Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
Това е пълно заблуждение! Да, да - това дето казвате "повечето не могат да си хванат жена на тяхната възраст". Искам аз тука да запитам - Е от кога момичетата предпочитат наборите си??? До колкото ми е известно, пък и навсякъде около мен винаги излизат минимум с 2-3 години по-големи. Нормално е и на 30 да речем да търсят по-големи мъже, а едно момиче на 18 да предпочита батко на 25-28. Не виждам защо сами нарочно се вкарвате в заблуждения и си вярвате чак , в неща които безапелационно и по всякакъв начин не отговарят на реалните жетейски факти и реалната обстановка която ни заобикаля. Нека бъдем реалисти все пак, то не е лошо да сме и мечтатели, ама е тъпо да се вкарваме в такива заблуждения. Неспособни били?!? Лично аз силно се съмнявам мъж, минал 25 да е неспособен в каквото и да е, освен отделни изключения, които са толкова малко, че не е въпрос на настоящето обсъждане. Помислете повече преди да пишете и не пишете смешки, щото някоя 12-13 годишна може да ви повярва и утре да тръгне с набор и да направят белята, вместо естествения и по-правилен избор - а именно, опитен батко, с когото няма да има излишни ядове, да пита тука бременна ли съм, къде ми е презерватива като се скъса и т.н. и т.н. глупости които четем всеки ден, голяма част от които причина сте и вие вкарващите в заблуждение по-малките.

1-во - Вярно е че някоя 12-13 годишна може да влезне тука в тоз форум и да прочете глупостите ти.Замисли се след години ако имаш дъщеря дали би се радвала че на 13 се чука с 30 годишен идиот.Аз съм на 18 и ми е гнусно да си представа секс с 13-14 годишно момиче.Това е извратено.

2-ро - Колкото и да ти е трудно да го повярваш е възможно мъж над 25 да е неспособен.Даже и нещо повече.Не са малко а са много.Много е жалко да си на 25 и да си пилееш паричките за които си бачкал по някакви разглезени деца на по 15-16-17 години.Това са затънали хора.Вие мили момичета обирате отайката.

3-то А относно тази която се похвали че е била с 42 годишен "чичко" мога да кажа само че това е било грозна картинка.Извинявай не искам да се обиждаш ама аз това незнам как да го нарека.Не е педофилия а по скоро болен мозък.

П.С. Ако съм засегнал някой се извинявам.Нищо лично.