- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо всички момичета предпочитат да излизат с...
--------------------------------------------------------------------------------
malka_sladuranka написа:
Unknown-18 написа:
Анонимко написа:
Raz4itat na tqhnata podkrepa i razbiratelstvo(dokazano e 4e momi4etata se razvivat po-burzo ot mom4eta(ima i izkly4eniq ))
Кво искаш да кажеш че един 25-30 годише стърчок дет е далече от акъла на едно 15 годишно дете може да го разбере по добре от едно момче което е около нейните години.Тва си е простотия.Той се прави че я разбира щот си знае после че ще мушка на воля.А това за развитието просто нямам думи.Някой в тоз форум сякаш падат от Луната(добре дошли).
kukli4ka__ "но не винаги" ------> Иска ти се да не е винаги.
"Зрял човек" ? Замисли се дали е толкова зрял след като се занимава с лапета(спрямо него си точно лапе).
Това, че момичетата се развиват по-бързо важи най-много до девети клас. След това си стават пак на един акъл. Това което го излагате тук като факт е глупаво и неправилно.
И аз това са опитвам да обясня ама на някой им е по удобно да вярват в грешни факти.
на мен нищо не ми се иска аз имам това което искам и някои може да ми каже че нещо не е така само ако го е изпитал повече пъти от мен
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!