- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...
miii, po opitni saa i znaqt kakvo to4no isakt i nqkoi znaqt kak da svalqt nqkoe momi4e ili kak naitina da buda gentlemeni :P
Не говоря за сватба или тем подобно нещо!Поздравления изглежда че си сериозен тип но много лошо си противоречиш.Ти си тръгнал с Дида(приятелката ти) когато си бил на 16 и си успял да и създадеш упора щом още сте заедно(въпреки че незнам на колко си),но същевременно твърдиш че някой "пубер" не може да осигури такава упора на 1 момиче.Вярно е че всеки е единствен по рода си но някой качества не са индивидуални и могат да съществуват в много повече хора(в случая пубери) отколкото ти предполагаш.А и на 15-16 годишно момиче смятам че му е раничко да мисли за опора в живота.
Имам, на предвит, че едно момче над 20 мисли по трезво в някой обстоятелства..
П.П. Всякакви ги има де..![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Първоначално написано от biboto
Знаят как да свалят?
Познавам 15 годишен фарфалак дет щи скрий шапката.Това със свалянето си беше чиста проба идиотщина.
И м-у другото много малко хора не знаят какво искат или просто аз съм виждал много малко.
Е аз знам какво искам..Първоначално написано от Unknown-18
![]()
Първоначално написано от Miteto_bs
И аз това имам на предвид.Че повечето хора знаят какво искат.
Знаят как да свалят някое момче![]()
![]()
![]()
Тъпо и недорасло. Чакай си да те свалят, ти само пърхай с клепки. Как може все още да има момичета, които пускат на този, който "знае как да сваля"
![]()
![]()
И да, може би си прав...обаче мъжеството не зависи само от възрастта...моят сегашен приятел е на 25 години и в сравнение с миналия е чист мъж, което много ми харесва, макар че понякога псувам целия мъжки род заради простотиите муНо пък миналият беше на 19, не са толкова малко годинките, и е мамино синче. Сега е решил, че ще се жени, защото майка му харесва новата му жена
Правилно - тя не е като мен гадна лесбийка и курва
![]()
Но that was not the point.
Хахахаха накара ме да се смея... хахахахПървоначално написано от `Death`Whore`
Ти и за мен мислиш че съм мамино синче ако не се лъжа?![]()
Ако го мислех и беше провокирал тази мисъл със свое мнение, най-вероятно щях да го напиша...а не помня да съм го писала.![]()
Много мой приятелки и познати ходят с мъже над 20 до 30. Това е нормално бе. Не мога да разбера разни хора тук дето определят само според вързрастта и едва ли не забраняват на по малките момичета да излизат с батковце. Мене майка ми не ме спира, някой льольо от форума ще ме спре. Ха хахада ама не
![]()
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
`Death`Whore` - стана ми интересно каква е дефеницията за "мамино синче" защото от други момичета съм чувала подобни. Пък аз с всяко гадже дори не се познавам с майките им и не ме интересува кви са и що са. Аз не се ебa с мама и тате, а с него. Кво ми пука кви му ги говорят и дали ги слушка или не. Това е без проблем. Има по строги родители дето не удобряват дадени връзки или пък не те пускат да излизаш някъде, защото така го мислят за правилно, за тяхното дете да е добре. Не виждам обаче с едън мъж ако майка му не ме удобрява, кво ми пречи пък на мен да съм с него. Ще идва да ме чука в нас, като не става у тях и така. Проблема е нулев. Но може да има и други дефениций и аз за туй си питам де
Да, де - и аз за това говоря. Има строги родители, да, обаче дори аз, бидейки от женски пол, не съм така. Аз съм запознавала гаджетата си с родителите си единствено защото те са искали да имат представа с кого прекарвам толкова време и у кого спя. И не са изказвали мнение, ако не ги попитам, защото са наясно, че това си е моя работа.
Показвателно за "мамино синче" е идиотията с майката на бившия - в началото ме обиждаше и постоянно му опяваше, че съм грозна, ниска, дебела и тогава той се опълчваше..и чак след 1 година тя се усети, че тактиката И трябва да е друга...и успя да го убеди, че не съм за него. А иначе той брак ми е предлагал няколко пъти![]()
Първоначално написано от Trisha1991
Браво!!!!Ти си поредната която мога да опиша с изречението "Другите ходят с по големи значи така е модерно и аз ще ходя с големи за да съм гъзарка".Това че много го правят не значи че е нормално.В смисъл такъв че за някой е нормално а за други не.Чудно ми е един ден ако твоите приятелки и познати решат да направят масово самоубийство в името на бог Седефчо дали ще го сметнеш за нормално.И незнам от къде си вкара тая психо атака че някой се оптва да те спре.Прави какво си искаш боли ма шмиргела за тебе и стърчоците с които излизаш.Приятен ден!Да си жива и здрава!
