.
Отговор в тема
Страница 8 от 15 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 367
    Голям фен
    moq e na moita vyzrast i ako nqkoga se razdelim i si hvana drug she e nai mnogo 4 godini po-golqm ot men. vyobshte ne odobrqvam vryzkite s 10-15 gini po-golemi myje.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    moq e na moita vyzrast i ako nqkoga se razdelim i si hvana drug she e nai mnogo 4 godini po-golqm ot men. vyobshte ne odobrqvam vryzkite s 10-15 gini po-golemi myje.
    Това е гнусно, аз съм на 19 и само при мисълта някой над 25-26 да ме докосне ми се гади и ме побиват тръпки от ужас и погнуса. Това може да ми е баща бе....

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    Това е гнусно, аз съм на 19 и само при мисълта някой над 25-26 да ме докосне ми се гади и ме побиват тръпки от ужас и погнуса. Това може да ми е баща бе....
    А онова дете искаше помощ дали да даде отзад на 27г. си приятел.
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Miteto_bs
    Да даде, да и цъфне дупето кат майска роза...

Guest
    Познавам много хора които ходят с 10 години по-големи. Вие защо така реагирате не мога да разбера. Не става въпрос за 15 годишна с 40 годишен. Но с 26-28 годишен си е нормално. Това са тъкмо мъже вече с акъл, които знаят как да се отнасят с една жена и т.н. Би трябвало да ги знаете тези неща и няма какво да се обсъждат тук.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Да даде, да и цъфне дупето кат майска роза...
    Ае мани е тоя ще и разбие дупето после ще има да реве тук..
    Що неми казохте, че ще се С**А като бетоновоз..

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Познавам много хора които ходят с 10 години по-големи. Вие защо така реагирате не мога да разбера. Не става въпрос за 15 годишна с 40 годишен. Но с 26-28 годишен си е нормално. Това са тъкмо мъже вече с акъл, които знаят как да се отнасят с една жена и т.н. Би трябвало да ги знаете тези неща и няма какво да се обсъждат тук.
    М/У 15 и 28 има разлика е.
    По тази логика 10г. с 23годишен.

Guest
    Да 15 годишна с 23 годишен е в рамките на нормалното

Град
    София
    Да 15 годишна с 23 годишен е в рамките на нормалното
    Тук сега обсъждаме юзърката с 42годишния.

Приятелят ми е 2 години по-голям от мен и причината да ходя с него не е че е по-голям. Причината е в това, че с него се чувствам сигурна и защитена и мисля, че това е наи-важното. Няма значение на колко години е гаджето ти, важното е да се чувстваш добре с него, да го обичаш и да се стараеш връзката ви да е пълноценна. Според мен това се постига по-добре с по-голямо момче, но някой може да се чувства пък по-сигурен с по-малко момче или момиче. Това зависи от много неща.

Unknown-18
    Guest
    Unknown-18, нали знаеш че си комплексар? Да не се налага отново да го повтарям това. Поне ако ти сам не го знаеш, останалите във форума отдавна го разбрахме.

Ако ти вярваш в това че да казваш нещата каквито са е комплексарщина значи съм комплексар.Ама май нещо не ми се връзва.
    И имам един въпрос.Ти от името на колко човека говориш?Май си от ония дет си имат въображаеми приятели.И не знам колко пъти си мислиш че си го повтарял защото аз само веднъж видях да си го написал ама нищо то другото явно е било на ум.

Za6toto smqtat 4e vrasnicite im ili po malkite 4e mislqt lape6ki i se darjat taka.

Цитирай Първоначално написано от svetoslava_sliven
    Za6toto smqtat 4e vrasnicite im ili po malkite 4e mislqt lape6ki i se darjat taka.
    Опитах се да "свалям" по-голями/на моята възраст момичета , е нямах голям успех.
    Може би защото през половината от времето трябваше , да обеснявам изразите и думите , който използвах , какво точно означават. Вероятно , това е било доста лапешко от моя страна , също така , нито един от милите начини , по-който се държах (в повечето случай съм доста себичен и егойстичен човек ,гледащ собствения си прогрес и облагородеталстване , не се интересуващ от интересите и драмите на хората , около него който не смята за близки) , явно са били твърде лапешки!
    Е , след доста време неуспешни опити , се отдадох на размишления и целомъдрието -_-

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    За съжаление има толкова много такива момичета..ами добре де на тези 25-26 годишни типове не им ли е малко конфузно да разнасят с колата си момиче на 15-16 години?Да ви кажа сигурно не е останал човек от нас който да не е станал свидетел на такава гледка?!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Абе,да си чупят главите

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    За съжаление има толкова много такива момичета..ами добре де на тези 25-26 годишни типове не им ли е малко конфузно да разнасят с колата си момиче на 15-16 години?Да ви кажа сигурно не е останал човек от нас който да не е станал свидетел на такава гледка?!
    Аз например такоз нещо до сега несъм виждал някой да разкарва 15 16 г. момиче в колата..

