Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
malka_sladuranka ти пък си голема схема.100% наблюдаваш темата от начало ама изчака момента като започнат да ме нападат да се включиш и ти.А сега трябва да дойде възловия момент в който ще се появи някой който да то покаже собствения ти анус та да са спреш да пишеш както и обикновено правиш.А и 6 Б клас са симпатяга ама са ми малки. \/
Имам и един въпрос.Това с 6 Б сама ли го измисли или са събрахте с приятелки у вас и всички заедно го измислихте??
Ще карам по точките...
Темата я наблюдвам - Да така е, как да не я наблюдавам като непрекъснато стърчи най-отгоре благодарение на теб. Ако случайно никой не отговори, защото явно темата се смята за приключена следва това:
Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
Май няма никой кво да каже повече.
(цитата го взех от 5та страница). Включих се разбира се, изказах си мението, но няма как да остана безучастна в абсурдния спор.
Това с възловия момент не го разбирам, не виждам как ще се появи някой "който да то покаже собствения ти анус та да са спреш да пишеш както и обикновено правиш" (цитат). Не виждам смисъл в тези думи....
Другото което е, какви са ти наблюденията от мен, че казваш "както обикновено правиш"? Да-спирам, когато мисля, че дадена тема е изчерпана, за разлика от теб, аз знам кога трябва да се спра и когато дойде този момент - ще го направя.
Хехе 6ти Б клас, явно са ти направили впечатление. Ами аз имам дар слово и не са ми нужни приятелки, за да оборя думите на някой си...Unknown...