Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
Цитирай Първоначално написано от MaXy_GiRL
Am as si go obqsnqvam taka:
Tai kato mom4etata se razvivat po bavno,a momi4etata na po 14,15 i 16 godini iskat nqkoi na tehniq akal i se fa6tat s po razvito mislene batkovci... ...moje bi i za tova v dne6no vreme mladejite(po to4no momi4etata)po4vat tolkova rano poloviq si jivot!

Поредното момиче което е много наясно с прихологията
Отговори си на въпроса колко трябва да е развит един човек на 25+ години че да се занимава с лапета.Явно е че си е недораслек.
И само не ми казвай че ти си от ония извисените дет на 15-16 мислят за серозните работи от живота.Най вероятно си поредната лигла която и сама не може да си отговори на въпроса - Защо съм с тип който визулно изглежда на годините на баща ми ?
И колкото да ти се иска до повярваш в това че вие момичетата се развивате по бързо от нас момчетата не е така.Ако искаш си вярвай в това вярвай ако щеш че Дядо Коледа ти носи подаръците Господ те храни а щъркела те е донесъл ама нищо не се променя реалноста е съвсем друга.
Ne ne sam na 15,nito na 16,a sam na 14!!!Ne tvardq,4e sam naqsno s psihologiqta,a prosto taka si go obqsnqvam!Nz tvoite teorii kakvi sa i da ti kaja 4estno ne me i interesyva!!!Ti kato si misli6 4e si mnogo v 4as s psihologi4nite razvitiq u 4oveka izkaji edno svqstno mnenie,a ne samo da uprovergava6 4ujdite!!!................. Ami neznam kolko e razvit 4ovek na 25,no sam sigurna 4e misli mnogo po trezvo ot nqkoe 15 ili 16 godi6no mom4e!Vapreki 4e ima i izkliu4eniq(i v malkite i v po golemite)