м/у другото хаха скоро една ми направи чекия в 'Мак Доналтс" ама това стана от-вън на корабчето в Бургас. Хехехе беше яко..
    Имали тема Най добрите места кадето сме го правили?

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Аз например такоз нещо до сега несъм виждал някой да разкарва 15 16 г. момиче в колата..

м/у другото хаха скоро една ми направи чекия в 'Мак Доналтс" ама това стана от-вън на корабчето в Бургас. Хехехе беше яко..
    Имали тема Най добрите места кадето сме го правили?
    Pa se falime

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

az mislq,4e vsi4ko e strogo individualno za vseki 4ovek.i az bqh taka-ne si predstavqh da bada s mom4e na moite godini,a da ne govorim za po-malak ot men.dokato ne sre6nah sega6niq si fr.toi e po-malak ot men s 2god,no po ni6to ne moje6 da mu gi dade6(ne samo po van6en vid).no po-princip pove4eto momi4eta i to tezi koito sa v puberteta si mislqt,4e kato si hvanat nqkoi batko i ve4e sa ne6to.vseki obi4a da bade glezen i da ima vsi4ko ot koeto se nujdae i da raspolaga s mnogo,no ne mislq,4e tova e nai-vajnoto

Град
    Бургас
    По темата.

Ами аз мисля хехе опитвам се да мисля, че едно по голямо момче би създало доста удобства на едно момиче от колкото някой пубер например, който би спал с нея и да е зареже на следващият ден.
    Не че и при големите го няма този случай но това е мое мнение.
    Всеки има право да избира. Мен например много хора тук не ме харесват но никой не ги съди всеки знае какво иска..

Мега фен
    Дефинирай тези удобства, моля.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ами например (Не искам да звуча клише)
    Кое момиче не иска ми кажете мъж който някак си би и създал упора в живота?
    И кой на 15г. би и създал някаква упора освен да и каже аре да са напуфтим или от-сорта.
    Макар, че колкото по от-рано се заформи една връзка толкова по добре.
    Аз тръгнах с Дида (приятелката ми) на 16г. и до сега сме заедно Обичта е нещо велико.
    Пожелавам на всеки една такава връзка като моята..

Мега фен
    Попитах, защото исках точен отговор..."Опора в живота" може да означава доста неща...

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ами например (Не искам да звуча клише)
    Кое момиче не иска ми кажете мъж който някак си би и създал упора в живота?
    И кой на 15г. би и създал някаква упора освен да и каже аре да са напуфтим или от-сорта.
    Макар, че колкото по от-рано се заформи една връзка толкова по добре.
    Аз тръгнах с Дида (приятелката ми) на 16г. и до сега сме заедно Обичта е нещо велико.
    Пожелавам на всеки една такава връзка като моята..

Поздравления изглежда че си сериозен тип но много лошо си противоречиш.Ти си тръгнал с Дида(приятелката ти) когато си бил на 16 и си успял да и създадеш упора щом още сте заедно(въпреки че незнам на колко си),но същевременно твърдиш че някой "пубер" не може да осигури такава упора на 1 момиче.Вярно е че всеки е единствен по рода си но някой качества не са индивидуални и могат да съществуват в много повече хора(в случая пубери) отколкото ти предполагаш.А и на 15-16 годишно момиче смятам че му е раничко да мисли за опора в живота.

Моят приятел е с 3 години по-голям!Но не съм го избирала по възрастта!За мен няма особено голямо значение дали ще е на моята възраст или маалко по-голям!Вече си зависи от човека!

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си!!!

Град
    L'ombelico del mondo
    За мен няма значение възрастта, важни са чувствата!

Когато се запознах с приятеля ми незнаех, че е цяла година по-малък от мен.Но когато го разбрах не си промених мнението за него.Вече сме заедно година и четири месеца и той е любовта на живота ми.Щеше да бъде огромна грешка ако го бях разкарала за това, че е по-мъничък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си