишете и не пишете смешки, щото някоя 12-13 годишна може да ви повярва и утре да тръгне с набор и да направят белята, вместо естествения и по-правилен избор - а именно, опитен батко, с когото няма да има излишни ядове, да пита тука бременна ли съм, къде ми е презерватива като се скъса и т.н. и т.н. глупости които четем всеки ден, голяма част от които причина сте и вие вкарващите в заблуждение по-малките.
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
13 годишните не трябва да правят секс на първо време!!!!!
И не съм те обидила, написах нещото, което ми дойде на ум, след като прочетох поста ти.
Те пък като ще ни послушат....Първоначално написано от kukli4ka__
![]()
Не малка част от пишещите са силно комплексирани поради една или друга причина и това им личи, а и те самите се го осъзнават. Естествено, няма да го признаят, но болката им няма да премине от товаПървоначално написано от kukli4ka__
![]()
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
п.п. Аз например така правя да го наречем Това ми е чара.. Обичам да разбивам сърца
браво митко утре ти правя фен клуб мерси за подкрепата тука ще ме убият след малко
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
e dne6nata mlade6 e tragediqПървоначално написано от malka_sladuranka
e dne6nata mlade6 e tragediq
ти пък на колко си
21Първоначално написано от kukli4ka__
добре батко си ми значи,което незначи че си нещо повече от младежта
Ако съдя по теб и оная наборката ти Кремчето. В тоя форум 21 годишните сте особено зле. Добре че извън форума не се срещат много такиваПървоначално написано от Eric Draven
Mite,ne se kosi pi4!Bulgarinut e sviknal da zavijda i takiva ne6ta go draznqt!Az na takiva kato tebe se kefq,moje bi za6toto nqma zakkakvo da ti zavijdam,koeto me pravi nedobur barometur,no vse pak-spored men tozi foru m e nedobro mqsto za samoiztukvane...prosto takiva sme bulgarite!Siguren sum,4e 90% ot devojkite,pi6e6ti tuka 6te ti se lepnat kato muha za lajno kato te vidqt,no sega se pravqt na mnogo oborotni!A i vse pak-pi4,s gotina kola,pari i hubava vun6nost nqma kak da ostane nezabelqzan,taka 4e derzaj!![]()
И оня loser митето май беше на толкова....Първоначално написано от Trisha1991
![]()
![]()
![]()
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 7:17 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Mite,ne se kosi pi4!Bulgarinut e sviknal da zavijda i takiva ne6ta go draznqt!Az na takiva kato tebe se kefq,moje bi za6toto nqma zakkakvo da ti zavijdam,koeto me pravi nedobur barometur,no vse pak-spored men tozi foru m e nedobro mqsto za samoiztukvane...prosto takiva sme bulgarite!Siguren sum,4e 90% ot devojkite,pi6e6ti tuka 6te ti se lepnat kato muha za lajno kato te vidqt,no sega se pravqt na mnogo oborotni!A i vse pak-pi4,s gotina kola,pari i hubava vun6nost nqma kak da ostane nezabelqzan,taka 4e derzaj!
със сигурност![]()
Малко или повече, все един дол дренки![]()
Благодаря ти.Първоначално написано от England
Не съм искал изява Всичко започна в една тема имаше пост как се обличате и аз писах нали какви дрехи и обувки и очила съм в момента и лепнах снимка.
От там започна дразгата на някой хора... Може би си прав, че българинат завижда и на живе не би постъпил никой така.
Аз лично се отказох от тоя спрял форум влизам тук, от няма и на каде.
Но вече и това се замислям да правя..![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Първоначално написано от kukli4ka__
Moje i da ne vqrva6,no ne mi puka!Vutre6no znae6,4e sum prav!Moje i da si po-golqma ot men,moje i da si po-malka,no tova,4e go otri4a6 pokazva lipsata na opit u teb!A i 6te vi kaja edno-ima hora na 30,koito sa jiveli po-malko ot takiva na 18!Tova po povod na ve4niq spor za godinite,koito se vodi tuk!
opredeleno ve4e ne te haresvamПървоначално написано от Trisha1991
![]()
Moje i da ne vqrva6,no ne mi puka!Vutre6no znae6,4e sum prav!Moje i da si po-golqma ot men,moje i da si po-malka,no tova,4e go otri4a6 pokazva lipsata na opit u teb!A i 6te vi kaja edno-ima hora na 30,koito sa jiveli po-malko ot takiva na 18!Tova po povod na ve4niq spor za godinite,koito se vodi tuk!
добре защо хората не ме разбират незнам
съгласна съм напълно с това мнение
Първоначално написано от Eric Draven
Радвам се, че имаш чувство за хумор![]()
eh mi samo to mi ostana.Ti ne me iska6 i sega jivota prodaljdavaПървоначално написано от Trisha1991
![]()
Абе и ти не се различаваш много от средностатистическия българин драги по 2 причини(А може и повече!)Първоначално написано от Miteto_bs
1во - ако беше умен и богат (дето ние нали уж не сме)-нямаше да висиш в тъпия тийнфорум ...сееш се
2ро -ваще да не се разведени?или си имал тежко детство? понеже господ 1 дава..друго взима....е при 3ти има златна среда..но ти нямаше да псуваш като каруцар ако беше от 3тите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
богаташ?НОВОБОГАТАШ си ти!
2 т. от правилника. Бан на профил
Ice_Queen душицо, остави го бе...Не виждаш ли, че си измисля. Който има много пари си трае, а не се хвали по форумите.
не бе сладур,не ме ебе за тоя..ама като е супер мен..какво прави тук при простолюдието,що не е навън,непрекъснато да си гледа кефа,да му е весело,да пръска пари...деба..и тоя се е насирал в гащите като бебе като всички..кво се прай сега..Първоначално написано от malka_sladuranka
2 т. от правилника. Бан на профил
Аз съм на 92 място в класацията на онова полското списание, дето преди мен са Черепа и Весела Кюлева от българите само по богатствтво, пък пак пиша тука. Няма значение парите и благата които всеки от нас малко или много има, за да посещава форума. Не са съизмерими. Това към ледената кралица, мисля че е умна тя