Цитирай Първоначално написано от Писенце
Ами на мен досега много рядко ми е случвало да излизам с някои по малък от мен пък и нищо сериозно не се е случвало.Аз си падам по по-големи смятам че мога да науча много повече от тях и да се чувствам мноно по-добре и че те могат да ми дадат това от което имам нужда от колкото някои келеш който незнае какво иска

А аз пък сега ще ти кажа само че келеша който не знае какво иска е точно "баткото" често наподобяващ "чичко" който се върти покрай ученички разчитайки на материалното в себе си защото знае че нито една наитина зряла жена около неговата възраст няма да му върже.И вместо да мисли за важни работи като семейство и тем подобни той си пилее парите по лапета като тебе с една единствена крайна цел -> секс.

Цитирай Първоначално написано от flying_girl
mi dokazano e che momichetat rastat po barzo ot momcheta ne fizicheski a s nachina si na mislene

ТцТц някой хора в тоя форум имат проблем с възприемането на информация или просто им е трудно да повярват в достоверноста и.

А и вашите батковци които знаят какво искат и които ви "обичат" ще ви обичат истински когато слънцето изгрее от запад или когато някоя от вас си види врата без огледало.