Unknown-18 - Седефчо, все пак е бащата на нашия президент Геориги Първанов. Що се отнася до другите ти писания. Ти момче имаш проблем и то сериозен. Имал си някоя жена това се подразбира, която те е зарязала заради по-голям и по-развит и по-умен и по-можещ и т.н. от теб. Теб това ти е проблема, комплексирал си се и други биха се самооубили, но ти някак си оцелял и си се намърдал в този форум. Никъде не пишеш , освен в теми на такава тематика, където заради комплексите си си станал силен капацитет и даваш едни и същи определинея, клишенца и заучени фрази и смяташ че с нещо на някого влияеш- Напротив! Всяко нормално момиче като прочете мненията на такъв комплексар, дори да е била против да го прави с батко, ще вземе да опита, та да е наясно, че с батко е сладко и никак не е лошо да си с по-опитен мъж. А на такива комплексари като теб, освен да лъскат многократно и епизодично бастунчето си, друго не им остава..е да и да пишат тук, но то тук е ясно
мамино синче-звъни на мама всеки ден по 3 пъти, виждат се 2 пъти и ако мама каже,че блузата е черна,а тоя е бяла-ще се съгласи. мамините синчета най-много от всички мъже си търсят майчица и любимата им реплика е-мама не го прави така или на мама е по-добре!Първоначално написано от Trisha1991
Ясно... за щастие не съм попадала на такъв. Имам един приятел дето живее само с майка си и много често са заедно и той съчетава в къщи и ролята на мъжа така да се каже. Помага на майка си за всичко. Ама иначе си е свестно момче и си има собствено мнение и гаджета и т.н. Той ми е един от най-добрите приятели и се питах дали такова определение не важи и за него, ама явно не.
Първоначално написано от Trisha1991
ХаХа Пиша в теми на такава тематика защото:
1-во - Ми е интересно да видя мненията на хората и след това да изразя моето.
2-ро - Да се посмея на загубени пишлемета като тебе.
Какво стана след като прочете последният ми пост.Струва ми се че преоткри себе си и това очевидно те изнерви.Ти си елементарно момиче с поведение изградено от това което виждаш или чуваш около себе си.
Ще се изненадаш ако разбереш колко рядко "си лъскам бастунчето" тъй като често ми излиза късмета.
И дори ще ти кажа защо си подрепям моята страна.
1-во - Никак не би ми харесало да бъда с момиче от 3-та класа като тебе минала през ръцете на бели и черни,млади и стари.
2-ро - Сериозният ми проблем е и в това че лапетата ще ти видят глупавите твърдения и ще се прое*ът на 14-15 с някой 25-30 годишен а после ще реват що са ги зарязали.
А относно къде пиша си е моя работа но и ти пишеш в такива теми и за разлика от мене като те затапят се скриваш под камъка от където си изпълзяла.
абе незнам дали Trisha1991 се е изнервила или ти,но все пак си доста странен нападаш всеки който мисли различно от теб и в 15 страници се опитваш да убедиш някого че не е хубаво момичетата да излизат с големи и резултата е само 1-ставаш смешен миличък
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
za6toto po-golemite sa po opitni i znaqt kak da vuzbudqt edno momi4e, a ne kato nqkoi de4kovci ot vratata za krakata i buzbudata iz4ezva i momi4eto si misli toq koga 6te svur6i....stana li ti qsno?Първоначално написано от BGDaRky
Първоначално написано от kukli4ka__
В тая тема са взели участие около 15 човека от които аз съм нападнал 3-ма и това са един незнаен гост който говори за себе си в множествено число и 2 заблудени момиченца едно от които си ти.
И незнам от къде ти видя че в 15 страници аз съм убеждавал който и да било и в каквото и да било.Изразявам си мнението а ви нападам щото много се нервя на надаути пишлемета дет още малко ще им се пръснат чорапите и които се мислят за много велики щото са е*ът с 30 годишни кочове.Особено Trisha1991 която е горда със себе си в което по принцип няма нищо лошо ама в случая е дразнещ самия и начин на изразяване и липсата на възпитание.Наричайте ме както си искате не можете да ме засегнете по какъвто и да било начин.Рядко ми въздействат жалки епитетчета по мой адрес.
Първоначално написано от krisi_16
Лелее![]()
Trisha1991, Trisha1991, Trisha1991 ...Първоначално написано от Trisha1991
Разбирам желанието ти да подбуждаш спорове във форума, обаче не минава.
Нека разгледаме следния сценарий :
Ти си, да предположим 19 годишен младеж, редовен потребител на мъжко ориентираните списания - Playboy, Maxim, etc.
Скучно ти е, жените не ти обръщат много внимание... кофти.
Решаваш да се регистрираш в тийн форум да поразведриш скучния си начин на живот, а ако ти е писано и сексуалния такъв.
Вчера си гледал кеч и хоп Trisha. За да влезеш в границите на умочковците слагаш и едно 1991 накрая, ей така за разкош.
Разбира се, това е само примерен сценарий...![]()
Драги господин Белчев, незнам какво се опитвате да постигнете, вероятно и Вие не знаете, но добро начало ще е, ако си направите показно сепуко пред НДК.
And don't forget to tape it !
Първоначално написано от tX not so dead...
Мисля че разкрихме Триша която може да се окаже "Тришо".Вероятноста за това нарства правопропорционално с времето в което тя/той не пише ХаХа \/
Лелеее разкрихте меПървоначално написано от Unknown-18
, Триша съм всъщност аз самия. Басиии.
![]()
2т. системно
Ама не.Първоначално написано от Amayo
SELLINET, ARENA Net и EKK са три различни доставчика.
Добър опит да заблудиш слепите обаче...![]()
То аз нямам три различни апартаментаПървоначално написано от Анонимко
...
2т. системно