- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...
Това е гнусно, аз съм на 19 и само при мисълта някой над 25-26 да ме докосне ми се гади и ме побиват тръпки от ужас и погнуса.Първоначално написано от babi_girl
Това може да ми е баща бе....
![]()
А онова дете искаше помощ дали да даде отзад на 27г. си приятел.Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Да даде, да и цъфне дупето кат майска роза...Първоначално написано от Miteto_bs
![]()
Познавам много хора които ходят с 10 години по-големи. Вие защо така реагирате не мога да разбера. Не става въпрос за 15 годишна с 40 годишен. Но с 26-28 годишен си е нормално. Това са тъкмо мъже вече с акъл, които знаят как да се отнасят с една жена и т.н. Би трябвало да ги знаете тези неща и няма какво да се обсъждат тук.
Ае мани е тоя ще и разбие дупето после ще има да реве тук..Първоначално написано от malka_sladuranka
Що неми казохте, че ще се С**А като бетоновоз..
М/У 15 и 28 има разлика е.Първоначално написано от Анонимко
По тази логика 10г. с 23годишен.![]()
Да 15 годишна с 23 годишен е в рамките на нормалното
Тук сега обсъждаме юзърката с 42годишния.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Приятелят ми е 2 години по-голям от мен и причината да ходя с него не е че е по-голям. Причината е в това, че с него се чувствам сигурна и защитена и мисля, че това е наи-важното. Няма значение на колко години е гаджето ти, важното е да се чувстваш добре с него, да го обичаш и да се стараеш връзката ви да е пълноценна. Според мен това се постига по-добре с по-голямо момче, но някой може да се чувства пък по-сигурен с по-малко момче или момиче. Това зависи от много неща.
Първоначално написано от Анонимко
Ако ти вярваш в това че да казваш нещата каквито са е комплексарщина значи съм комплексар.Ама май нещо не ми се връзва.
И имам един въпрос.Ти от името на колко човека говориш?Май си от ония дет си имат въображаеми приятели.И не знам колко пъти си мислиш че си го повтарял защото аз само веднъж видях да си го написал ама нищо то другото явно е било на ум.
Za6toto smqtat 4e vrasnicite im ili po malkite 4e mislqt lape6ki i se darjat taka.
Опитах се да "свалям" по-голями/на моята възраст момичета , е нямах голям успех.Първоначално написано от svetoslava_sliven
Може би защото през половината от времето трябваше , да обеснявам изразите и думите , който използвах , какво точно означават. Вероятно , това е било доста лапешко от моя страна , също така , нито един от милите начини , по-който се държах (в повечето случай съм доста себичен и егойстичен човек ,гледащ собствения си прогрес и облагородеталстване , не се интересуващ от интересите и драмите на хората , около него който не смята за близки) , явно са били твърде лапешки!
Е , след доста време неуспешни опити , се отдадох на размишления и целомъдрието -_-
За съжаление има толкова много такива момичета..ами добре де на тези 25-26 годишни типове не им ли е малко конфузно да разнасят с колата си момиче на 15-16 години?Да ви кажа сигурно не е останал човек от нас който да не е станал свидетел на такава гледка?!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Абе,да си чупят главите![]()
Аз например такоз нещо до сега несъм виждал някой да разкарва 15 16 г. момиче в колата..Първоначално написано от Initial_D
![]()
м/у другото хаха скоро една ми направи чекия в 'Мак Доналтс" ама това стана от-вън на корабчето в Бургас.Хехехе беше яко..
Имали тема Най добрите места кадето сме го правили?
Pa se falimeПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
az mislq,4e vsi4ko e strogo individualno za vseki 4ovek.i az bqh taka-ne si predstavqh da bada s mom4e na moite godini,a da ne govorim za po-malak ot men.dokato ne sre6nah sega6niq si fr.toi e po-malak ot men s 2god,no po ni6to ne moje6 da mu gi dade6(ne samo po van6en vid).no po-princip pove4eto momi4eta i to tezi koito sa v puberteta si mislqt,4e kato si hvanat nqkoi batko i ve4e sa ne6to.vseki obi4a da bade glezen i da ima vsi4ko ot koeto se nujdae i da raspolaga s mnogo,no ne mislq,4e tova e nai-vajnoto
По темата.
Ами аз мисля хехе опитвам се да мисля, че едно по голямо момче би създало доста удобства на едно момиче от колкото някой пубер например, който би спал с нея и да е зареже на следващият ден.
Не че и при големите го няма този случай но това е мое мнение.
Всеки има право да избира. Мен например много хора тук не ме харесват но никой не ги съди всеки знае какво иска..![]()
Дефинирай тези удобства, моля.
Ами например (Не искам да звуча клише)Първоначално написано от `Death`Whore`
Кое момиче не иска ми кажете мъж който някак си би и създал упора в живота?
И кой на 15г. би и създал някаква упора освен да и каже аре да са напуфтим или от-сорта.
Макар, че колкото по от-рано се заформи една връзка толкова по добре.
Аз тръгнах с Дида (приятелката ми) на 16г. и до сега сме заедно Обичта е нещо велико.
Пожелавам на всеки една такава връзка като моята..
Попитах, защото исках точен отговор..."Опора в живота" може да означава доста неща...
Първоначално написано от Miteto_bs
Поздравления изглежда че си сериозен тип но много лошо си противоречиш.Ти си тръгнал с Дида(приятелката ти) когато си бил на 16 и си успял да и създадеш упора щом още сте заедно(въпреки че незнам на колко си),но същевременно твърдиш че някой "пубер" не може да осигури такава упора на 1 момиче.Вярно е че всеки е единствен по рода си но някой качества не са индивидуални и могат да съществуват в много повече хора(в случая пубери) отколкото ти предполагаш.А и на 15-16 годишно момиче смятам че му е раничко да мисли за опора в живота.
За мен няма значение възрастта, важни са чувствата!
Когато се запознах с приятеля ми незнаех, че е цяла година по-малък от мен.Но когато го разбрах не си промених мнението за него.Вече сме заедно година и четири месеца и той е любовта на живота ми.Щеше да бъде огромна грешка ако го бях разкарала за това, че е по-мъничък.